62 οι περιπτώσεις ύποπτου στοιχηματισμού

Τα κρούσματα ύποπτου στοιχηματισμού ήταν πολλά σε μία ακόμα περίπτωση, μιας και σύμφωνα με τον Σύλλογο Ακεραιότητας Αθλητικού Στοιχηματισμού, αναφέρθηκαν 62 περιπτώσεις σε διαφορετικά αθλήματα, μόνο μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018! Οι αντίστοιχες αρχές καλούνται πλέον να ελέγξουν αυτές τις περιπτώσεις, με τα χειραγωγημένα ματς σε όλα τα σπορ να αποτελούν πλέον… μάστιγα για τον αθλητισμό.

Συνολικά 62 είναι λοιπόν οι περιπτώσεις, εκ των οποίων 44 από αυτές είναι σε αναμετρήσεις τένις, 12 ακόμα αφορούν ποδοσφαιρικά παιχνίδια και από μία σε bowls, χάντμπολ, πυγμαχία, μπάσκετ, μπιτς βόλεϊ και e-sports. Ο Γραμματάς του Συλλόγου Ακεραιότητας Αθλητικού Στοιχηματισμού, Κχαλίντ Αλί, τόνισε σε δηλώσεις του: «Εχουμε παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθει η διαφάνεια στον αθλητικό στοιχηματισμό και αναφορικά με τα «στησίματα» αθλητικών γεγονότων. Θέλουμε να παραδώσουμε έναν αριθμό εναλλακτικών στοιχειοθετημένων επιλογών, ελπίζοντας ότι τα κυβερνώντα σωματεία των αθλημάτων θα είναι διατεθειμένα να ερευνήσουν περισσότερο τα συμβάντα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ESSA κατέχει θέσεις σε υψηλού επιπέδου φόρουμς αναφορικά με το στοίχημα, όπως είναι για παράδειγμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και το IOC. Παράλληλα «τρέχει» έναν μεγάλο αριθμό πρωτοβουλιών αναφορικά με τα «στημένα» παιχνίδια και την χειραγώγηση αθλητικών γεγονότων και πρωτοστατεί στην καταπολέμηση μιας μάστιγας η οποία κάνει κακό και στη βιομηχανία, αλλά και στον αθλητισμό.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ