Τα μακροχρόνια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μια μεγάλη χρονιά έλαβε τέλος αναφορικά με τα πρωταθλήματα τουλάχιστον, όμως το καλοκαίρι αυτό αναμένεται να είναι εξαιρετικά καυτό… Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας πλησιάζει, η κουβέντα για αυτό γίνεται πιο έντονη από ποτέ και σε αυτό βοηθάνε φυσικά και οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα τα οποία προσφέρουν οι πλατφόρμες με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Ποιες θα είναι οι νικήτριες των ομίλων; Ποια θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο; Θα υπάρξει νέος νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Τα στοιχήματα που προσφέρονται είναι ουκ ολίγα και το bookmakers.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα από αυτά…

Ο μεγάλος νικητής

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνούν σχεδόν όλες οι στοιχηματικές πλατφόρμες, είναι ότι Βραζιλία και Γερμανία είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι «καριόκας» δεν έχουν κατακτήσει το τρόπαιο από το 2002, όμως φέτος μοιάζουν πιο ώριμοι από ποτέ. Στο 5.00 προσφέρεται η νίκη της Βραζιλίας.

Από κοντά τους έρχεται η Γαλλία, ενώ ακολουθούν Ισπανία και Αργεντινή.  Αουτσάιντερ θεωρούνται το Βέλγιο στο 13.00 και η Αγγλία που την βρίσκουμε στο 19.00.

Οι πρωτιές των ομίλων

Ας ξεκινήσουμε από τους ομίλους που μας κέντρισαν περισσότερο το “στοιχηματικό” μας ενδιαφέρον.

Στον πρώτο όμιλο, θα παλέψουν η οικοδέσποινα Ρωσία, η ισχυρή και ποιοτική Ουρουγουάη, αλλά και η Αίγυπτος. Για την τελευταία όπως γνωρίζετε τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα μιας και δεν είναι σίγουρο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Σαλάχ. Μια παραπάνω πιθανότητα έχει η σταθερότερη Ουρουγουάη, στο 1.90, όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το “τριάρι” της Ρωσίας ή μία σούπερ έκπληξη από την Αίγυπτο.

Μπορείτε να κλείσετε τα μάτια στο 1.60 της κατάκτησης της πρώτης θέσης από την Αργεντινή στον 4ο όμιλο; Σίγουρα δεν είναι η Top απόδοση, όμως μοιάζει αρκετά υψηλη για τα δεδομένα που υπάρχουν στον όμιλο και για την ποιότητα της “αλμπισελέστε”. Οσον αφορά τον 7ο όμιλο, το Βέλγιο δίνεται ως μεγάλο φαβορί, αλλά η εξαιρετικά ποιοτική Αγγλία σε απόδοση 2.20, προκαλεί να ποντάρουμε πάνω της.

Όλα είναι ανοικτά στον όμιλο 8 (Κολομβία, Πολωνία, Σενεγάλη, Ιαπωνία), με τους Κολομβιανούς να έχουν δικαίως το προβάδισμα σε απόδοση 2.30 στην Vivobet. Ακολουθεί η Πολωνία σε απόδοση 2.70 και η Σενεγάλη στο 5.55

Στους υπόλοιπους ομίλους, με τον Φερνάντο Σάντος να καραδοκεί το 1.55 της Ισπανίας κρίνεται ασύμφορο.  Στον γ’ όμιλο, η Γαλλία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα (1.32) έναντι Δανίας, Περού και Αυστραλίας  όπως και η Βραζιλία που την βρίσκουμε γύρω στο 1.30. Η Γερμανία έχει τον πρώτο λόγο (1.40) στον Στ’ όμιλο, απέναντι σε Μεξικό, Σουηδία και Νότιο Κορέα. Ένα παρολί με τις 3 τελευταίες έχει αρκετές πιθανότητες αλλά οι αποδόσεις είναι… τοκογλυφικές.

“Κολλάζει” η απόδοση του Μέσι

Προτού ξαναμιλήσουμε για τους ομίλους, αξίζει να γίνει μια κουβέντα για το στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Αναμενόμενα, τα «βαριά χαρτιά» είναι εκείνα που συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα, με τους Μέσι (9.75), Νέιμαρ (10.75), Γκριεζμάν (12.75) και Κριστιάνο Ρονάλντο (13.75), να είναι οι παίκτες που είναι οι επικρατέστεροι για τον τίτλο αυτό σύμφωνα με την Betrebels. Από πίσω ακολουθούν  ο Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι, ο νεαρός Τίμο Βέρνερ της Βέρντερ Βρέμης και ο Κέιν της Τότεναμ.

Τα είδαμε και μας άρεσαν

Συνολικά γκολ του Μουντιάλ

Στα τελευταία 4 τουρνουά έχουν σημειωθεί  171 γκολ το 2014, 145 το 2010, 147 το 2006 και 161 το 2002. Το Line στην Interwetten βρίσκεται στα 160.5 γκολ με το under και το over να βρίσκονται σε απόδοση 1.85, ενώ η Winmasters προσφέρει στο 1.74 το over 155 γκολ στην Winmasters. Με τον Μ.Ο. των τελευταιών 4 τουρνουά να είναι 156 γκολ, τότε το 3.20 του συνόλου τερμάτων 145-155 φαντάζει εξαιρετικό.

Σκορέρ και Top ομάδες ηπείρου

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το 2.05 του Χάρι Κέιν να είναι ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας, σε απόδοση 2.05, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι αποτελεί μακράν την πιο αξιόπιστη λύση των “τριών λιονταριών” στο επιθετικό κομμάτι. Το συγκεκριμενο ειδικό στοίχημα θα το βρείτε στην Winmasters. Προκλητικό είναι και το 3.10 της εθνικής Αργεντινής να είναι η καλύτερη ομάδα της Λατινικής Αμερικής. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για την ομάδα που στο προηγούμενο τουρνουά έφτασε μέχρι τον τελικό.

Kαλύτερες επιθέσεις – χειρότερες άμυνες

Στην Sportingbet από την άλλη μεριά, θα βρείτε επιλογές για το ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα τέρματα και ποια θα είναι εκείνη η οποία θα δεχθεί τα πιο πολλά γκολ. Στο πρώτο κομμάτι οι επιλογές είναι πολλές.

Η τρομερή Γερμανία, η οποία στα προκριματικά σημείωσε 43 τέρματα σε 10 ματς, προσφέρεται σε απόδοση 4.50, όμως πάντα υπάρχει η Βραζιλία, με 41 τέρματα στο ενεργητικό της στα προκριματικά σε σύνολο 18 αναμετρήσεων. Εξαιρετικά ποιοτική ομάδα η Εθνική Γαλλίας, μπορεί να γίνει η ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα τέρματα. Τόσο οι “Τρικολόρ”, όσο και η Βραζιλία, προσφέρονται στο 6.00.

Οσον αφορά το ποια ομάδα θα είναι εκείνη η οποία θα δεχθεί τα περισσότερα τέρματα, αναμενόμενα το μεγάλο φαβορί είναι ο Παναμάς (7.00), είναι άλλωστε η πιο αδύναμη ομάδα σε έναν όμιλο δύσκολο, με τις επιθετικές ομάδες του Βελγίου και της Αγγλίας. Δεν είναι απίθανο βέβαια να περάσει από… χίλια κύμματα και η Σαουδική Αραβία (13.00), στον όμιλο με Ρωσία, Ουρουγουάη και Αίγυπτο.

Κρύβει αξία ο Παναμάς

Σο ειδικό στοίχημα “Ομάδα με τα λιγότερα γκολ”, fair επιλογή ο αδύναμος Παναμάς στο 8.50 στην Betshop, ενώ ακολουθούν Ιράν και Κόστα Ρίκα σε απόδοση 11.00. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες είναι και οι επιλογές που προσφέρει και η Interwetten. Για παράδειγμα ατο στοίχημα “να σκοράρει ή όχι το λιγότερο 6 τέρματα ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης”, βρίσκουμε σε απόδοση 1.60 το ναι και 2.20 το όχι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2014 ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ήταν ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες με 6 τέρματα.

All in στα φαβορί

Ακόμα ένα ειδικό με αρκετό ενδιαφέρον είναι το αν θα καταφέρει η εθνική Γαλλίας (2.90) να κάνει το 3 στα 3 κόντρα σε Αυστραλία, Δανία και Περού, ενω στο 2.40 προσφέρεται το να καταφέρει το ίδιο η εθνική ομάδα της Βραζιλίας, κόντρα σε Κόστα Ρίκα, Σερβία και Ελβετία.

Η γνώμη μας

Τα παραπάνω είναι τα ειδικά στοιχήματα που με μια πρώτη ματιά μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Τα φιλικά βρίσκονται σε εξέλιξη και βγάζουμε σιγά-σιγά περισσότερα συμπεράσματα.

Προς το παρών καταλήγουμε πως η επιλογή του Γκριεζμάν για πρώτο σκόρερ σε απόδοση 13.00 έχει αξία. Για την κατάκτηση του τροπαίου, εκτός από τα φαβορί Βραζιλία και Γερμανία, μας αρέσει αρκετά το εφτάρι της Γαλλίας. Από μεριάς προκρίσεων, το Μεξικό μοιάζει να είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο, ενώ η Ισλανδία των εκπλήξεων (3.50) αξίζει να πονταριστεί για πρόκριση στον 4ο όμιλο.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ