Στοιχηματική αποχώρησε από την Ελλάδα!

Η αθλητική σεζόν μπαίνει σιγά – σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο λίγες ημέρες πριν μας αφήσει ο Σεπτέμβριος είχαμε αποχώρηση στοιχηματικής πλατφόρμας από την ελληνική αγορά. Ο λόγος για τη Meridianbet, η οποία -όπως μας ενημέρωσε- από τις 23 του μήνα διέκοψε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα της εξακολουθεί να είναι ενεργή, ωστόσο δεν υπάρχει η επιλογή εγγραφής νέων μελών. Αυτό δεν θα πρέπει βέβαια να σας προκαλεί εντύπωση, αφού μπορεί να είναι άγνωστο το πότε θα «πέσει» το site της, οι εξελίξεις ωστόσο είναι δρομολογημένες και δεν αναμένεται κάποια ανατροπή στην υπόθεση.

Τι θα γίνει με τα μέλη της;

Όσον αφορά τώρα τα ήδη υπάρχοντα μέλη, η ενημέρωση που έχουμε από τη Meridian είναι πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ειδοποιηθούν όλα μέσω προσωπικών e-mail, ώστε να κάνουν ανάληψη των χρημάτων που έχουν στους λογαριασμούς τους. Αυτό που πάντως θα πρέπει να κρατήσουμε, είναι πως κανένας παίκτης δεν θα πρέπει να φοβάται για τα λεφτά του. Μιλάμε εξάλλου για book αδειοδοτημένο από την ρυθμιστική αρχή της Μάλτας, MGA. Πράγμα που εγγυάται την αξιοπιστία της στο κομμάτι των συναλλαγών.

Γιατί αποχωρεί;

Σημειώνεται πως το 2017 η σερβική στοιχηματική είχε αλλάξει ολικά την πλατφόρμα της. Το αποτέλεσμα οπτικά μπορεί να ήταν όμορφο, όπως αποδείχθηκε μετέπειτα ωστόσο δεν ήρθε πιο κοντά στα «θέλω» των Ελλήνων παικτών. Πράγμα στο οποίο πόνταρε ο μπουκ. Την ίδια στιγμή το προϊόν της δεν προωθήθηκε σωστά, ενώ δεν έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις για να κρατήσει τα μέλη της. Μεταξύ άλλων, η γκανιότα διατηρήθηκε αρκετά ψηλά. Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια η Meridianbet να κινείται ουσιαστικά στην αφάνεια τα τελευταία χρόνια και να μην μπορεί να πάρει κομμάτι της αγοράς από τους υπόλοιπους.

Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον από εδώ και πέρα, το τι θα γίνει η άδεια της Meridian Gaming Limited, βάσει της οποίας η πλατφόρμα ήταν αδειοδοτημένη προσωρινά από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και λειτουργούσε νόμιμα στην Ελλάδα. Θα μείνει ανενεργή, ή κάποια άλλη στοιχηματική θα εισέλθει στη χώρα μας;

Nα σημειωθεί πως η Meridianbet λειτουργεί νόμιμα και στην Κύπρο. Εκεί μάλιστα κατέχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Η δραστηριότητα της στη μεγαλόνησο όμως, σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται από τις εν Ελλάδι εξελίξεις.

Πως επηρεάζει η αποχώρηση;

Επειδή εύλογα στους παίκτες προκύπτει ως ερώτημα, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως η αποχώρηση της Meridian δεν αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικές αλλαγές στην εγχώρια αγορά. Μιλάμε άλλωστε για έναν μπουκ που είχε μείνει στο παρασκήνιο λόγω των λάθος χειρισμών του και μόνο. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει, ή δεν έχει ασχοληθεί, οι οποίες προσφέρουν στα μέλη τους εμπιστοσύνη και έχουν βελτιώσει σημαντικά το προϊόν τους.

Αν ψάχνετε σε ποια στοιχηματική να γραφτείτε εκτός από τις λεγόμενες “μεγάλες” της αγοράς, το Bookmakers.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει 3 στοιχηματικές που αξίζουν να τις δοκιμάσετε και να έχετε λογαριασμό.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ