Νέα εποχή ξημερώνει για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ

opap-betgenius-playtech-novomaticΝέα εποχή ξημερώνει για τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και το Πάμε Στοίχημα, καθώς η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές σε ότι αφορά τους τεχνολογικούς της συνεργάτες. Η κίνηση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη είναι η απόφαση για την μη ανανέωση του συμβολαίου με την Intralot για τα παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ. Η επιλογή ΤΟΥ ΟΠΑΠ είναι η Novomatic, που έχει ήδη συνεργασία στη χώρα μας με το Championsbet Casino και έχει προσφέρει στους παίκτες κορυφαία φρουτάκια όπως το Book Of Ra και το Sizzling Hot. Η έναρξη της συνεργασίας θα γίνει με την λήξη του συμβολαίου της Intralot το 2018 και επιπλέον η Novomatic θα προσφέρει στον ΟΠΑΠ το σύστημα Player Account Management (PAM), το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, αρχικά για τα ψηφιακά κανάλια.

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές και στο Πάμε Στοίχημα, με τον ΟΠΑΠ να έρχεται σε συμφωνία με την Betgenious για την παροχή μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής πλατφόρμας, ενώ για τα επόμενα 2 χρόνια θα λάβει πλήρως αυτοματοποιημένες αποδόσεις για περισσότερα από 130.000 αθλητικά γεγονότα. Η Betgenious είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεργάζεται με πάνω από 150 πλατφόρμες στοιχημάτων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ονόματα όπως η Bet365, Paddy Power και ο William Hill.

Επίσης, ο ΟΠΑΠ συμφώνησε και με την Playtech BGT Sports για την παροχή αδειών λογισμικού και υπηρεσιών για μηχανήματα αυτόματης εξυπηρέτησης. Υπενθυμίζουμε πως ο ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει την συνεργασία του με την Inspired Entertaiment για την παροχή Virtual Games, ενώ σύμφωνα με το πλάνο του Οργανισμού “Όραμα 2020”, υπολογίζεται πως το κόστος των επενδύσεων θα είναι μεγαλύτερο από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλια