Συνεχίζεται το love story μεταξύ Paddy Power και Trump

Dpnald Trump 1Κολλημένοι με τον Trump είναι στην Paddy Power, καθώς δημιούργησε μία νέα σειρά στοιχημάτων, μόλις λίγες ημέρες μετά τα στοιχήματα για την ημέρα ορκωμοσίας του Αμερικάνου Προέδρου. Μάλιστα δόθηκε και αποκλειστική ονομασία (Trump Betting Specials), ενώ οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας άφησαν να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να δούμε και στοιχηματικό site αποκλειστικά αφιερωμένο στον ¨Πλανητάρχη”. Το πρώτο στοίχημα που έγινε διαθέσιμο αφορά την παραίτηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, με την Paddy να προσφέρει σε απόδοση 5 προς 1 το ενδεχόμενο να ισχυριστεί ο Τραμπ πως υπάρχει ξένος δάκτυλος πίσω από την απόφαση αυτή.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε έχει αναστατώσει όλη την αμερικάνικη κυβέρνηση και η Paddy Power θεωρεί πως θα ακολουθήσουν επιπλέον παραιτήσεις ή αλλαγές προσώπων. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το στοίχημα “Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει;” από την κυβερνητική ομάδα του Τραμπ ή Team Trump όπως την έχει ονομάσει η βρετανική πλατφόρμα. Ενδεiκτικά αναφέρουμε κάποιες αποδόσεις: 9/2 προσφέρεται ο Υπουργος Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς, 6/1 ο Υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον και η Υπουργός Παιδείας Μπέτσι Ντάβος.

Τα στοιχήματα για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι περισσότερα από 100, καθώς αυτή την εβδομάδα άνοιξαν κάποια που είναι αφιερωμένα στις σχέσεις του με την Ρωσία. Έτσι έχουμε σε απόδοση 12 προς 1 το ενδεχόμενο να ονομάστε ένα ρώσικο αεροδρόμιο ως “Ντόναλντ Τραμπ”, απόδοση 33 προς 1 να πηγαίνει κάθε χρόνο διακοπές στην Ρωσία, να πάρουν μαζί το Νόμπελ Ειρήνης οι Τράμπ και Πούτιν, ενώ σε απόδοση 100 προς 1 προσφέρεται το ενδεχόμενο να πουλήσει την Αλάσκα στους Ρώσους!

“Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο αθλητικό γεγονός φέτος και αποφασίσουμε να κάνουμε το δικό μας “Trump Show” για να κρατήσουμε το ενδιαφέρον ζωντανό. Ίσως χρειαστεί ένα νέο site για αυτό το θέμα. ” δήλωσε ο εκπρόσωπος της Paddy Power.

Σχόλια