Αξίζει η Stoiximan.gr για να παίξω στοίχημα; Είναι αξιόπιστη; Είναι από τα βασικότερα ερωτήματα που όλοι οι παίκτες κάνουν πριν προχωρήσουν στην επιλογή μια πλατφόρμας. Η ομάδα του bookmakers δοκιμάζει τις πλατφόρμες και με την έμπειρη ματιά του book spy σας παρουσιάζει την αναλυτική αξιολόγηση του stoiximan.gr. Δεν σταματάει όμως εκεί.

Στο bookmakers.gr οι παίκτες έχουν το δικό τους βήμα για να εκφράσουν για τον Stoiximan γνώμες και απόψεις. Διαβάστε τις κριτικές των παικτών του stoiximan.gr και πριν προχωρήσετε σε εγγραφή δώστε την δικιά σας απάντηση στο ερώτημα: είναι αξιόπιστη η stoiximan;


Κριτικές

Η Γνώμη Σας

  Για: Stoiximan
  4/10

  Τωρα θα μου πείτε ποιος είσαι εσύ να κρίνεις τον Stoiximan, αλλά ρε παιδιά γίνεται η κορυφαία στοιχηματική της Ελλάδας να μην έχει ασιατικά; Είναι δυνατόν να τρώει τέτοια σκαλώματα το live betting και να καθυστερεί τόσο πολύ να κλειδώσει το cash out; Δεν ξέρω, εμένα με χαλάει.

  2 Μαρ 2019Διονύσης (141.237.2**.***)
  Για: Stoiximan
  8/10

  Τι να λέμε τώρα; Οι άνθρωποι παίζουν χωρίς αντίπαλο. Κορυφαίοι σε όλα τους και ειδικά σε αποδόσεις. Λίγο με χαλάνε κάτι κρασαρίσματα που τρώει το cash out στο live και κατά τα άλλα είναι άψογοι.

  26 Φεβ 2019Δημήτρης (94.69.2**.***)
  Για: Stoiximan
  8/10

  Ο συνάδελφος από κάτω έχει δικιό. Γιατί δεν βάζετε ασιατικά ρε παιδιά; Όπως και να χει είναι καλή πλατφόρμα. Εγώ παίζω κόρνερ και τα χει ανοιχτά μέχρι το 90. Οι άλλες τα κλείνουν στο 80′.

  11 Φεβ 2019Διονύσης (94.66.5**.***)
  Για: Stoiximan
  8/10

  Με έχει βολέψει απεριόριστα που μπορώ να κάνω κατάθεση σχεδόν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Επίσης είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί και δεν περιμένεις για ώρες. Νομίζω παίζουν χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα.

  8 Φεβ 2019Γιώργος Μακ. (62.74.5**.***)
  Για: Stoiximan
  7/10

  Ίσως ακουστώ περίεργος σε πολλούς, ίσως και όχι βέβαια. Αναμφίβολα ο Stoiximan αποτελεί την κορυφαία ελληνική πλατφόρμα αλλά δίχως ασιατικά εγώ δεν μπορώ να την βαθμολογήσω παραπάνω από 7-7,5. Σε κάθε περίπτωση , αποτελεί εγγύηση σε πληρωμές αναλήψεις κλπ, έχει τούμπανο προϊόν με ειδικά κλπ και τρομερό live. Ας βάλει και ασιατικά, τί φοβάται;

  7 Ιαν 2019 (2a**.***)