Αξίζει το Pamestoixima.gr για να παίξω στοίχημα; Είναι αξιόπιστο; Είναι από τα βασικότερα ερωτήματα που όλοι οι παίκτες κάνουν πριν προχωρήσουν στην επιλογή μια πλατφόρμας. Η ομάδα του bookmakers δοκιμάζει τις πλατφόρμες και με την έμπειρη ματιά του book spy σας παρουσιάζει την αναλυτική αξιολόγηση του Pamestoixima.gr. Δεν σταματάει όμως εκεί.

Στο bookmakers.gr οι παίκτες έχουν το δικό τους βήμα για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Διαβάστε τις κριτικές των παικτών του Pamestoixima.gr και πριν προχωρήσετε σε εγγραφή δώστε την δικιά σας απάντηση στο ερώτημα: είναι αξιόπιστο το Pamestoixima.gr;. Και μην ξεχνάτε. Μόλις παίξετε , επιστρέψτε στο Bookmakers.gr για να κάνετε το δικό σας σχόλιο.


Κριτικές

Η Γνώμη Σας

  7/10

  Αν και είχα αμφιβολίες, η δοκιμή σε πρώτο τουλάχιστον βαθμό, με έπεισε. Σίγουρα δεν είναι επιπέδου 365 ή του υπερήρωα αλλά έχει αξιόλογο προϊόν και δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τις αναλήψεις. Θα έχω πλέον το pamestoixima μέσα στις πρώτες μου επιλογές.

  16 Δεκ 2018Σταύρος (2a**.***)
  7/10

  Είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη πλατφόρμα. Βέβαια έχει κάποια θέματα η σελίδα ακόμη. Πχ προσπαθούσα να ανεβάσω τα έγγραφα και δεν τα δεχόταν με τίποτα.

  31 Οκτ 2018Πέτρος (89.210.1**.***)