Γκολ Στοίχημα

Το στοίχημα στον ακριβή αριθμό των γκολ ή το σύνολο των τερμάτων δεν είναι απλά μια εναλλακτική επιλογή της αγοράς over/under, όπως θεωρούν πολλοί. Αποτελεί από μόνη της μια ανεξάρτητη και πολύ ελκυστική αγορά, αφού προσφέρεται για όλα τα στοιχηματικά γούστα. Απευθύνεται και σ’ αυτούς που «περιμένουν» λίγα ή πολλά γκολ σ’ ένα ποδοσφαιρικό ματς. Προσελκύει και  αυτούς που επιδιώκουν συμβατικό κέρδος, αλλά και όσους επιθυμούν να ρισκάρουν παραπάνω.

Οι αποδόσεις για το γκολ στοίχημα που προσφέρονται είναι καλύτερες (στις περισσότερες περιπτώσεις πολύ καλύτερες) από αυτές του over/under. Γι’ αυτό, άλλωστε, και έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό, αν και μπήκαν στη στοιχηματική μας ζωή πολύ αργότερα.

Πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες όταν αναφέρονται σε «Σύνολο τερμάτων» εννοούν στην ουσία τρεις διαφορετικές αγορές.

Τρεις βασικές αγορές στο Γκολ Στοίχημα

edit Η μία αφορά το ΑΚΡΙΒΕΣ σύνολο τερμάτων σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (π.χ. γκολ 1, γκολ 2 κτλ.), όπου αποδόσεις προσφέρονται χωριστά για κάθε αριθμό γκολ.

② Η δεύτερη αφορά το ΕΥΡΟΣ των γκολ, όπου ο συνολικός αριθμός των τερμάτων χωρίζεται σε (συνήθως 4) διαστήματα:  0-1 goal, 2-3 goal, 4-6 goal και 7+ goal.

③ Η τρίτη είναι τα μονά/ζυγά. Μια αγορά διπλής επιλογής, στην οποία ο παίκτης καλείται να επιλέξει αν ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα σημειωθούν θα είναι μονός ή ζυγός (στο στοίχημα αυτό το 0 υπολογίζεται στα ζυγά). Οι δύο επιλογές έχουν την ίδια απόδοση.

Μπορούμε να βρούμε παραλλαγές τους, κυρίως στο ακριβές σύνολο τερμάτων, είτε ανά ημίχρονο, είτε ανά συγκεκριμένη ομάδα.

Για παράδειγμα, έχουμε αγορές όπως:

➥ “Ακριβές σύνολο τερμάτων 1ου ημιχρόνου”, προφανώς με καλύτερες αποδόσεις απ’ όσο αυτές που προσφέρονται για όλο το παιχνίδι.
➥ “Ακριβές σύνολο τερμάτων γηπεδούχου” ή “ακριβές σύνολο τερμάτων φιλοξενούμενου”, με τις αποδόσεις να διαμορφώνονται ανάλογα με τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα να σκοράρει.

Η έμπειρη ομάδα του bookmakers.gr ετοίμασε έναν αναλυτικό οδηγό όπου:

Θα κατανοήσετε πλήρως πως λειτουργεί η αγορά αυτή
Θα βρείτε τρόπους παιξίματος για να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους
Θα δείτε τι πρέπει να προσέχετε για την επιλογή αγώνων όπου θα ποντάρετε το γκολ στοίχημα

Στοίχημα Γκολ (Όλα τα είδη)

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες που προσφέρονται στη συγκεκριμένη αγορά είναι οι εξής: 0-1 γκολ, 2-3 γκολ, 4-6 γκολ, 7+ γκολ.

Είδος_ΣτοιχήματοςΕπεξήγηση
0-1 γκολΟ παίκτης που θα ποντάρει στη συγκεκριμένη αγορά, κερδίζει σε περίπτωση που σημειωθεί ένα τέρμα στον αγώνα, ή οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν καθόλου.
2-3 γκολΤο στοίχημα είναι κερδισμένο εφόσον στο ματς σημειωθούν 2 ή 3 γκολ. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ποντάρισμα χάνεται.
4-6 γκολΟ παίκτης κερδίζει σε περίπτωση που στο ματς οι δύο ομάδες σκοράρουν από 4 ως 6 τέρματα. Σε διαφορετική περίπτωση, το στοίχημα είναι χαμένο.
7+ γκολ Για να κερδηθεί το συγκεκριμένο στοίχημα, τότε πρέπει να σημειωθούν στον αγώνα συνολικά επτά ή περισσότερα τέρματα, ειδάλλως το ποντάρισμα χάνεται.

2-3 ΓΚΟΛ Στοίχημα

ποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή απ’ όλες. Στα «2-3 goals» στρέφονται κυρίως οι παίκτες που επιδιώκουν πιο συμβατικό παιχνίδι και όχι μεγάλο ρίσκο, που προϋποθέτει μεν μεγάλες αποδόσεις, αλλά μικρή πιθανότητα επαλήθευσης. Στο στοίχημα 2-3 γκολ η απόδοση είναι (στο 95% των αγώνων) η μικρότερη από τα τέσσερα διαστήματα της συγκεκριμένης αγοράς. Εξαιρούνται μόνο οι αγώνες που υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ φαβορί και αουτσάιντερ, αναμένονται πολλά γκολ και ενδεχομένως η επιλογή «4-6 γκολ» να έχει ελαφρώς μικρότερη απόδοση.

➥ Γιατί είναι τόσο δημοφιλής;

Προφανώς όχι γιατί έχει τη μικρότερη απόδοση, αλλά διότι στα περισσότερα πρωταθλήματα (ειδικά στα πιο δημοφιλή) έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επαλήθευσης. Σε ορισμένες λίγκες αυτό πλησιάζει ή και ξεπερνάει για λίγο το 50%. Έχει σημασία, βέβαια, ότι το συγκεκριμένο εύρος (2-3 γκολ) «ακροβατεί» ανάμεσα στο under 2,5 και το over 2,5, οπότε συγκεντρώνει παίκτες που αμφιταλαντεύονται σε πολλούς αγώνες ανάμεσα στις δύο επιλογές.

Ακριβές σύνολο γκολ

To ακριβές σύνολο γκολ είναι μια αγορά με σημαντικό ρίσκο, αλλά και πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Ο παίκτης μπορεί να βρει αγορές σε ακριβές σύνολο 1, 2, 3, 4 κ.ο.κ γκολ. Η απόδοση σίγουρα ανεβαίνει σε μία τέτοια περίπτωση, αφού αν ο παίκτης διαλέξει για παράδειγμα το ακριβές σύνολο γκολ 1, τότε κερδίζει μόνο σε περίπτωση που στον αγώνα στον οποίο έχει ποντάρει επιτευχθεί ένα γκολ. Σε κάθε άλλη περίπτωση χάνει. Μπορεί λοιπόν να ανεβαίνει η απόδοση, αλλά και το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο και αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για να κερδηθεί το συγκεκριμένο στοίχημα.

➥ Από ποιους παράγοντες καθορίζονται οι αποδόσεις στο “Ακριβές σύνολο γκολ”;

  Από την επιθετική “δραστηριότητα” των δύο ομάδων πριν από το μεταξύ τους ματς
② Από την παράδοση στα μεταξύ τους αποτελέσματα
③ Από τα γενικά στατιστικά γκολ του πρωταθλήματος

Όπως και στην περίπτωση των 2-3 γκολ προηγουμένως, έτσι και τώρα, οι αποδόσεις στα 2 γκολ και στα 3 γκολ είναι οι πιο χαμηλές.

➥ Πώς πρέπει να “χρησιμοποιείτε” την συγκεκριμένη αγορά;

Προφανώς το να ποντάρετε σε μία μόνο επιλογή (π.χ. 2 γκολ) σας προσφέρει καλή απόδοση, αλλά εμπεριέχει και μπόλικο ρίσκο. Μπορείτε, όμως, να κάνετε συνδυαστικές επιλογές που δεν προσφέρονται στην αγορά (π.χ. 2-3 γκολ, 4-6 γκολ).

Παίρνουμε τις αποδόσεις από μια αναμέτρηση Άρσεναλ – Έβερτον

Μελέτη Περίπτωσης 1

Μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυαστικό στοίχημα στο 1 γκολ και στα 2 γκολ.

➣ Ποντάρισμα €45 στο “1 γκολ” και ➣ Ποντάρισμα €55 στο “2 γκολ”

Αν σημειωθεί ένα γκολ το κέρδος σας θα είναι €45Χ4.20=€189 και αν σημειωθούν δύο γκολ θα πάρετε €55Χ3.50=€192,5, δηλαδή θα έχετε σχεδόν διπλασιάσει τα χρήματά σας.

Μελέτη Περίπτωσης 2

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με επιλογές 3 γκολ και 4 γκολ, ή ακόμα και να “παρακάμψετε” κάποια γκολ (π.χ. να παίξετε 0 γκολ και 2 γκολ).

Όσες περισσότερες, βέβαια, οι επιλογές, τόσο λιγότερο και το καθαρό κέρδος που διεκδικείτε.

Στοιχήματα στα σύνολα – Στρατηγική

Παρακάτω θα διαβάσετε κάποια σημαντικά tips 💡, όπως τα επέλεξε για εσάς η έμπειρη ομάδα του Bookmakers. Παράλληλα, θα επισημάνουμε και τι πρέπει να προσέχετε όταν επιλέγετε να ποντάρετε σε κάποιο από τα τέσσερα σύνολα τερμάτων.

Tips για 0-1 goals, by Bookmakers Team ⤵️

✍️ Η διάθεση των ομάδων, όπως φαίνεται από τα συνολικά τους στατιστικά. Οι αμυντικογενείς ομάδες, που δεν έχουν και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, έχουν πλεονέκτημα.

✍️ Η κρισιμότητα του ματς. Π.χ. μια ρεβάνς κυπέλλου, όπου ο πρώτος αγώνας έχει τελειώσει 0-0 και η πρόκριση είναι πολύ σημαντική, οπότε αμφότερες οι ομάδες θα υπολογίζουν περισσότερο να μην δεχτούν γκολ παρά να σημειώσουν.

✍️ Η πιο αδύναμη γηπεδούχος. Μια ομάδα που αντιμετωπίζει μπροστά στο κοινό της μια άλλη ισχυρότερη πολλές φορές επιλέγει το σύστημα του «ανταρτοπολέμου», επιλέγοντας ουσιαστικά να παίξει για τη λευκή ισοπαλία ή ίσως να «κλέψει» το ματς στις αντεπιθέσεις.

✍️ Η ελκυστική απόδοση. Δεν έχει νόημα να παίξετε 0-1 γκολ σε απόδοση κάτω από 2.40, ακόμα και σε πρωταθλήματα που στατιστικά έχουν λίγα γκολ. Είναι καλύτερα να επιλέγετε αποδόσεις που δείχνουν ότι η επιλογή είναι αουτσάιντερ. Μπορεί να κερδίσετε λιγότερες φορές, όμως το συνολικό κέρδος θα είναι μεγαλύτερο.

Tips για 2-3 goals, by Bookmakers Team ⤵️

✍️ Ισοδύναμες ομάδες. Τουλάχιστον στα χαρτιά, όπως λέει η βαθμολογία ή τα γενικά στατιστικά τους. Ισχύει και όταν η φιλοξενούμενη είναι ελαφρώς ισχυρότερη, άρα θα είναι ευχαριστημένη αν «αποδράσει» από μια δύσκολη έδρα ακόμα και με ισοπαλία.

✍️ Αμφίρροπα ματς. Το σημαντικότερο κριτήριο είναι τουλάχιστον η μία ομάδα να «βολεύεται» με την ισοπαλία και η άλλη να θεωρεί το ματς δύσκολο, ώστε να επιδιώξει το ματς να κριθεί στο ένα γκολ.

✍️ «Μαζεμένες» περασμένες αναμετρήσεις. Η παράδοση, ειδικά σε κάποιες λίγκες, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν παρατηρήσετε μεγάλη «συγκέντρωση» του συγκεκριμένου εύρους, δεν είναι τυχαίο.

✍️ Αποφύγετε τη συγκεκριμένη επιλογή όταν η απόδοση δεν είναι άξια ρίσκου. Μπορεί να εμφανίζεται συχνότερα από τις άλλες τρεις, αλλά σε κάθε περίπτωση η απόδοση θα πρέπει να είναι από 1.80 και πάνω, ώστε να γίνει ποντάρισμα.

Tips για 4-6 goals, by Bookmakers Team ⤵️

✍️ Επιθετικό παιχνίδι. Δύο ομάδες που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα είναι προφανές ότι μπορούν πολύ πιο άνετα να ξεπεράσουν τα τρία γκολ.

✍️ Συνολικά στατιστικά της λίγκας. Π.χ. στις λίγκες της Γερμανίας ή της Ολλανδίας, όπου τα γκολ είναι στατιστικά περισσότερα από τη Γαλλία ή την Ελλάδα, η επιλογή 4-6 γκολ είναι πιο συχνή.

✍️ Παιχνίδι όπου το φαβορί να είναι ξεκάθαρο και να παίζει στην έδρα του, ιδιαίτερα όταν σε αυτή σκοράρει αρκετά και δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό στην άμυνα. Η απουσία βασικού τερματοφύλακα βοηθάει επίσης.

✍️ Ρεβάνς στην οποία η φιλοξενούμενη πρέπει να σκοράρει οπωσδήποτε για να προκριθεί (π.χ. πρώτος αγώνας 2-2) και η γηπεδούχος είναι ελαφρώς ισχυρότερη.

Tips για 7+ goals, by Bookmakers Team ⤵️

✍️ Όχι μόνο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και κάποιου είδους κίνητρο για την καλύτερη να σημειώσει πολλά γκολ. Γεμάτο γήπεδο, βοήθεια προς έναν παίκτη να βγει πρώτος σκόρερ, ή ντέρμπι του παρελθόντος με αντιπαλότητα.

✍️ Σε αγώνες μεταξύ ισοδύναμων ομάδων μπορείτε να κυνηγήσετε το στοίχημα 7 γκολ μόνο σε αποδεδειγμένες περιπτώσεις ασταθούς άμυνας και από τους δύο αντιπάλους. Δεν φτάνει μόνο η καλή επίθεση.

✍️ Απόδοση που να αξίζει. Με βάση το ότι είναι ένα ούτως ή άλλως πολύ «δύσκολο» στοίχημα για να επαληθευτεί, η απόδοση που πρέπει να προσφέρεται είναι τουλάχιστον διψήφια.

Στατιστικά στα σύνολα τερμάτων

Κατά την επιλογή του αγώνα που θα ποντάρετε σε κάποιο από τα σύνολα τερμάτων, οφείλετε να ποντάρετε να φτιάξετε έναν πίνακα, όπου θα σημειώνετε τις ομάδες με την καλύτερη στατιστική σε κάθε αγορά.

Ποια είναι -συνολικά- η άποψη του Bookmakers Team για το Γκολ Στοίχημα

✔️ Το Σύνολο Γκολ είναι μία ιδιαίτερα ελκυστική αγορά, η οποία προσφέρει επιλογές που απελευθερώνουν από το κλασικό under/over και κάποιες από αυτές προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις.

✔️ Η μελέτη της στατιστικής είναι απαραίτητη, όπως σε κάθε στοιχηματική επιλογή.

✔️ Σ’ αυτή την αγορά, όμως, οι αριθμοί μετρούν περισσότερο, καθώς μπορούν να δείξουν χρήσιμα στοιχεία για τη συχνότητα με την οποία σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ οι δύο αντίπαλοι.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ