Πρόωρη ανανέωση για Intralot και Vermont Lottery: Μαζί μέχρι το 2020

vermont intralotΜεγάλη επιτυχία και επικερδής συμφωνία για την Intralot Inc. (θυγατρική της Intralot στις Η.Π.Α.), αφού η πλατφόρμα ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την Κρατικη Λοταρία της πολιτείας του Vermont, η οποία θα έχει διάρκεια δύο χρόνια από 1/7/2018 ως 30/6/2020.

Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη επιτυχημένα από το 2010. Μετά την αρχική εξαετία, ενεργοποιήθηκε ο όρος ανανέωσης για την πρώτη διετία και τώρα ακολούθησε και η δεύτερη.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει αποφέρει έσοδα της τάξης των 636 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το Ταμείο Εκπαίδευσης του Vermont έχει βάλει στα ταμεία του 138 εκατομμύρια δολάρια.

Η Intralot ξεχωρίζει με τις υπηρεσίες που προσφέρει, διαθέτοντας ένα ασφαλές κύκλωμα μέσα από το οποίο διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία κληρώσεων τριπλής λοταρίας, και λοιπών διαπολιτειακών κληρώσεων. Επίσης διαχειρίζεται τα αποθέματα και τον εφοδιασμό των ξυστών Fast Play, Fast Play Progressive και άλλων παρόμοιων υπηρεσιών. Αξίζει να τονιστεί ότι το Fast Play Progressive έχει τεράστια απήχηση στους κατοίκους της Πολιτείας του Vermont.

To 2016, η Λοταρία της Πολιτείας είχε έσοδα που ανήλθαν στο ποσό ρεκόρ των 124 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 21,3% εξ’ αυτών (26,4 εκατομμύρια δολάρια) πήγαν στο Ταμείο Εκπαίδευσης της Πολιτείας.

Μέρος της νέας σύμβασης είναι η ανάπτυξη τεχνολογίας και καινοτόμων προϊόντων, ενώ πρόσθετες πινακίδες jackpot θα υπάρχουν στα σημεία πώλησης. Επίσης θα ανανεωθούν, τα γραφικά, η εμπορική ταυτότητα του περιεχομένου των αυτόματων μηχανών πώλησης και το λογισμικό πωλήσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Inc. κος. John Donahue δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχείς σε σχέση με αυτή τη συμφωνία που δίνει τη δυνατότητα στην Intralot να συνεχίσει να παρέχει σε έναν από τους πολυτιμότερους πελάτες μας πρωτοπόρες λύσεις τυχερών παιχνιδιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τη Διοίκηση της Λοταρίας για την εμπιστοσύνης τους. Η έμπειρη ομάδα μας στις ΗΠΑ θα συνεργαστεί στενά με τη Λοταρία του Vermont στη νέα περίοδο για την επιτυχία των στόχων της για υπεύθυνη ανάπτυξη και μεγαλύτερη συνεισφορά για κοινωνικούς σκοπούς.»

Από τη μεριά της, η Πρόεδρος της Επιτροπής της Λοταρίας του Vermont, η κα. Sabina Haskell τόνισε: «Είμαστε ευτυχείς με την επέκταση της σύμβασής μας με την Intralot και προσβλέπουμε στη συνέχεια της συνεργασία μας με την πλατφόρμα».

Σχόλια