Επαγγελματικό Στοίχημα: Γίνε κι ΕΣΥ επαγγελματίας παίκτης στοιχήματος

Πόσοι παίκτες είναι μακροχρόνια κερδισμένοι από το στοίχημα; Λίγοι. Πόσοι απ’ αυτούς έχουν τόσα κέρδη και με τέτοια σταθερότητα, ώστε να θεωρούνται άνθρωποι που ζουν από το στοίχημα; Ακόμα λιγότεροι. Ο αστικός μύθος λέει για ένα 5% που καταφέρνουν να βιοπορίζονται από το παιχνίδι, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να διασταυρωθεί.

Οπως και να’ χει, ο επαγγελματίας παίκτης στοιχήματος είναι κάτι σαν… πρότυπο για όλους όσοι «παλεύουν» (συνήθως τις ελεύθερες ώρες τους) με αποδόσεις, αριθμούς και πληροφορίες. Προφανώς πολλοί αναρωτιούνται πώς τα κατάφεραν και τι είναι αυτό που τους έκανε να ξεχωρίζουν από τη μάζα των απλών παικτών.

Αυτό το άρθρο είναι μια καλή αρχή για να μάθετε τι πρέπει να προσέχετε, ώστε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο επαγγελματικό στοίχημα και να εξελίξετε το παιχνίδι σας.

Το παιχνίδι σου καλύτερο! Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πριν ξεκινήσετε να σκέφτεστε πως θα γίνετε επαγγελματίας παίκτης πρέπει να απαντήσετε στην εξής ερώτηση:

“Που είμαι τώρα στοιχηματικά;”

Μην το απαντήσετε αμέσως. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε μία από τις ακόλουθες επιλογές που περιγράφει καλύτερα το πού βρίσκεστε στοιχηματικά:

#1 Είμαι αρχάριος
#2 Γνωρίζω τα βασικά
#3 Βλέπω σοβαρά το στοιχηματισμό
#4 Κερδίζω χρήματα

Οι απαντήσεις θα σας βοηθήσουν πολύ να αξιοποιήσετε όσα θα διαβάσετε μετά.

Αν είστε αρχάριοι ή έχετε πολύ λίγη εμπειρία, δεν έχει νόημα να επιδιώξετε κατ’ ευθείαν το άλμα προς το «επαγγελματικό στοίχημα». Καλύτερα να ξεκινήσετε με απλά βήματα, διαβάζοντας την εισαγωγή μας στα αθλητικά στοιχήματα. Χρειάζεται εξοικείωση με τα βασικά, πριν προχωρήσετε.

Αν κατέχετε τα βασικά, είναι ώρα να εξελίξετε το παιχνίδι σας. Έννοιες όπως η αξία στο στοίχημα και η διαχείριση κεφαλαίου πρέπει να τις κατανοήσετε και να τις εντάξετε στον τρόπο που ποντάρετε. Θα βοηθήσει, επίσης, πολύ αν διαβάσετε απόψεις πετυχημένων παικτών, για να πληροφορηθείτε σημαντικές λεπτομέρειες του πώς τα κατάφεραν.

Αν έχετε «γράψει χιλιόμετρα» στο στοίχημα, αλλά δεν αποκομίζετε σταθερά κέρδη, χρειάζεται να οργανώσετε περισσότερο το παιχνίδι σας με στρατηγικές και συστήματα. Η ομάδα του bookmakers.gr έχει φροντίσει γι’ αυτό, αφού μάζεψε σε ένα άρθρο όλα τα συστήματα στοιχήματος, ώστε να μην ψάχνετε δεξιά κι αριστερά.

Το τελευταίο βήμα, ενδεχομένως και το πιο δύσκολο, είναι όταν έχετε φτάσει να αποκομίζετε σχετικά σταθερά κέρδη από το στοίχημα (συνήθως αφιερώνοντας αρκετές ώρες), όμως αυτό δεν είναι η βασική σας απασχόληση. Μόνο τότε θα πρέπει να σκεφτείτε αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας ζώντας από το στοίχημα. Είναι μια μεγάλη απόφαση, οπότε πρέπει να σταθμίσετε σωστά τα υπέρ και τα κατά. Η αμέσως επόμενη παράγραφος είναι «αφιερωμένη» σ’ εσάς.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η έμπειρη ομάδα του Bookmakers σε συνεργασία με τον BookSpy θα σε καθοδηγήσουν μέσα από αυτόν τον οδηγό, όπου…

🔹 Θα δούμε τι πράττουν οι επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος
🔹 Πως ζουν άνθρωποι από το στοίχημα
🔹 Ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες στοιχήματος.

Η απάντηση στο ερώτημα “Πως παίζουν οι επαγγελματίες στοίχημα;” υπάρχει στις επόμενες παραγράφους και σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Επαγγελματίες Παίκτες Στοιχήματος (Χαρακτηριστικά)

Πώς είναι ένας επαγγελματίας παίκτης στοιχήματος; Ποιο επίπεδο γνώσεων (στοιχηματικά πάντα) πρέπει να έχει; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Ο παρακάτω δεκάλογος θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε αν είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα ή έχετε τα φόντα να εξελιχθείτε σε επαγγελματία με περισσότερη προσπάθεια.

Γνώσεις/αντίληψη
Οργάνωση
Σωστές προβλέψεις/ένστικτο
Πειθαρχία
Διαχείριση συναισθημάτων
Ευελιξία στη διαχείριση χρημάτων
Εκμετάλλευση ευκαιριών
Αυτονομία
 Απουσία προλήψεων
Γνώση των bookmakers

Γνώσεις/αντίληψη

Προφανές, έτσι; Αν δεν γνωρίζετε όσα περισσότερα μπορείτε για το στοίχημα, τις ομάδες, τους παίκτες, τους προπονητές, ακόμα και το κλίμα και την ποδοσφαιρική ιστορία και κουλτούρα της λίγκας που ποντάρετε, αρχίστε το διάβασμα. Είναι μια αέναη διαδικασία αυτή, να μαθαίνετε καθημερινά. Πολλές φορές ακόμα και πληροφορίες που σας φαίνονται άσχετες μπορεί να ισοδυναμούν με χρυσάφι, αν τις αξιοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή. Μια ξεχασμένη έχθρα που αναβιώνει σε ματς κυπέλλου, ένα γήπεδο όπου ο αγωνιστικός χώρος γίνεται λίμνη όταν βρέχει κλπ. Οπωσδήποτε πρέπει να γνωρίζετε απ’ έξω κι ανακατωτά τους κανονισμούς του σπορ στο οποίο ποντάρετε.

Bwin. Η επόμενη φάση του παιχνιδιού Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Οργάνωση

Επαγγελματίας παίκτης χωρίς αρχείο απλά δεν… υπάρχει. Αρχείο στοιχημάτων και αποτελεσμάτων, για να μπορεί να ελέγχει κάθε στιγμή την απόδοσή του, αρχείο κερδών/ζημιών για να γνωρίζει ακριβώς πού βρίσκεται οικονομικά, και αρχείο πληροφοριών, κάποιων ιδιαίτερων σημειώσεων που του κάνουν εντύπωση. Με λίγα λόγια, όπως και κάθε δουλειά, έτσι και το στοίχημα πρέπει να είναι απολύτως οργανωμένο. Πολλοί παίκτες, μάλιστα, έχουν θεσπίσει και συγκεκριμένο ωράριο (ή όριο καθημερινής ενασχόλησης).

Συμβουλή 💡 Ποτέ μην παίζετε στοίχημα, χωρίς να έχετε οργάνωση σε χρόνο, στοιχήματα, πονταρίσματα, κέρδη και χασούρα.

Σωστές προβλέψεις/ένστικτο

Ένας επαγγελματίας δεν μπορεί να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο χωρίς «να τα βρίσκει», που λέμε. Να έχει αναπτύξει, δηλαδή, τους τρόπους ώστε να αποκομίζει κέρδη από τα πονταρίσματά του. Δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένο ποσοστό επιτυχίας, γιατί αυτό είναι τελείως λάθος. Κάποιος μπορεί να είναι κερδισμένος με 30% επιτυχία (αν ποντάρει σε σημεία με Μ.Ο. απόδοσης 4.00 και πάνω) ή να είναι χαμένος με 70% επιτυχία (αν αντίστοιχα ο Μ.Ο. κερδισμένης απόδοσης είναι 1.30). Μεγάλο ρόλο, επίσης, παίζει το ένστικτο που δείχνει κυρίως κατά τη διάρκεια του live betting, αν παίρνει τα «σωστά» μηνύματα από τις αποδόσεις και την εικόνα του εκάστοτε αγώνα.

Πειθαρχία

Το Α και το Ω του επαγγελματικού παιχνιδιού. Ο παίκτης που θέλει να θεωρείται επαγγελματίας παίζει αποκλειστικά για να κερδίζει, όχι για να νιώθει την ανδρεναλίνη του τζόγου. Δεν «χαζεύει», δεν ποντάρει ό,τι να’ ναι αλόγιστα, δεν «χαρίζει» χρήματα σε άσκοπα στοιχήματα της στιγμής. Είναι απολύτως προσηλωμένος, σαν να δουλεύει, την ώρα που μελετάει ή την ώρα που περιμένει για να τοποθετηθεί στο live betting. Ποντάρει πάντα τα ποσά που έχει προαποφασίσει βάσει στρατηγικής και διαχείρισης.

Ο Επαγγελματίας Παίχτης Στοιχήματος, εκτός από την πειθαρχία που έχει στο Live Betting, επιλέγει να παίξει ζωντανό στοίχημα σε πλατφόρμες με Live Streaming. Δείτε εδώ ➢ τους λόγους που επιλέγει να το κάνει.

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Διαχείριση συναισθημάτων

Όπως έχουμε αναφέρει πιο αναλυτικά στο αντίστοιχο άρθρο του bookmakers.gr γι’ αυτό το θέμα, το πιο σωστό στο επαγγελματικό παιχνίδι είναι να μην υπάρχει κανένα συναίσθημα. Ο παίκτης να ποντάρει και να αποφασίζει αυτόματα, ενεργώντας σαν ρομπότ. Δεν είναι καθόλου εύκολο, ακόμα και για παίκτες που έχουν φτάσει στο ανώτερο επίπεδο. Χρειάζεται αυτογνωσία και εσωτερική «δουλειά» για να διαχειρίζεστε τα θετικά ή αρνητικά σερί, τις ήττες στην τελευταία φάση, και κυρίως το γεγονός ότι από την επιτυχία ή την αποτυχία σας εξαρτάται η ίδια σας η επιβίωση.

Ευελιξία στη διαχείριση χρημάτων

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι για κάθε επαγγελματία παίκτη είναι απολύτως απαραίτητο ένα οικονομικό πλάνο. Τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο ποσό για μια ολόκληρη στοιχηματική σεζόν, αλλά και τα ποσά, τις «μίζες», που έχει αποφασίσει να ποντάρει σε κάθε επιλογή. Ο απόλυτος επαγγελματίας, όμως, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσαρμόσει αυτό το πλάνο για να αποκομίσει μεγαλύτερο κέρδος. Τι εννοούμε; Ας δώσουμε ένα παράδειγμα.

Μελέτη Περίπτωσης

Ένας επαγγελματίας παίκτης που έχει σταθερό ποσοστό επιτυχίας 45% σε στοιχήματα με μέση κερδισμένη απόδοση 2.20, οφείλει να εκμεταλλευθεί ακόμα και μια τυχόν κακή αρχή!

Αν στα πρώτα του 30 στοιχήματα κερδίσει μόνο το 25%, τότε ο σωστός επαγγελματίας αυξάνει τη «μίζα» του ακόμα και στο διπλάσιο στα επόμενα 30, γνωρίζοντας ότι το ποσοστό επιτυχίας του θα είναι μεγαλύτερο για να «διορθώσει» και να φτάσει το διαχρονικό 45%.

Έτσι κερδίζει περισσότερα χρήματα μόνο και μόνο διαχειριζόμενος τα πονταρίσματα του, χωρίς να αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας του.

Εκμετάλλευση ευκαιριών

Η εγρήγορση είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό του επαγγελματία παίκτη. Ανεξάρτητα από το πλάνο που ακολουθεί πιστά, έχει τα μάτια του ανοιχτά συνεχώς για ευκαιρίες και σημεία με αξία. Όπως ο κυνηγός περιμένει το θήραμα επί ώρες, έτσι κι αυτός μπορεί να κάθεται και να παρακολουθεί αποδόσεις, αλλά να μην ποντάρει μέχρι να παρουσιαστεί η καλύτερη ευκαιρία, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει.

Αυτονομία

Αυτό μπορεί να εκληφθεί ως πλεονέκτημα ή μειονέκτημα, ανάλογα με την πλευρά που το βλέπει κανείς. Αυτονομία σημαίνει ότι ως παίκτης έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου, των αποφάσεων και των κινήσεών σου, δεν έχεις αφεντικά και δεν δίνεις λόγο σε κανέναν. Από την άλλη, πρέπει να μάθεις να στηρίζεσαι αποκλειστικά στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις κανενός είδους βοήθεια, πόσο μάλλον εξασφάλιση.

Απουσία προλήψεων

Από τα τελευταία, αλλά καθόλου επουσιώδες, αν κρίνουμε από το πόσος κόσμος πιστεύει στην αστρολογία, στη μαντεία και στη… μαγεία. Να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν: Για τον επαγγελματία παίκτη δεν υπάρχουν μαύρες γάτες και λαγοπόδαρα, δεν υπάρχουν γούρικα και γρουσούζικα ρούχα, δεν υπάρχουν τυχερές κινήσεις ή φράσεις ή άνθρωποι. Αν έχετε προλήψεις, καταπολεμήστε τες. Είναι πιο εύκολο απ’ όσο φαντάζεστε.

Τώρα αρχίζει το ματς! | 21+ ΕΕΕΠ Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Γνώση των bookmakers

Αν δεν γνωρίζεις τον… αντίπαλο, πού πας; Δεν συζητάμε, βέβαια, για… προσωπικές γνωριμίες, αλλά ο σωστός παίκτης έχει αποκρυπτογραφήσει τα πιο «δυνατά» χαρακτηριστικά κάθε στοιχηματικού site. Γνωρίζει π.χ. ότι η bet365 είναι η καλύτερη στοιχηματική για ασιατικά, η Betshop είναι η καλύτερη για combo bets, το Pamestoixima.gr έχει τις καλύτερες αποδόσεις.

Ο Επαγγελματίας Παίχτης Στοιχήματος, διατηρεί λογαριασμό σε περισσότερες από μια στοιχηματικές…

➪ Για να εκμεταλλεύεται τυχόν προσφορές που δίνονται σε εν ενεργεία παίκτες και διάφορες άλλες προσφορές (0% γκανιότα σε συγκεκριμένους αγώνες κλπ.)

Για να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα «στοχοποίησής» του από μια συγκεκριμένη στοιχηματική, αν κάνει συνεχώς αναλήψεις.

Επαγγελματικά συστήματα στοιχήματος

Μαγική συνταγή για να έχει κάποιος σταθερά κέρδη από το στοίχημα δεν υπάρχει. Ή μάλλον, υπάρχουν τόσες πολλές, όσοι και οι επαγγελματίες παίκτες. Στην μακρά μας πορεία στο στοίχημα έχουμε γνωρίσει πετυχημένους παίκτες που έχουν τελειοποιήσει εντελώς διαφορετικές στρατηγικές. Μπορούμε να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα στρατηγικών:

Τοκογλυφικές δυάδες (αποδόσεις κάτω από 1.50, με γινόμενο λίγο πάνω από 2.00) συνήθως σε στοίχημα over 1.5.
Over 1.5 ημίχρονο σε αγώνες με απόδοση over 2.5 λίγο κάτω από το 2.00 και αναμενόμενη επιτυχία άνω του 40%.
➥ Ματς που είχαν απόδοση over 2.5 κάτω από 2.00 και στο ημίχρονο είναι ακόμα στο 0-0 παίζονται over 1.5 και over 2.5 (με 70% και 30% της μίζας αντίστοιχα).
➥ Ομάδες που δίνονται φαβορί pre-game και δέχονται πρώτες γκολ παίζονται σε ασιατικό -0.25 (επιστροφή του μισού πονταρίσματος αν το τελικό σκορ μείνει ήττα με ένα γκολ εναντίον τους).

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες, εκατοντάδες ίσως. Κι αυτό, διότι ο κάθε παίκτης έχει βρει έναν δικό του δρόμο, ανάλογα με τον χαρακτήρα του, τις συγκεκριμένες ικανότητές του και τον τρόπο παιχνιδιού που θεωρεί πιο «ασφαλή».

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών Ι Betshop.gr Ι 21+ Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Ο προσωπικός μας δρόμος έχει σχέση με το σύστημα Labouchere. Φτιάχνουμε μια δεκάδα διαδοχικών αριθμών (10,20,30,40,50,60,70,80,90,100) το πρώτο στοίχημά μας είναι €110 κι από κάθε «κλείσιμο» (που σημαίνει πέντε παραπάνω κερδισμένα στοιχήματα από τα χαμένα μας) επιδιώκουμε συνολικό κέρδος €550.

Με διαχρονικό ποσοστό επιτυχίας 56,3% σε μέση κερδισμένη απόδοση 1.92, σε κάθε 200 στοιχήματα (που χονδρικά ποντάρονται σε διάστημα ενός μήνα) έχουμε 32 παραπάνω κερδισμένα. Κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε «σταθερό» μήνα, στόχος είναι να «κλείσουν» 6 τέτοια Labouchere, με συνολικό κέρδος €3.300.

Φυσικά δεν συμβαίνει αυτό κάθε μήνα. Έχει τύχει και μήνας που «έκλεισαν» μόνο δύο Labouchere και η συνολική κάβα μας δοκίμασε τα όριά της. Υπήρξε και μήνας (ο Οκτώβριος του 2013 πιο συγκεκριμένα) που «έκλεισαν» 16 Labouchere (με ποσοστό επιτυχίας 69,8%, ήτοι 141/202 σωστές προβλέψεις).

Επαναλαμβάνουμε ❗ η «σωστή» τακτική δεν είναι θεωρία, αλλά αποτέλεσμα. Σωστός είναι οποιοσδήποτε τρόπος φέρνει κέρδος.

Τα συγκεκριμένα γενικά χαρακτηριστικά ενός παίχτη

Πειθαρχία. Δεν πάτε πουθενά χωρίς αυτή.
Αυτογνωσία. Εστιάστε σ’ αυτό που είστε πραγματικά καλοί και τελειοποιήστε το.
Τεχνογνωσία. Μάθετε ό,τι μπορείτε, κυρίως για τις πιθανότητες, τις αποδόσεις, το Live betting, τα tools που προσφέρονται από διάφορα sites.
Διαχείριση χρημάτων. Ένα από τα πιο κομβικά στοιχεία.

Sportingbet – Εύκολο και γρήγορο στοίχημα, όπου κι αν βρίσκεσαι. |21+ Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Όλα τα Επαγγελματικά Συστήματα Στοιχήματος με ένα κλικ (ανάλυση) 👇

Oι καλύτεροι παίκτες στοιχήματος

Όπως κάθε επαγγελματικός κλάδος έχει τους ήρωές του, έτσι και το στοίχημα έχει τους πετυχημένους παίκτες του. Μερικοί απ’ αυτούς έχουν γίνει γνωστοί παγκοσμίως, όπως οι:

Ben “Parlay Patz” Patz: Στα 18 του ήταν ιδιοκτήτης offshore εταιρείας, στα 22 του ήταν ο φόβος και ο τρόμος των μπουκ με πετυχημένα παρολί των 10, 12, ακόμα και 20 σημείων (!), με τα οποία αποκόμιζε κέρδη μέχρι 1 εκ. δολάρια! Πριν λίγους μήνες, πάντως, κατηγορήθηκε για εκβιασμό και απειλές δολοφονίας (!) κατά τουλάχιστον 300 παικτών επαγγελματικών ομάδων και κολεγίων. Τώρα περιμένει τη δίκη του.

William T. “Billy” Walters: Στα 73 του σήμερα, με πάνω από 40 χρόνια επαγγελματικό παιχνίδι, λέγεται ότι έχει κερδίσει πάνω από 300 εκ. δολάρια. Η μέθοδός του, ακόμα άγνωστη στους μπουκ, δεν «εξηγείται» στατιστικά. Προτιμούσε πάντα να παίζει μέσω λογαριασμών γνωστών του, επειδή πολλοί μπουκ δεν τον δέχονταν ως παίκτη. Αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή, για προσπάθεια χειραγώγησης μιας μετοχής. Θα αποφυλακιστεί το 2022.

Haralabos “Bob” Voulgaris: Θρυλική φιγούρα ο «πατριώτης» μας στο χώρο των ΝΒΑ στοιχημάτων. Έβγαλε πολλά λεφτά τη δεκαετία του 1990 ποντάροντας στα over ημιχρόνου των αγώνων, χτυπώντας αλύπητα τους μπουκ σε λάθος εκτιμήσεις. Τώρα το’ χει γυρίσει στο πόκερ.

Η στρατηγική των over/under στοιχημάτων, από την έμπειρη ομάδα του Bookmakers.gr

John Price: Με πτυχίο στατιστικής και μαθηματικών από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, θεωρείται αυθεντία στο στοίχημα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Από τους λίγους που εμφανίζεται σταθερά σε ραδιοφωνικές εκπομπές και λέει την άποψή του για διάφορα ματς.

Marco D’Angelo: Ένας από τους θρύλους στο στοίχημα για το μπέιζμπολ, κάποτε είχε ένα σερί 25 επιτυχιών σε ματς του MLB. Το διαχρονικό ποσοστό καριέρας του είναι 58%. Ο ίδιος αναφέρει ότι στηρίζεται περισσότερο στο ένστικτό του και λιγότερο σε αριθμούς και ειδήσεις.

Jimmy Snyder: Περισσότερο γνωστός ως Jimmy the Greek, αν και δεν φαίνεται να έχει σχέση με τη χώρα μας. Ένας πετυχημένος παίκτης που έφτασε να έχει δική του τηλεοπτική εκπομπή στο CBS, κυρίως επειδή εκτός από καλές προβλέψεις ήταν και… σόουμαν. Κάποιες φορές το παράκανε, βέβαια, με ειρωνικά και καυστικά σχόλια.

Teddy “Covers” Servansky: Ένας από τους πιο δημοφιλείς πετυχημένους παίκτες, μοιράζεται tips και γνώσεις σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά shows για πάνω από 30 χρόνια. Με έδρα το Λας Βέγκας, έχει πετύχει μερικές «επικές» νίκες κυρίως σε αγώνες αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Steve Fezzik: Γκραν μετρ στο σκάκι και με πτυχίο στα ανώτερα μαθηματικά, ασχολήθηκε με το κολεγιακό (αμερικάνικο) ποδόσφαιρο και μετακόμισε στο Λας Βέγκας μόνιμα το 2001. Με συνολικά κέρδη που ξεπερνούν το 1 εκ. δολάρια θεωρείται από τους πιο «σταθερούς» πετυχημένους παίκτες όλων των εποχών.

Zeljko Ranogajec: Αυστραλός με κροατικές ρίζες, σπούδασε σχετικά με τα τραπεζικά και σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο αποδοτικούς παίκτες όλων των εποχών. Ο ίδιος το διαψεύδει, αν και παραδέχεται ότι έχει βγάλει κέρδη από το στοίχημα, κυρίως ποντάροντας σε ιπποδρομίες στη χώρα του.

Bill “KrackMan” Krackomberger: Από τους πιο αναγνωρίσιμους tipsters στο Λας Βέγκας, έχει δική του υπηρεσία με προβλέψεις για πάνω από 25 χρόνια. Συχνά δίνει και συμβουλές για την «ψυχολογική» αντιμετώπιση του στοιχήματος, λέει συχνά ότι «αφήνει στην άκρη» τα έξοδα του μήνα και μετά ρισκάρει με τα υπόλοιπα κέρδη.

Jim “Mattress Mack” McIngvale: Το απόλυτο παράδειγμα… «διπλής ζωής». Πετυχημένος επιπλοποιός με φοβερά κέρδη από την εταιρεία του στο Χιούστον, ασχολήθηκε με το στοίχημα τόσο πετυχημένα που αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας, παίζοντας βέβαια μεγάλα ποσά. Η περιουσία του από τις δύο δουλειές υπερβαίνει τα 300 εκ. δολάρια.

Super App διαθέσιμο για Android & iOS Εγγραφή
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις - 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ζώντας από το στοίχημα (Επίλογος)

Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, το τελευταίο “επίπεδο” ενός επαγγελματία παίκτη είναι να μετατρέψει το στοίχημα σε εργασία, από την οποία θα βγάζει τα προς το ζην. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και θέλει δουλειά κυρίως ψυχολογική. Όπως αναφέρει μια αμερικάνικη παροιμία, ζώντας από το στοίχημα είναι “ο δύσκολος τρόπος για να ζήσεις μια εύκολη ζωή”. Υπάρχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτού του τρόπου ζωής.

green thumbs upΩράριο: Εσείς καθορίζετε πόσο και πότε θα δουλεύετε. Μη φανταστείτε, πάντως, ότι με μισή ώρα μελέτη την ημέρα θα γίνετε ζάμπλουτοι. Στην αρχή τουλάχιστον θα πρέπει να διαθέτετε 80 ώρες την εβδομάδα, συχνά και τις επτά ημέρες της.

Συνθήκες εργασίας: Δεν χρειάζεται να φορέσετε κοστούμι, ούτε να πάτε σε κάποιο συγκεκριμένο γραφείο. Μπορείτε να δουλέψετε από την άνεση του σπιτιού σας ή, ακόμα καλύτερα, και από μια παραλία ή το μπαλκόνι κάποιου ξενοδοχείου τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αφεντικό: Είστε το αφεντικό της δουλειάς, παίρνετε τις αποφάσεις και τις εκτελείτε. Δεν χρειάζεται ούτε να διαφωνήσετε με κανέναν, ούτε να πείσετε κάποιον άλλο, ούτε φυσικά να ανεχτείτε φωνές και παραξενιές προϊσταμένων.

Κέρδη: Δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορείτε να κερδίσετε, ούτε μισθός, ούτε κυνήγι μπόνους. Όσο καλύτεροι γίνεστε, τόσο πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο πολλά κέρδη θα έχετε.

Ανασφάλεια: Όσο καλοί tipsters και αν είστε και εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, το φόβο του αγνώστου που απλώνετε μπροστά σας πάντα θα τον έχετε. Κανείς δεν εγγυάται στο τέλος του μήνα ότι θα έχετε τα χρήματα να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Δεν υπάρχει τίποτα εξασφαλισμένο.

Φορολογία: Το στοίχημα δεν θεωρείται (ακόμα) από πολλούς φορείς ως ένας “αποδεκτός” τρόπος απόκτησης σταθερού εισοδήματος. Ως εκ τούτου, αν δεν εμφανίζεστε να έχετε καμία άλλη πηγή χρημάτων (εργασία, ενοίκιο κτλ.) θα δυσκολευτείτε να εκδώσετε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες.

Προσωπική ζωή: Μεγάλη κουβέντα. Επειδή η ενασχόληση αυτή προϋποθέτει πολλές ώρες, ο “ιδανικός” παίκτης περιγράφεται ως μοναχικός και χωρίς υποχρεώσεις. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείτε να κάνετε οικογένεια, αλλά χρειάζεται εξαιρετική διαχείριση του χρόνου σας, ώστε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας στο στοίχημα, αλλά παράλληλα να είστε καλοί σύζυγοι και γονείς.

Κυνήγι: Οι στοιχηματικές γενικά αντιπαθούν τους σταθερά κερδισμένους παίκτες. Ανά πάσα στιγμή κινδυνεύετε να σας κλείσουν λογαριασμούς. Γι’ αυτό επιμένουμε σε πολλούς ενεργούς λογαριασμούς σε πολλές ιστοσελίδες, ώστε να διασπείρονται τα όποια κέρδη. Καλύτερα να φαίνεται ότι “ροκανίζετε” λίγα από 10 εταιρείες παρά να τα φορτώνετε όλα σε μία-δύο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakersΠλεονεκτήματα
9.4/10
 • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
 • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.6/10
 • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
 • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.2/10
 • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
 • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
 • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
9.2/10
 • Εξαιρετική επιλογή για live betting
 • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
 • Live streaming & Auto Cash Out*
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
8.9/10
 • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
 • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
 • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.2/10
 • Κορυφαία αξιοπιστία
 • Εύκολη πλοήγηση μέσω mobile app
 • Πλούσιο live betting σε όλα τα αθλήματα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
9/10
 • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
 • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
 • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
8.2/10
 • Πανίσχυρο brand name
 • Πολύ γρήγορες πληρωμές
 • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.9/10
 • Παγκόσμιο brand από το 1998
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.3/10
 • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
 • Live Streaming* από το κινητό
 • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.9/10
 • Υψηλά όρια πονταρίσματος
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣχόλιαΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

100% Διασκέδαση!
 • Αξιοπιστία & ασφάλεια
 • Με ολοκαίνουριο App!
 • Άμεσες αναλήψεις
 • Καθημερινές προσφορές*

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα