Σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη στοιχηματική ιστοσελίδα

ΕΕΕΠ νέο νομοσχέδιοΗ ΕΕΕΠ δείχνει πλέον αμείλικτη και εξαιρετικά αποφασισμένη να πατάξει τον παράνομο τζόγο… Οπως άλλωστε εξίσου αποφασισμένος δείχνει να είναι και ο ΟΠΑΠ, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο θέμα μας. Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησε σε σχηματισμό δικογραφίας τακτικής διαδικασίας για ιστοσελίδα η οποία παρείχε υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών στη χώρα μας, χωρίς φυσικά να έχει λάβει την κατάλληλη άδεια και δίχως επίσης να αποδίδει τον καθορισμένο φόρο στο κράτος.

Οι δύο υπηρεσίες χρησιμοποίησαν κατάλληλα τα στοιχεία που έλαβαν από τη χώρα αδειοδότησης του συγκεκριμένου παρόχου, στοιχεία τα οποία έλαβαν μετά από αλληλογραφία με τις αρμόδιες αρχές της χώρας αδειοδότησης του σάιτ. Ο κάτοχος της σελίδας φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις ελληνικές αρχές στο παρελθόν με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη και παράνομη διοργάνωση τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου. Αναφορικά με τα όποια νέα στοιχεία προκύπτουν ενημερώνεται απευθείας και η ΕΕΕΠ, με την δικογραφία να υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Με αφορμή την υπόθεση αυτή, με ανακοίνωσή της η ΕΕΕΠ υπενθύμισε ότι η παροχή υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών, χωρίς να έχει ληφθεί η κατάλληλη άδεια, αποτελεί ιδιαίτερα βαρύ ποινικό αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος και φυσικά, διώκεται ποινικά. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν γνωστές ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, την ώρα που η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων προσπαθεί να εντοπίσει και να αναχαιτίσει όσο το δυνατόν περισσότερες παραβάσεις.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ