Διαχείριση συναισθημάτων στο στοίχημα

Τι αισθάνεσαι όταν η ομάδα που πόνταρες live ενώ έχανε κάνει ανατροπή με γκολ στις καθυστερήσεις; Τι νιώθεις όταν κάνεις cash out και ένα λεπτό αργότερα μπαίνει ένα «ανάποδο» γκολ; Τι έρχεται στο μυαλό σου όταν θεωρείς σίγουρη μια στοιχηματική νίκη, αλλά στα τελευταία λεπτά γίνονται… όργια και τελικά χάνεις;

Αν η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι «τίποτα», τότε είσαι ο… τέλειος παίκτης του στοιχήματος. Αλλά μάλλον πρέπει να είσαι ρομπότ, όχι άνθρωπος. Οι άνθρωποι έχουν συναισθήματα, και το στοίχημα είναι, πάνω απ’ όλα, παιχνίδι συναισθημάτων. Θετικών και αρνητικών.

Η ικανότητα να μπορείς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου όταν ασχολείσαι με το στοίχημα είναι κομβικό σημείο της μακροπρόθεσμης επιτυχίας σου. Αυτός είναι και ο σκοπός του «συστηματικού» παιχνιδιού, να ελέγξει τις παρορμήσεις και τις αντιδράσεις σου και να ενεργείς όσο το δυνατόν πιο «αυτόματα».

Το άρθρο αυτό δεν έχει, βέβαια, καμία σχέση με την ψυχανάλυση. Είναι, όμως, χρήσιμο για κάθε παίκτη, από τον αρχάριο μέχρι τον επαγγελματία. Θα σε βοηθήσει…

🔸 Να αναγνωρίσεις τα βασικά συναισθήματα του παίκτη.
🔸 Να καθορίσεις τον παικτικό σου χαρακτήρα.
🔸 Να μάθεις πώς να αντιμετωπίζεις τις νίκες και τις ήττες.
🔸 Να καταλάβεις τη δύναμη της θετικής σκέψης.
🔸 Να διαχειριστείς το πάθος για την ομάδα σου.

Τα βασικά συναισθήματα που νιώθει ένας παίκτης

Αν έχεις παίξει στοίχημα αρκετές φορές, τότε οπωσδήποτε θα έχεις «περάσει» από πολλά συναισθήματα. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, που θα μπορούσαμε να αραδιάσουμε δεκάδες λέξεις που περιγράφουν πώς νιώθουμε όταν κερδίζουμε ή όταν χάνουμε, μαζί με κάποιες φορές που το συναίσθημα απλά… δεν περιγράφεται.

Κατά βάση, όμως, τα πέντε βασικά συναισθήματα είναι τα εξής:
😃 Χαρά/Ευτυχία
😨 Φόβος.
😔 Απογοήτευση.
😠 Θυμός.
😳 Ντροπή.

Χαρά Παρακλάδια: Ελπίδα, Έμπνευση, Κουράγιο, Αισιοδοξία, Ικανοποίηση, Εκπλήρωση, Αυτοπεποίθηση, Ενθουσιασμός

Μετά από μια μεγάλη νίκη, ή μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, το πιο δύσκολο είναι να ελέγξεις την παρόρμησή σου. Ενδεχομένως πιο δύσκολο από τη διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων. Οι χαρούμενοι παίκτες γίνονται πιο σπάταλοι, πιο άπληστοι και πιο απρόσεκτοι. Στόχος, βέβαια, είναι να διατηρηθείς για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα σ’ αυτή την ψυχολογική κατάσταση.

Φόβος Παρακλάδια: Ανασφάλεια, Δισταγμός, Προφύλαξη, Δυσπιστία, Ανησυχία, Πανικός

Κατάσταση την οποία βιώνει ένας παίκτης που συνήθως εμπιστεύεται συγκεκριμένη τακτική, σύστημα ή τρόπο παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενδέχεται να «δοκιμαστεί» κάποιες φορές, σε περίπτωση συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, για το αν το πλάνο του δουλεύει σωστά ή όχι. Η πίστη στο πλάνο και η επιμονή είναι η απάντηση.

Απογοήτευση Παρακλάδια: Λύπη, Αποθάρρυνση, Μεταμέλεια, Απελπισία

Αν ο «κουβάς» έχει γίνει σταθερός σύντροφος και το γενικότερο ισοζύγιό σας από το στοίχημα είναι αρνητικό, είναι λογικό τέτοια συναισθήματα, πιο «γενικά», να σας διακατέχουν. Πολλοί παίκτες απογοητεύονται και νιώθουν ότι «δεν το’ χουν», οπότε περιορίζουν την ενασχόλησή τους ή αντιμετωπίζουν το στοίχημα σαν μια «κακή συνήθεια», όπως το ποτό και το κάπνισμα.

Θυμός Παρακλάδια: Εκνευρισμός, Ανυπομονησία, Προσβολή, Μνησικακία, Εκδικητικότητα, Επιθετικότητα

Το πιο επικίνδυνο από τα συναισθήματα που πρέπει να διαχειριστείτε. Όταν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση προφανώς θεωρείτε ότι… κάποιες αόρατες δυνάμεις σας πολεμούν και δεν μπορείτε να κεφαλαιοποιήσετε τις γνώσεις και την αξία σας. Ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και «ευθύνεται» ποσοστιαία για τις μεγαλύτερες απώλειες στο παιχνίδι.

Ντροπή Παρακλάδια: Ζήλεια

Ντροπή γιατί δεν είστε καλοί; Ή μήπως διότι προσπαθείτε να «κόψετε» το στοίχημα και δεν τα καταφέρνετε, παρασύρεστε εύκολα; Ζήλεια διότι βλέπετε άλλους να κερδίζουν ή ζήλεια για τους μπουκ που εκμεταλλεύονται την άγνοια και το πάθος του απλού κόσμου; Είναι πολλές οι πτυχές, αλλά ένα είναι σίγουρο: Λίγοι παίκτες θα σας αποκαλύψουν σε μια συζήτηση ότι ασχολούνται με το στοίχημα συστηματικά.

Σφυρηλάτηση παικτικού χαρακτήρα

Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Στόχος του άρθρου δεν είναι να αναλύσει τη διαφορετική φιλοσοφία κάθε παίκτη, το αν π.χ. οι επιλογές του περιέχουν περισσότερο ρίσκο ή είναι πιο ασφαλείς. Ο παικτικός «χαρακτήρας» δεν έχει να κάνει με συναισθήματα, αλλά με τρόπους για να εξασφαλίσετε την κατάσταση «ηρεμίας», που είναι απολύτως απαραίτητη αν θέλετε να ποντάρετε με αυξημένες πιθανότητες να κερδίσετε. Για να συμβεί αυτό οφείλετε να δουλέψετε σε τρεις τομείς:

#1 Οικονομική ανθεκτικότητα/Σωστό bank management
#2 Ψυχολογική ανθεκτικότητα/Υπομονή και πίστη στο πλάνο
#3 Καθαρό μυαλό/Διαύγεια στο Live Betting

  Οικονομική ανθεκτικότητα/Σωστό bank management

Για πολλούς παίκτες εκεί αρχίζει και τελειώνει η συζήτηση για την ψυχολογία τους. Πιστέψτε μας, όμως, το οικονομικό είναι το πιο… εύκολο να λυθεί σε σχέση με άλλα. Όχι διότι υπάρχει… μαγική συνταγή επιτυχίας, αλλά επειδή πριν παίξετε πρέπει να συμφωνήσετε με τον εαυτό σας το εξής: Μην παίζετε ΠΟΤΕ όσα δεν μπορείτε να χάσετε.

Αν εξασφαλίσετε ότι το ποσό που ρισκάρετε αποτελεί περίσσευμα (το οποίο δεν θα επηρεάσει δραματικά την καθημερινότητά σας αν χαθεί), αυτομάτως φεύγει από πάνω σας το μεγαλύτερο βάρος. Το επόμενο βήμα είναι να καταλήξετε σ’ ένα οικονομικό πλάνο, το οποίο να ακολουθήσετε χωρίς παρεκκλίσεις. Είτε αυτό είναι ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε εδβομάδα ή κάθε μήνα, είτε είναι συγκεκριμένο όριο σε κάθε στοίχημα ή παρολί, οφείλετε να θέσετε μακροπρόθεσμα όρια.

Ψυχολογική ανθεκτικότητα/Υπομονή και πίστη στο πλάνο

Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει πως όταν ποντάρετε τυχαία ποσά σε τυχαίους αγώνες, το καλύτερο είναι να αντιμετωπίσετε το στοίχημα απλά ως διασκέδαση και να είστε έτοιμοι να χάσετε τα χρήματά σας. Η ύπαρξη ενός πλάνου, έστω και χαλαρού, η οργάνωση του παιχνιδιού σας με άλλα λόγια, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκομίσετε κέρδος. Τι συμβαίνει, όμως, όταν υπάρχουν συνεχόμενες ήττες;

Εδώ ακριβώς πρέπει να λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά του παίκτη. Πολλά πλάνα έχουν εγκαταλειφθεί στη μέση, ή ακόμα και στην αρχή τους, λόγω έλλειψης υπομονής ή εμπιστοσύνης ότι στο τέλος θα καλυφθούν οι απώλειες και θα υπάρξει κέρδος. Γι’ αυτό ακριβώς πριν καταλήξετε σε ποιο πλάνο θα ακολουθήσετε, οφείλετε να έχετε κάνει σαφή έρευνα και να μπορείτε να το υποστηρίξετε μακροπρόθεσμα, μην βάζετε στο μυαλό σας μόνο το καλό σενάριο του άμεσου κέρδους.

Καθαρό μυαλό/Διαύγεια στο Live Betting

Το καθαρό μυαλό είναι κάτι που θα πρέπει να επιδιώκετε σε κάθε χρονική στιγμή της μελέτης σας ή της παρακολούθησης του αθλητικού γεγονότος, προκειμένου να ποντάρετε σε live betting. Όπως αναφέρθηκε και στον πρόλογο, το συναίσθημα που πρέπει να κυριαρχεί όταν μελετάτε ή ποντάρετε live είναι… παντελής απουσία συναισθήματος. Όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται αυτό, πρέπει να «δουλέψετε» ώστε να επηρεάζεστε όσο λιγότερο γίνεται από τις εξελίξεις. Οπότε:

Ο… πεντάλογος του σωστού Live Betting by Bookmakers Team

edit🔹 Μην μελετάτε για το στοίχημα παράλληλα με κάτι άλλο.
🔹 Προσπαθήστε να είστε στην πιο ήρεμη ψυχολογική κατάσταση. Αν είχατε κάποιον εκνευρισμό για οποιαδήποτε αιτία, καλύτερα περιμένετε.
🔹 Αν είναι δυνατόν, ακολουθήστε συγκεκριμένη ρουτίνα πριν αρχίσετε να μελετάτε.
🔹 Διαθέστε συγκεκριμένο χρόνο, ώστε να μην κουράσετε υπερβολικά το μυαλό σας.
🔹 Συγκεντρώστε τη σκέψη σας στην επιλογή Live betting που είχατε στο νου από την αρχή και μην παρασύρεστε από την εξέλιξη του αγώνα και άλλες ευκαιρίες που πιθανόν προκύπτουν.

BookmakerΠλεονεκτήματα
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως να αντιμετωπίσετε τις νίκες και τις ήττες στο στοίχημα

Οι νίκες και οι ήττες στο στοίχημα είναι μέρος της καθημερινότητας του παίκτη, που προσπαθεί να αυξήσει τις πρώτες και να περιορίσει τις δεύτερες. Αυτό που δεν γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό είναι ότι ακόμα κι ένα σερί νικών μπορεί να αποδειχτεί το ίδιο επικίνδυνο και (τελικά) ζημιογόνο με ένα σερί ηττών!

Στις ήττες, προφανώς, αναπτύσσονται αρνητικά συναισθήματα, όπως:

↘️ Υπερβολικό άγχος.
↘️ Συντηρητισμός.
↘️ Διάθεση άμεσης αντίδρασης.
↘️ Απαισιοδοξία.

Υπερβολικό άγχος ➨ Είναι προφανές ότι η μελέτη μετά από μερικές συνεχόμενες κακές ημέρες γίνεται με περισσότερη νευρικότητα, αφού τυχόν νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα αποτελέσει έναν ακόμα κρίκο στη αλυσίδα του αποτυχημένου σερί.

Συντηρητισμός ➨ Από τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Να αλλάζει, δηλαδή, ο παίκτης την οπτική του, προκειμένου να εξασφαλίσει πιο «σίγουρες» επιλογές, ή το ακόμα χειρότερο, να μειώνει τα χρήματα που παίζει. Έτσι θα χρειαστεί πολύ περισσότερες νίκες για να καλύψει τις απώλειες.

Διάθεση άμεσης αντίδρασης ➨ Ακόμα μια επικίνδυνη κατάσταση, από την οποία έχει περάσει το 99,9% των παικτών. Το «ρεφάρισμα» ελάχιστες φορές αποδίδει, ειδικά αν οι επιλογές γίνονται «εν βρασμώ».

Απαισιοδοξία ➨ Διάθεση μοιρολατρίας, που έχει συμβεί σε πολλούς. Την ώρα, δηλαδή, που ποντάρουν να σκέφτονται ότι θα… χάσουν πάλι.

Τι μπορεί, όμως, να επηρεάσει αρνητικά τον παίκτη όταν νικάει;

↗️ Υπέρμετρη αυτοπεποίθηση.
↗️ Απληστία.
↗️ Εφησυχασμός.
↗️ Νωθρότητα.

Υπέρμετρη αυτοπεποίθηση ➨ Όλοι οι παίκτες, λίγο-πολύ, έχουν πέσει θύμα της. Το να πιστέψει κάποιος ότι έχει… κληρονομικό χάρισμα, όσο κι αν «τα βρίσκει», είναι… ύβρις που δεν συγχωρείται. Και πληρώνεται.

Απληστία ➨ Την παροιμία «όποιος γυρεύει τα πολλά, χάνει και τα λίγα» την γνωρίζετε; Όσο λάθος είναι να μειώνετε τα ποσά που παίζετε όταν χάνετε, τόσο είναι και το να αυξάνετε τυχαία τα ποσά μετά από νίκες. Δημιουργείται, επίσης, μια άδικη αίσθηση απώλειας, όταν αναλογίζεστε όχι τι κερδίσατε, αλλά τι θα μπορούσατε να είχατε κερδίσει.

Εφησυχασμός ➨ Όποιος κερδίζει οφείλει να σκέφτεται ως προτεραιότητα πώς θα αντιδράσει στην ήττα που θα χαλάσει το σερί του. Το «δεν πειράζει, έχασα από τα κερδισμένα» είναι δικαιολογία που δεν στέκει σε μακροπρόθεσμο πλάνο.

Νωθρότητα ➨ Αν το σερί νικών έγινε μετά από μελέτη, έτσι πρέπει να συνεχιστεί. Το να βασιστείτε στην καλή σας τύχη και να μελετάτε τη μισή ώρα απ’ όσο πριν ή… καθόλου, θα αποβεί σε βάρος σας αργά ή γρήγορα.

Η δύναμη της θετικής σκέψης (καθαρό μυαλό)

συναισθήματα στοιχημαΣτη θετική σκέψη, το καθαρό μυαλό που αναφέραμε προηγουμένως, αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω. Θεωρούμε ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο στοίχημα, καθώς επηρεάζει τα πάντα. Προβλεπτική ικανότητα, οξυδέρκεια στην αναγνώριση της αξίας, σωστή διαχείριση των χρημάτων. Καθαρό μυαλό στο στοίχημα σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει: Να είναι το μυαλό σας άδειο από οποιαδήποτε άλλη σκοτούρα, ώστε να δώσετε όλη σας την ενέργεια στο παιχνίδι. Έτσι, λοιπόν:

Μην παίζετε βιαστικά, και ειδικά όταν υπάρχει πίεση χρόνου για να αποφασίσετε (π.χ. το επόμενο ματς ξεκινάει σε 5 λεπτά). Δώστε ικανό χρονικό διάστημα στον εαυτό σας για να «χωνέψετε» και αξιολογήσετε τις πληροφορίες.

Μην παίζετε όταν περνάτε μια κακή μέρα. Ακόμα και η παρουσία ανθρώπων που θεωρείται ότι εκπέμπουν αρνητική ενέργεια μπορεί (υποσυνείδητα) να σας επηρεάσει. Όπως σε κάθε τι που κάνετε στη ζωή σας, έτσι και για το στοίχημα, πρέπει να έχετε καλή διάθεση όταν θα αποφασίσετε να παίξετε, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Κάνετε συχνά διαλείμματα. Ειδικά στο live betting και τις ημέρες με πολλούς αγώνες επί πολλές ώρες, το χειρότερο είναι να κάθεστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας το μεσημέρι και να σηκώνεστε… τα χαράματα. Μοιραία το μυαλό κουράζετε και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι κατά 99% λανθασμένες και θα αποβούν καταστροφικές για την τσέπη σας.

Μην ξεχνάτε τον βασικό κανόνα: Δεν μπορείτε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα. Μπορείτε μόνο να παίξετε σωστά. Δηλαδή αντιλαμβανόμενοι ότι η απόδοση που δίνεται έχει αξία σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν. Θέλει δουλειά για να φτάσετε ως εκεί, αλλά κι όταν το καταφέρετε, οφείλετε να παίζετε χωρίς να σας επηρεάζουν νίκες και ήττες.

Πως να διαχειριστείτε το πάθος για την ομάδα σας

Αφήσαμε τελευταίο ένα πολύ συνηθισμένο θέμα, όχι όμως λιγότερο σημαντικό: Το λεγόμενο «συναισθηματικό» στοίχημα, το οποίο είναι αλήθεια ότι αποτελεί σημαντικό κομμάτι του καθημερινού τζίρου, κυρίως από αρχάριους παίκτες. Είναι οι στιγμές που η καρδιά αποφασίζει και όχι το μυαλό, όταν ποντάρετε στην αγαπημένη σας ομάδα (ή στις αγαπημένες σας ομάδες στο εξωτερικό) με βάση αυτό που ΘΕΛΕΤΕ να συμβεί, όχι αυτό που ΕΚΤΙΜΑΤΕ ότι θα συμβεί.

Πολλές φορές αυτά μπλέκονται στο μυαλό μας, ειδικά όταν πρόκειται για την ομάδα που πρωτοσυμπαθήσαμε από μικροί. Ακόμα και επαγγελματίες παίκτες αρκετές φορές έχουν παραδεχτεί ότι εκτίμησαν λάθος πιθανότητες, επειδή τους παρέσυρε η αγάπη τους προς συγκεκριμένη ομάδα (ή, το αντίθετο, η απέχθειά τους για κάποια άλλη). Το πιο σωστό, λοιπόν, είναι κάθε φορά που αντιλαμβάνεστε ότι το συναίσθημα «θολώνει» τη λογική, το πιο εύκολο είναι να αποφύγετε τις συγκεκριμένες ομάδες. Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες για να επιλέξετε.

Πότε θα θεωρήσετε ότι έχετε… θεραπευτεί; Μα, όταν στοιχηματίσετε σε βάρος της ομάδας σας και νιώσετε δικαιωμένοι αν κερδίσετε! Φυσικά, δεν περιμένουμε να… πανηγυρίσετε κιόλας, αλλά είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι η λογική υπερισχύει του συναισθήματος.

Οι Top5 Συμβουλές του BookSpy για τη σωστή διαχείριση συναισθημάτων

«Με βάση την εμπειρία μου στο στοίχημα, γνωρίζω ότι ο έλεγχος των συναισθημάτων σας είναι ένα απαραίτητο “όπλο”, ειδικά για όσους έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε σοβαρά και να προσπαθήσετε να αποκομίσετε κέρδη από το παιχνίδι. Ο αθλητισμός προσφέρει πλούσια συναισθήματα, γι’ αυτό είναι δημοφιλής. Το στοίχημα στον αθλητισμό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, εκεί το συναίσθημα οφείλει να απουσιάζει». Γι’ αυτό

🔝5 Καταστρώστε ένα πλάνο (παιχνιδιού και οικονομικής διαχείρισης) το οποίο μπορείτε να υποστηρίξετε για πολύ καιρό.

🔝4 Ασχοληθείτε με τη μελέτη σαν να ήταν μια συγκεκριμένη δουλειά: Περιορισμός στην ώρα ενασχόλησης και στις επιλογές θα σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.

🔝3 Αποφύγετε τους κάθε λογής περισπασμούς. Ακόμα κι αν, ανθρώπινα, κάποιες μέρες δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε και “το μυαλό τρέχει αλλού”, κλείστε τον υπολογιστή. Κι αύριο μέρα είναι.

🔝2 Μελετήστε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα (π.χ. Νίκες-ήττες, κέρδη-ζημιές σε διάστημα ενός μήνα ή ενός τριμήνου) και μην στέκεστε σε πέντε καλές ή πέντε κακές συνεχόμενες μέρες.

🔝1 Αν αντιληφθείτε ότι πιέζεστε υπέρμετρα, με οποιονδήποτε τρόπο (ψυχολογικά, χρονικά, οικονομικά) σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσετε.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ