Fonbet: Ντόρτμουντ – Μπάγερν. Το Klassiker και το τριπλό δώρο* στην Bundesliga!

Η Bundesliga είναι φέτος… των παραδόξων, αγωνιστικά, αλλά και μια διοργάνωση που ζεις τριπλά χάρη στη Fonbet και το μοναδικό δώρο* της!

Ύστερα από οκτώ αγωνιστικές καμία δεν είναι αήττητη, ύστερα από οκτώ αγωνιστικές η Μπάγερν δεν είναι πρωτοπόρος και, για να δέσει το γλυκό, ούτε οι Βαυαροί μα ούτε και η Ντόρτμουντ συνθέτουν προς ώρας την πρώτη δυάδα της κατάταξης, όπου βρίσκονται Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ.

Υπό τούτο το πλαίσιο ανταμώνουν, στο πρώτο φετινό Klassiker της Γερμανίας η Ντόρτμουντ και η Μπάγερν. Αμφότεροι είχαν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο Champions League και πέτυχαν, μαζί, 9 γκολ: η Ντόρτμουντ έκανε… περίπατο με 4-1 στη Σεβίλλη και η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 την Πλζεν στο Μόναχο. Και, μετά το σαββατιάτικο αντάμωμά τους, αντιμετωπίζουν ξανά τις ίδιες ομάδες προκειμένου να βρεθούν «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16» του UCL.

Στα κέρδη, εσχάτως, για την Μπορούσα ο νεαρός φορ Μουκόκο που σταδιακά καθιερώνεται αντί του απογοητευτικού Μοντέστ, για μια ομάδα που έχει σκοράρει και στα 38 τελευταία της παιχνίδια στην Bundesliga. Ανάρρωσε εγκαίρως ο κίπερ Κόμπελ, δύσκολα οι μέσοι Ρόις Νταχούντ και ο εξτρέμ Μπάινο-Γκίτενς, όπως αμφίβολοι οι Ρέινα, Χούμελς και Βόλφ.

Μάλιστα, ελλείψει Χούμελς έχει δεχθεί φέτος 9 γκολ σε 208 λεπτά (και μόλις… ένα σε 512 λεπτά παρουσίας του!).

Η Μπάγερν είχε εκ νέου πολυφωνία στην επίθεση, ενάντια στους Τσέχους έβαλε δύο ο Σανέ κι από ένα οι Μανέ, Γκνάμπρι και Τσούπο-Μοτίνγκ, προς ώρας ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν νιώθει πιο ασφαλής στον πάγκο. Πιθανή η επάνοδος των Κίμιχ και Μίλερ που είχαν covid, στο 50-50 ο Κομάν.

Στα της παράδοσης, η Μπάγερν έχει πάρει τον… αέρα της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια με επτά σερί νίκες και δέκα στα τελευταία 11 Klassiker (10-0-1) σε επίπεδο Bundesliga ενώ η ισοπαλία… απουσιάζει εδώ και έξι χρόνια, από το 0-0 του Μαρτίου του 2016 στη Βεστφαλία.

Η Bundesliga αλλά και όλες οι μεγάλες διοργανώσεις είναι τώρα τριπλές χάρη στη μοναδική προσφορά* από τη Fonbet! Απολαμβάνεις τους αγώνες και τις διοργανώσεις σε κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά που δεν θα βρεις αλλού!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ