Στοίχημα εκλογές 2019: Αποδόσεις και φαβορί

Πλησιάζουμε την 26η Μαΐου. Οι Ευρωεκλογές, οι Δημοτικές και οι Περιφερειακές εκλογές θα μας βάλουν σε διάθεση βουλευτικών που έρχονται τον Οκτώβριο. Οι ίδιοι οι πολιτικοί βάζουν τα σπορ στην εξίσωση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλά για το πρώτο ημίχρονο και ότι η ομάδα του θα κερδίσει αυτό τον αγώνα (εννοώντας ότι θα κερδίσει και τις βουλευτικές εκλογές).

Κι όπου μπαίνουν σπορ τότε υπάρχει και στοίχημα. Ήδη σχεδόν όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν πληθώρα αγορών και αξίζει να δούμε τις πιο σημαντικές από αυτές.

Μην ξεχνάμε ότι οι αποδόσεις στα στοιχηματικά σάιτ είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για συμπεράσματα. Οι book δεν έχουν άλλες σκοπιμότητες όπως οι εταιρείες δημοσκοπήσεων (σε κάποιες περιπτώσεις). Επειδή λοιπόν παίζονται τα χρήματά τους, οι τιμές τις πλείστες φορές αντιπροσωπεύουν και τις πραγματικές πιθανότητες, τόσο για τα φαβορί, όσο και για τα αουτσάιντερ.

Στοίχημα Δημοτικές Εκλογές

Δήμος Αθηναίων

Έχοντας λοιπόν το ανωτέρω κατά νου, στο Δήμο της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει να παίζει δίχως αντίπαλο. Προσφέρεται στο 1.08. Ακολουθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης στο 8.00 και από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι υποψήφιοι παίζουν σε υψηλά διψήφια επίπεδα.

Δήμος Πειραιά

Στον Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης επίσης έχει ξεκάθαρα τον πρώτο ρόλο για να κερδίσει το αξίωμα στο 1.15, με δεύτερο φαβορί τον Νίκο Βλαχάκο. Οι υπόλοιπες αποδόσεις παίζουν από το 20.00 και πάνω.

Δήμος Περιστερίου

Στο Περιστέρι, ο Ανδρέας Παχατουρίδης δεν έχει αντίπαλο. Προσφέρεται στο ελάχιστο 1.005, οπότε τα συμπεράσματα είναι όχι απλά ξεκάθαρα, αλλά σχεδόν δεδομένα.

Ακλόνητα φαβορί σε Αττική και Βόλο

Ατράνταχτο φαβορί υπάρχει και στη Γλυφάδα, όπου στην ίδια απόδοση με τον Παχατουρίδη παίζει και ο Γιώργος Παπανικολάου.

Μένουμε στα νότια της Αττικής και σε ένα ακόμη ισχυρό στάνταρ, όπως φαίνεται να είναι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στο 1.01.

Τέλος η εξάδα των ακλόνητων φαβορί κλείνει με τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο, σε απόδοση 1.08.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Αφήνουμε τα φαβορί και περνάμε στις μεγάλες μάχες, τόσο στις κάλπες, όσο και στο στοίχημα. Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν, ο Νίκος Ταχιάος προσφέρεται στο 1.85, αλλά αξία έχει το αουτσάιντερ που λέγεται Γιώργος Ορφανός στο 3.65. Από κοντά και η Κατερίνα Νοτοπούλου στο 4.25. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι παίζουν από το 33.00 και πάνω, όπου συναντούμε τον Σπύρο Βούγια.

Θρίλερ στα Ιωάννινα

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια υπάρχει στον Δήμο Ιωαννίνων. Ο νυν δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας δίνεται ως πρώτο φαβορί στο 2.25, αλλά η Τατιάνα Καλογιάννη τον απειλεί, πιέζοντας τον ασφυκτικά στο 2.45. Σίγουρα είναι μία δημαρχεία που μπορεί να κριθεί με διαφορά λίγων εκατοντάδων ψήφων.

Ισχυροποιείται ο Καλογιάννης στη Λάρισα

Μέχρι πριν λίγες μέρες στο δήμο Λάρισας, ο διατελών Δήμαρχος, Απόστολος Καλογιάννης προσφέρονταν στο 1.85. Αυτή τη στιγμή έχει υποχωρήσει στο 1.65 και φαίνεται να έχει ακόμη μεγαλύτερες πτωτικές τάσεις. Στον αντίποδα, η Ρένα Καραλαριώτου που ακολουθεί ανέβηκε από το 2.10 στο 2.35. Είναι σίγουρα κάτι ενδεικτικό και άξιο αναφοράς.

Αποκαθήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Με μία πρώτη ανάγνωση και με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχουμε αλλαγή. Ο τωρινός δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος προσφέρεται στο 3.00, τη στιγμή που πρώτο φαβορί είναι ο Γιάννης Βούρος στο 1.50. Σίγουρα η διαφορά είναι σημαντική και πρέπει να αλλάξουν πολλά και σοβαρά δεδομένα για να ανατραπεί η κατάσταση και να σπάσει το φαβορί.

Φαβορί ο Πελετίδης στην Πάτρα

Σε αντίθεση με τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην Πάτρα φαίνεται ότι ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Πελετίδης έχει τον πρώτο λόγο για να παραμείνει στο αξίωμά του και συνεχίσει το έργο του. Από το 1.70 έχει πέσει στο 1.60, τη στιγμή που κινείται ανοδικά ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος στο 4.10. Στο 5.00 ο Νίκος Νικολόπουλος συμπληρώνει τη δυνατή τριάδα και από εκεί και πάνω βρίσκουμε αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες του 35.00.

Ντέρμπι στη Λαμία

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στα ντέρμπι της ποδοσφαιρικής ομάδας που απέκλεισε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κατά σειρά για να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μιλάμε για τη μάχη της δημαρχίας. Ο νυν δήμαρχος, Νίκος Σταυρογιάννης είναι στο 2.40, δεύτερο φαβορί πίσω από τον Ευθύμιος Καραΐσκο, που δείχνει αυτή τη στιγμή ικανός να τον εκτοπίσει.

Στοίχημα Περιφερειακές Εκλογές 2019

Από τις δημοτικές εκλογές ας περάσουμε στις Περιφερειακές. Στην Αττική ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τους αντιπάλους του. Αυτή τη στιγμή η απόδοση για την εκλογή του είναι στο 1.16. Στο 9.00 ακολουθεί η Ρένα Δούρου που δύσκολα θα διατηρήσει το αξίωμά της, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αποδόσεις. Ο Γιάννης Σγουρός είναι στο 12.00 και ακολουθούν άλλοι τρεις υποψήφιοι.

Στην Κεντρική Μακεδονία, το φαβορί είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προσφέρεται μόλις στο 1.07, τη στιγμή που ο Χρήστος Παπαστεργίου είναι πολύ ψηλά στο 9.00.

Ντέρμπι ολκής σε Ανατολική Μακεδονία και Στερεά Ελλάδα

Μία από τις πιο αμφίρροπες μάχες σε όλες τις περιφέρειες (και όχι μόνο) θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, στην Ανατολική Μακεδονία. Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης προσφέρονται αμφότεροι στο 1.90. Σίγουρα, οι στοιχηματικές πλατφόρμες ξέρουν καλά τη δουλειά τους και να επαληθευτούν εδώ, τότε μιλάμε για μία μάχη όπου κάθε ψήφος μετράει.
Τα ίδια πάνω-κάτω φαίνεται να ισχύουν και για τη Στερεά Ελλάδα. Εκεί ο Φάνης Σπανός είναι οριακά πρώτο φαβορί στο 1.85, αφού ο Απόστολος Γκλέτσος τον απειλεί ξεκάθαρα με την απόδοση του να είναι στο 1.95.

Οριακές κάλπες σε Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά

Τα ντέρμπι καλά κρατούν και στην Πελοπόννησο. Ο Πέτρος Τατούλης βρίσκεται στο 1.80, αλλά το αξίωμα διεκδικεί με βάσιμες ελπίδες και ο Παναγιώτης Νίκας στο 2.10.
Στα Ιόνια Νησιά, έχουμε επίσης μία σκληρή αναμέτρηση. Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος προσφέρεται στο 1.85, τη στιγμή που η Ρόδη Κράτσα βρίσκεται στο 2.30.

Φαβορί και αουτσάιντερ με αποδόσεις στο Βόρειο Αιγαίο

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα σε τρεις υποψηφίους. Η Χριστιάννα Καλογήρου είναι αυτή τη στιγμή στο τιμόνι του οδηγού όσον αφορά τα φαβορί, στο 1.90. Ο Παναγιώτης Χριστόφας μοιάζει να είναι value bet στο 2.90, ενώ αξίζει να ρίξετε μία ματιά και στο 5.50 που πληρώνει ο Κώστας Μουτζούρης.

Στοίχημα Ευρωεκλογές 2019

Μάλλον δεν τίθεται θέμα για το ποιο κόμμα θα κερδίσει τις Ευρωεκλογές. Η Νέα Δημοκρατία που είναι αυτή τη στιγμή στην αξιωματική αντιπολίτευση προσφέρεται στο 1.03. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ ψηλά στο 10.00, ενώ τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή στο 10.00. Το ΚΚΕ ακολουθεί στο 80.00, στο 100.00 πληρώνει το Κίνημα Αλλαγής και η επιλογή Άλλο Κόμμα στο 200.00. Ουσιαστικά είναι μία αγορά που δεν έχει και ιδιαίτερη αξία.

Η αξία στην αποχή

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή στο ποσοστό της αποχής. Με τον κόσμο να μοιάζει απογοητευμένος, το ενδεχόμενο η αποχή να είναι μικρότερη του 42.00% πληρώνει στο 1.65 και είναι η μικρότερη απόδοση. Με την αποχή από 42.01% ως 45.00% υπάρχει αξία στο ρίσκο με απόδοση στο 2.80. Από το 45.01% ως το 48.00% η απόδοση είναι στο 10.00, ενώ η ίδια απόδοση υπάρχει για αποχή μεγαλύτερη του 48.00%.

Ποσοστά Κομμάτων

Μεγάλη γκάμα αγορών υπάρχει και στα ποσοστά που θα λάβει το κάθε κόμμα. Η ΝΔ ως πρώτο φαβορί παίζει στο Over/Under 32.50% με απόδοση στο 1.75 και στο 2.00 αντίστοιχα. Το Line του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 23.50% με απόδοση μοιρασμένη στο 1.87 για αμφότερα τα ενδεχόμενα.  Από εκεί και πέρα η Χρυσή Αυγή έχει βγει στο 9.00%, το Κίνημα Αλλαγης στο 7.00%, το ίδιο και το ΚΚΕ.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ