ΟΠΑΠ Vs Πράκτορα στην Πάτρα: Οφειλές και καταδίκη

ΠΡΟΠΟΣτις 7 Ιουνίου στο Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών εκδικάστηκε μήνυση του ΟΠΑΠ κατά ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, ο οποίος δεν είχε αποδώσει στον οργανισμό χρήματα από το 2007, με το ποσό να ανέρχεται στα 30.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ έκανε τις απαιτούμενες οχλήσεις προς τον πράκτορα, αυτός δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του. Η υπόθεση έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων, με αποτέλεσμα ο πράκτορας να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών.

Της εκδίκασης είχε προηγηθεί και η αποστολή επιστολής του τοπικού συλλόγου των πρακτόρων, ότι ο συγκεκριμένος πράκτορας όφειλε 21.000 ευρώ στον ΟΤΕ από εξοφλήσεις λογαριασμών, τους οποίους επίσης δεν απέδιδε στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.

Δες πως να κάνεις εγγραφή στο Pamestoixima ΟΝLINE

Ο πράκτορας ισχυρίστηκε ότι αδυνατούσε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του λόγω υπέρογκου δανεισμού του πατέρα του, δάνεια τα οποία εκδίδονταν στο όνομά του και η συνολική μηνιαία δόση αυτών ανερχόταν στο ποσό των 1.500 ευρώ.

Η κατάσταση αυτή, όπως ισχυρίστηκε, τον έφερε σε αδιέξοδο και εν τέλει στην οικονομική κατάρρευση. Από την πλευρά του ο ΟΠΑΠ, μέσω του συνηγόρου του, Σπύρου Σορβατζιώτη ισχυρίστηκε πως το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο για τον οργανισμό και μέχρι τη μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης, δεν έχει λάβει καμία αποζημίωση για την οικονομική ζημία που έχει προκληθεί.

BookmakersΠλεονεκτήματα
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Ποικιλία σε combo και μακροχρόνια
  • Νέες προσφορές*

Σχόλια