Tι σημαίνει για τους παίκτες η αλλαγή εμπορικής επικοινωνίας της Bet365

Είναι κάποιος που δεν γνωρίζει την Bet365; Αμφιβάλουμε αν υπάρχει έστω και ένας που να ασχολείται με το στοίχημα και δεν την ξέρει. Παρόλα αυτά, είτε την γνωρίζεις, είτε όχι, εμείς σαν bookmakers οφείλουμε να σου παρουσιάσουμε και να αξιολογήσουμε την ΒΕΤ365 και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, διαβάζοντας παράλληλα και τα σχόλια των παικτών.

Η Bet365 έχει παρουσία στην Ελλάδα πάνω από 15 χρόνια, όμως από τότε που ψηφίστηκε ο μεταβατικός νόμος 4002/2011 για τις 24 στοιχηματικές, ο παγκόσμιος αυτός κολοσσός φαίνονταν σαν να υπολειτουργούσε στην Ελλάδα, καθώς δεν πραγματοποίησε την τελευταία εξαετία καμία προωθητική ενέργεια.

Ποιοι ήταν οι λόγοι αυτής της “περίεργης” κατά πολλούς απόφασης

➜ Το μέγεθος και η δυναμική του Brand είχε προσελκύσει, χωρίς καμία προωθητική ενέργεια, το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών. Οπότε μέχρι και πέρυσι ήταν η εταιρία με τον μεγαλύτερο τζίρο στο στοίχημα στην Ελλάδα.

➜ Ότι έπαιζε στην ελληνική αγορά σαν intermediary κάτω από την άδεια της B2B Gaming Services Malta LTD ήταν ανασταλτικός παράγοντας, καθώς για τις προωθητικές ενέργειες έπρεπε να απευθυνθεί στην Ε.Ε.Ε.Π μέσω της εταιρείας που είχε στην κατοχή της την άδεια, που ταυτόχρονα ήταν και ανταγωνιστής.

➜ Η Bet365 είναι ένα Global Brand που θέλει πάντα να παίζει super safe σε ότι αφορά το compliant κομμάτι. Οπότε ο συνδυασμός ότι δεν είχε Ελληνικό τμήμα marketing και το ότι από Ε.Ε.Ε.Π το πλαίσιο της “νομιμότητας” ήταν συνεχώς μεταβαλλόμενο, επέκτεινε συνεχώς την καθυστέρηση της εταιρείας να αρχίσει τις προωθητικές ενέργειες.

Τα δεδομένα από φέτος το καλοκαίρι όμως άλλαξαν:

 • Stoiximan και Bwin με τα λεφτά που επένδυσαν για μάρκετινγκ αύξησαν κατά πολύ τον τζίρο τους
 • Επίσης Νοvibet και Betshop βελτίωσαν αισθητά τόσο το προϊόν τους, όσο και την διαφημιστική τους καμπάνια κερδίζοντας όλο και περισσότερους παίκτες
 • H Bet365 αγόρασε δικιά της άδεια (Lucky Stream Limited) “ξεκλειδώνοντας” την εμπορική της επικοινωνία

Τι σημαίνει αυτό για τους παίκτες; Θα έχουν όφελος από αυτή την κίνηση;

Η απάντηση είναι ότι φυσικά και θα υπάρξει όφελος… Η αλλαγή της άδειας “έλυσε” τα χέρια της Bet365 η οποία πιστεύει πολύ στην Ελληνική αγορά και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στους Έλληνες παίκτες. Το γεγονός ότι θα επενδύσει παραπάνω στην Ελλάδα πρακτικά σημαίνει:

 • Περισσότερες καθημερινές προσφορές*
 • Περισσότερες αγορές και επιλογές στα Ελληνικά πρωταθλήματα-διοργανώσεις
 • Προσαρμογή της πλατφόρμας στα πρότυπα και τα θέλω του Έλληνα παίκτη
 • Καλύτερο ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης (μικρότερος χρόνος αναμονής στο chat)
 • Ακόμη γρηγορότερες αναλήψεις

Εκτός των αναφερθέντων, σύμφωνα με πληροφορίες του bookmakers.gr, η Bet365 αναμένεται στους επόμενους μήνες να προσθέσει στη πλατφόρμα της section για online casino, καλύπτοντας την τεράστια έλλειψη που είχε ενάντια στον ανταγωνισμό.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις υψηλές αποδόσεις, το κορυφαίο Live betting, τα ασιατικά χάντικαπ και τις καινοτόμες υπηρεσίες edit bet, bet Builder, αυτόματο cash out*, κατατάσσουν την bet365 στο κορυφαίο στοιχηματικό “πακέτο” στην χώρα μας που πρέπει όλοι να έχουν λογαριασμό.

BookmakersΠλεονεκτήματα
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*

*+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Σχόλια