Στοίχημα Eurovision 2019

Αντίστροφα μετράμε πλέον για το… μουσικό Champions League και η Eurovision 2019 μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Όχι μόνο ως διαγωνισμός, αλλά και στοιχηματικά αφού με τα χρόνια όλο και ελκυστικότερες γίνονται οι επιλογές που μας προσφέρουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες.

Ο μουσικός διαγωνισμός διεξάγεται φέτος στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 18 Μαΐου. Τις χώρες που θα προκριθούν θα τις μάθουμε λίγα 24ωρα νωρίτερα. Στις 14 του μήνα είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος, όταν και θα γίνουν γνωστοί οι τελικοί διαγωνιζόμενοι της 64ης Eurovison.

Στο μεγάλο τελικό βρίσκονται ήδη οι πέντε «μεγάλες» χώρες (Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία), όπως και οι διοργανωτές του Ισραήλ. Από τους δύο ημιτελικούς νωρίτερα, θα προκύψουν και οι υπόλοιπες 20 χώρες που θα λάβουν μέρος. Όσον αφορά τώρα τη βαθμολογία, αυτή προκύπτει από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και εκείνη του κοινού, το οποίο συμμετέχει στην ψηφοφορία μέσω SMS, τηλεφώνου και του official app της διοργάνωσης.

Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Η Κατερίνα Ντούσκα, ή Katerine Duska όπως είναι επίσης γνωστή είναι η φετινή διαγωνιζόμενη για λογαριασμό της Ελλάδας με το τραγούδι «Better Love». Το «One in a Million» είναι το κομμάτι με το οποίο έχει γνωστή στο ευρύτερο κοινό, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει επίσης με τη διασκευή της στο «Do I Wanna Know» των Arctic Monkeys. Remix που έχει αγγίξει τις δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής «Minos EMI/Universal Music Group», ενώ το 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά, με τίτλο «Embodiment», σε στίχους και μουσική της ίδιας. Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην eurovision ωστόσο, επιμελήθηκε ο σύντροφος της και επίσης τραγουδιστής «Leon of Athens», μαζί με τον Ντέιβιντ Σνέντον.

Παίξε Νόμιμα στον Stoiximan

Στοίχημα Eurovision

Ειπώθηκε και παραπάνω, πως για τους bookmakers το στοίχημα eurovision αποτελεί μια «ιδιαίτερη» ενότητα χρόνο με τον χρόνο. Συνεχώς προσφέρονται αξιόλογες αγορές, με τον χώρο του θεάματος ούτως, ή άλλως να μαγνητίζει το κοινό και να εξιτάρει τους παίκτες. Τα bets είναι δελεαστικά σε πολλές περιπτώσεις και μετά τις πρώτες πρόβες, οι αποδόσεις έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνονται στις τελικές.

Αυτή τη στιγμή, το ελληνικό «Better Love» δίνεται ως πρώτο φαβορί για να προκριθεί από τον 1ο ημιτελικού σε αποδόσεις κοντά στο 2.50 και ενδέκατο για να κερδίσει στη eurovision, επιστρέφοντας το ποντάρισμα σας 40 φορές.

Eurovision 2019 προγνωστικα

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινής Eurovision είναι η Ολλανδία, η οποία «παίζει» στο 2.80 με το τραγούδι «Arcade» του Duncan Laurence, ακολουθεί η Ρωσία με το «Scream» του Sergey Lazarev, σε σύνθεση των Philipp Kirkorov και Δημήτρη Κοντόπουλου που το βρίσκουμε στο 6.25, ενώ την τριάδα κλείνουν οι Ιταλοί με τον Mahmood και το τραγούδι «Soldi», που 8πλασιάζουν το κέρδος μας. Σημαντική επίσης είναι η μεταβολή στην απόδοση του Αζερμπαϊτζάν, με το τραγούδι του Chingiz «Truth» να έχει κατρακυλήσει στο 9.00 από το 20.00 που είχε ανοίξει.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος στα φαβορί συγκαταλέγεται και η Κύπρος, την οποία θα εκπροσωπήσει η Τάμτα με το κομμάτι «Replay». Συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό και παρότι προσφέρεται ως δεύτερο φαβορί πίσω από την Ελλάδα, με 3.70, στον τελικό προβάλει ως 9η με 30.00. Δύο θέσεις μπροστά από την Κατερίνα Ντούσκα.

Εν τω μεταξύ, ελληνική υπογραφή έχει και το τραγούδι της Ισπανίας φέτος. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία του Miki στο κομμάτι «La Venda». Παρεπιπτόντως δίνεται 14ο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς επιστρέφοντας το… απίθανο 75πλάσιο σε περίπτωση που κάνει την έκπληξη.

Στις εκπλήξεις -βάσει αποδόσεων- που περιμένουμε να σημειωθούν τώρα, θα βάζαμε σίγουρα τη Σουηδία. Ο John Lundvik με το «Too Late For Love» έχουν αποσπάσει καλές κριτικές, τη στιγμή που παραδοσιακά οι Σκανδιναβοί πλασάρονται κοντά στις πρώτες θέσεις. Δίνονται πέμπτο φαβορί, με το διόλου ευκαταφρόνητο 10.00. Μια ακόμα συμμετοχή που έχει προκαλέσει πολύ κουβέντα, είναι εκείνη της Ισλανδίας με τους Hatari και το κομμάτι «Hatrið mun sigra». Πρόκειται για τέκνο-πανκ κομμάτι, με τη μπάντα να έχει ταχθεί υπέρ της Παλαιστίνης, σηκώνοντας πολύ κουβέντα. Επιστρέφει το 20πλάσιο η νίκη τους.

Ειδικά στοιχήματα

Από εκεί και πέρα, το δικό τους ενδιαφέρον έχουν και τα πολλά ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται. Όπως για παράδειγμα το ματσάρισμα της Ελλάδας με την Κύπρο για το ποια θα τερματίσει σε καλύτερη θέση. Οι μπουκς θεωρούν φαβορί την Τάμτα που επιστρέφει 1.45, έναντι της Κατερίνας Ντούσκα που παίζεται στο 2.65. Ανάλογα head-to-head υπάρχουν και για τις υπόλοιπες χώρες.

Παίξε Νόμιμα στη Novibet

Ένα ακόμα bet που ξεχωρίζει είναι για το αν η χώρα μας θα τερματίσει εντός, ή εκτός δεκάδας. Στο 1.65 «παίζει» η πρώτη επιλογή, στο 2.15 η δεύτερη. Παράλληλα, το «Better Love» θεωρείται πρώτο υποψήφιο για τα αναδειχθεί καλύτερο ανάμεσα στις βαλκανικές χώρες. Δύσκολα θα σπάσει το 1.50 στο οποίο προσφέρεται και ενώ ακολουθούν οι Σλοβένοι με 6.00 και η ΠΓΔΜ με 7.50.

Αν πάντως ψάχνετε το ρίσκο, αξίζει το ποντάρισμα στο σενάριο η συμμετοχή της Ισλανδίας να είναι η πρώτη στην τελική κατάταξη ανάμεσα στις σκανδιναβικές. Στο 3.75 βρίσκουμε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με τη Σουηδία να προσφέρεται ως φαβορί, επιστρέφοντας το 1.40 του bet.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ