Επίθεση ΟΠΑΠ στον παράνομο τζόγο

οπαπ ελλαδαΑποφασιστικότητα δείχνει η διοίκηση του ΟΠΑΠ (δείτε εδώ όλα τα νέα αναφορικά με την ελληνική και παγκόσμια στοιχηματική βιομηχανία) αναφορικά με την πάταξη του παράνομου τζόγου! Οι διοικούντες την ελληνική πλατφόρμα με ανακοίνωσή τους, επεξήγησαν την πρόθεσή τους να σταματήσουν την παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα εντός του ελληνικού χώρου, όσο το δυνατόν περισσότερο και φυσικά όσο πιο σύντομα.

Σε αυτή την κατεύθυνση και στο διάχυτο ενθουσιασμό που οδήγησε στην απόφαση των ιθυνόντων να ενισχύσουν τις προσπάθειες τις πλατφόρμας, βοήθησαν και τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017, τα οποία έδειξαν ανοδική τάση στους τζίρους του ΟΠΑΠ. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρός του, Καμίλ Ζίγκλερ, παραδέχθηκε ότι η ανάπτυξη και η διάδοση του δικτύου VLT’s ήταν ένας καταλυτικός παράγοντας οικονομική άνοδο του οργανισμού, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι είναι καθήκον του ΟΠΑΠ να καταπολεμήσει την παράνομη αγορά, τόσο επιγείως, όσο και διαδικτυακά.

Κατηγόρησε επίσης ανοικτά την κυβέρνηση για το «ασαφές και ομιχλωδες τοπιο» στο οποίο κινείται η στοιχηματική αγορά και ξεκαθάρισε ότι η πλατφόρμα ζητάει «ένα διαφανές πλαίσιο και σε αυτό να αναγνωριστεί ότι ο ΟΠΑΠ είναι ο μόνος αδειοδοτημένος πάροχος τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και την αγορά των VTLs.». Συνέχισε λέγοντας ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα για τον παράνομο τζόγο, ο οποίος φτάνει τα 6 δις ευρω το χρόνο, ενώ έριξε εξαιρετικά αιχμηρά βέλη αναφορικά και με την κατάσταση που επικρατεί στον ιππόδρομο.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ