Διαιτητής αποβλήθηκε για συμμετοχή σε σκάνδαλο με στημένα ματς

Τα σκάνδαλα με τα στημένα παιχνίδια δεν λένε να κοπάσουν… Ακόμα ένα προέκυψε στην Σαουδική Αραβία, εκεί όπου ένας ρέφερι ονόματι Φαχάντ Αλ Μιρντάσι και ο οποίος ήταν ένας εκ των 36 που είχαν επιλεγεί να διαιτητεύσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αποβλήθηκε δια βίου από το ποδόσφαιρο. Ο Αλ Μιρντάσι, ο οποίος είναι διεθνής διαιτητής και στις λίστες της ΦΙΦΑ από το 2011, κατηγορείται από την Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας ότι «εστησε παιχνίδι» με αντάλλαγμα χρηματική αμοιβή. Δείτε εδώ ακόμα περισσότερα νέα, αναφορικά με το ελληνικό και με το Παγκόσμιο στοιχηματικό τοπίο.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε οριστεί να σφυρίξει τον τελικό του Κινγκ Καπ το ερχόμενο Σάββατο, όμως ο ορισμός του ανακλήθηκε μετά από την έρευνα που τον αφορούσε και η οποία αποκάλυψε ότι ζήτησε χρήματα από επίσημο πρόσωπο της ομάδας Αλ Ιτιχάντ πριν από αναμέτρηση με την Αλ Φαϊσαλί. Η αναφορά επίσης τονίζει ότι ο συγκεκριμένος ιθύνων της Αλ Ιτιχάντ, είναι και εκείνος ο οποίος σχετίζεται και εμπλέκεται στα μηνύματα.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ο διεθνής ρέφερι αποκλείεται δια βίου από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, ενώ αναμένει να λάβει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το θέμα από την Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλ Μιρντάσι διαιτήτευσε και στο Κονφεντερέισονς Καπ το οποίο διεξήχθη πέρσι, ενώ αυτό δεν ήταν και το μοναδικό ποδοσφαιρικό γεγονός στο οποίο «σφύριξε». Ο Αλ Μιρντάσει παραδέχθηκε ότι ζήτησε πληρωμή για να στήσει παιχνίδι και μένει να δούμε αν θα προκύψουν πληροφορίες και για ακόμα περισσότερα παιχνίδια στα οποία εμπλέκεται ο τελευταίος. Όλα αυτά ξέσπασαν μόλις λίγες ημέρες πριν από την εκκίνηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ