Κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού εξαρθρώθηκε στη Β. Ελλάδα

ΣύλληψηΣπείρα παράνομου στοιχηματισμού με 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (σε ιντερνετ καφε, σε καφενεία και αλλού) και τζίρο 4 εκατομμυρίων ευρώ εξάρθρωσε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσιεύμα της ιστοσελίδας dikografies.blogspot.com.

Ο “εγκέφαλος” της σπείρας ήταν ιδιοκτήτης μιάς εκ των 24 ιστοσελίδων, που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές Αρχές, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας προκειμένου να αποφύγει να αποδίδει φόρους στο δημόσιο, έστησε δύο παράνομες ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οι παίκτες έπαιζαν παράνομο στοίχημα.

Μέχρι στιγμής στην Αστυνομία έχουν οδηγηθεί ο ιδιοκτήτης, ο φορολογικά υπεύθυνος και ο διαχειριστής της παράνομης ιστοσελίδας στοιχηματισμού ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για έξι ακόμη καταζητούμενους.

Η Αστυνομία διεξάγει ενδελεχή έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν και οι λεπτομέρειες της εμπλοκής των ιδιοκτητών καφενείων και internet café στο παράνομο κύκλωμα. Τα νέα δεν είναι άσχημα μόνο για τους ιδιοκτήτες αλλά και για τους εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι θα αναγκαστούν να δώσουν πίσω τα χρήματα που πόνταραν.

Το bookmakers παρακολουθεί στενά το θέμα και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ