Αυξήθηκε ο αριθμός των παικτών που τζογάρουν μέσω κινητού

Το ότι το κινητό τηλέφωνο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αντικαθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις τον υπολογιστή, το ξέραμε. Το νέο είναι ότι ολοένα και περισσότεροι παίκτες τυχερών παιχνιδιών και στοιχήματος προτιμούν να προκαλούν την τύχη τους μέσω κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα για λογαριασμό της Ρυθμιστικής Αρχής Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου (UKGC), ο αριθμός των παικτών που στοιχηματίζουν μέσω κινητού ή τάμπλετ «σκαρφάλωσε» στο 51% το 2017, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για το 2016 ήταν 43%

Από την άλλη, μειώθηκε το ποσοστό όσων επιδόθηκαν σε κάθε μορφή στοιχηματισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες, αγγίζοντας το 45% για το 2017.

Από αυτούς, μόνο το 0.8% θεωρεί τον εαυτό του εθισμένο στο τζόγο, το 3.9% είπαν ότι είναι τζογαδόροι υψηλού ρίσκου, ενώ το 6% των ερωτηθέντων είπε ότι είχε επιλέξει να τεθεί υπό καθεστώς αυτοπεριορισμού. Υψηλότατο θεωρείται το 41% που θεωρεί ότι ο τζόγος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το έγκλημα, ενώ μόλις το 1/3 των ερωτηθέντων θεωρεί το τζόγο αξιόπιστο.

Ο Ben Haden, υπεύθυνος προγραμμάτων της UKGC είπε: «Η νέα μας στρατηγική για τα επόμενα τρία χρόνια αποσκοπεί να κατανοήσει ο κόσμος την επιρροή που έχει ο τζόγος στην κοινωνία. Η νέα έρευνα εξυπηρετεί αυτό το στόχο μιας και αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί παίκτες τον στοιχηματισμό».

Τόνισε εξάλλου ότι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι χρήστες σε μία πλατφόρμα στοιχηματισμού είναι να είναι αξιόπιστη και δίκαιη.

To μήνυμα της έρευνας είναι ξεκάθαρο: Οι πλατφόρμες στοιχηματισμού που σέβονται τους πελάτες του έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ