Τζογαδόρος σκαρφίστηκε ληστεία για να δικαιολογήσει τη χασούρα!

Τζογαδόρος σκαρφίστηκε ληστεία για να δικαιολογήσει τη χασούρα!Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Αίσθηση έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα, η περίπτωση ενός 26χρονου, ο οποίος για να δικαιολογήσει τη χασούρα του στον τζόγο, σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία!

Η όλη ιστορία έλαβε χώρα την Κυριακή στη θεσσαλική πόλη. Ο εν λόγω 26χρονος κάλεσε τις αστυνομικές Αρχές και κατήγγειλε μέσω τηλεφώνου ότι έχει πέσει θύμα ληστείας.

Όπως υποστήριζε, τις πρώτες πρωινές ώρες, άγνωστοι με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν στο σπίτι του και αφαίρεσαν χρυσαφικά και κάποιο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, ανέφερε πως πριν τραπούν σε φυγή, τον τραυμάτισαν ελαφρά με τη λαβή ενός μαχαιριού. Μόνο που όσα έλεγε, απείχαν από την πραγματικότητα…

Στις έρευνες της Αστυνομίας λοιπόν, διαπιστώθηκε πως ο 26χρονος είχε κάνει ψευδή καταγγελία. Αποδόθηκε δε, στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για απώλεια ενός σημαντικού ποσού σε τυχερά παιχνίδια.

Σε κάθε περίπτωση, ο νεαρός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση. Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων διενεργεί την καθιερωμένη προανάκριση.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ