Επέκταση της Ιντραλότ προς Αμερική

Διπλά νέα από την Ιντραλότ, η οποία εξέδωσε τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος 2018, με τα νούμερα να είναι εξαιρετικά! Η ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Αρκεί να αναφέρουμε ότι στο πρώτο τρίμηνο τα κέρδη της πλατφόρμας έφτασαν τα 280.7€, ένα νούμερο το οποίο συνιστά αύξηση 4,3% αύξηση σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2017. Τα μικρά κέρδη ανέβηκαν και αυτά κατά πολύ, με την αύξησή τους να φτάνει στο 2.5%, με το 161.5 εκ ευρώ της περσινής αντίστοιχης περιόδου, να μετατρέπεται σε 165.2 εκατ. ευρώ!

Αναφορικά με το προϊόν το οποίο έφερε το μεγαλύτερο κέρδος για την Ιντραλότ, εκείνο είναι μακράν το κομμάτι του στοιχήματος, το οποίο έφερε το 58,9% των εσόδων για την πλατφόρμα. Ακολούθησε η λοτταρία, με ποσοστό 29,7%, ενώ τα τεχνολογικά συμβόλαια συνεισέφεραν ένα μικρό, αλλά σημαντικό 6.2%.

Ανοιγμα στην Αμερική

Αυτά όμως δεν ήταν τα μοναδικά καλά νέα για την Intralot, καθώς όπως αποκάλυψαν οι ιθύνοντές της, η πλατφόρμα βρίσκεται σε ιδιαίτερη άνθηση στον τομέα των λοτταριών. Για την ακρίβεια, ο όμιλος υπέγραψε επέκταση συνεργασίας με την πολιτεία του Ιλινόις τον περασμένο Φλεβάρη, με το εξαιρετικό νέο να είναι ότι θα εγκατασταθούν τεχνιολογικά μηχανήματα σε 7.500 πρακτορεία στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ θυμίζουμε ότι ξανά τον Φλεβάρη είχε υπογραφεί επέκταση συμβολαίου και με την Πολιτεία του Γουαϊόμινγκ.

Προφανώς και η εξέλιξη της πλατφόρμας, αλλά και η συνολική της ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, φέρνει ακόμα περισσότερα χαμόγελα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις δηλώσεις του κυρίου Αντώνη Κεραστάρη, ο οποίος είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της πλατφόρμας. Ο τελευταίος τόνισε ότι παραμένει πρώτη προτεραιότητα η επέκταση και παραμονή σε αναπτυσσόμενες αγορές, όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών, τονίζοντας ότι υπάρχουν στα σκαριά αρκετά ακόμα σχέδια.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ