NBA Draft με Ειδικά στη Stoiximan: Πέντε παίκτες για να προσέξετε

Μια από τις σημαντικότερες βραδιές του καλοκαιριού έφτασε! Ποιους να προσέξετε, ποιες οι αποδόσεις της Stoiximan.

Η αγορά του παγκοσμίου μπάσκετ στρέφει το βλέμμα της στο Barclays Center του Μπρούκλιν, περιμένοντας τους νέους αστέρες του αθλήματος.

Αυτοί είναι πέντε παίχτες που μας αρέσουν ιδιαιτέρως από τη φετινή φουρνιά. Όχι οι πέντε καλύτεροι ή αυτοί που πιθανόν θα κάνουν τη μεγαλύτερη καριέρα, αλλά αυτοί που μας κέρδισαν για διαφορετικούς λόγους αισθητικά και αγωνιστικά παρακολουθώντας τους. Κάποιοι από αυτούς θα βρεθούν πιθανόν στη λοταρία, κάποιοι άλλοι πιο πίσω.

NBA Draft: Όλα τα στοιχήματα της Stoiximan

Chet Holmgren (2.13-C-2002, Γκονζάγκα)

Ένας από τους καλύτερους παίχτες του φετινού ντραφτ. Ο Holmgren αναμένεται να επιλεχθεί σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις και είναι αναμενόμενο ότι θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Βγαλμένος από την ίδια μήτρα με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, συνδυάζει μέγεθος, μήκος (7’6’’ άνοιγμα χεριών), τεχνική κατάρτιση, δημιουργική ικανότητα, εκτέλεση από  κάθε σημείο του γηπέδου και άμυνα σε όλες τις γραμμές, γαρνίροντας με ένα περίφημο timing στα μπλοκ και υψηλό IQ.  Ιδανικός ψηλός για τον τρόπο που παίζεται το άθλημα σήμερα. Το ερώτημα είναι προφανές. Θα μπορέσει να βάλει τα απαραίτητα κιλά χωρίς να χάσει σε πλαστικότητα και ταχύτητα;

Στο 2.60 να είναι ο Holmgren No3 στα Draft

Johnny Davis (1.96-SG/SF, 2002, Ουισκόνσιν)

Εξελίχθηκε ραγδαία μέσα σε μια σεζόν όταν του ζητήθηκε να γίνει το βασικό επιθετικό όπλο στη σκληροτράχηλη, αμυντικογενή ομάδα των Badgers. Ο Davis είναι μια εξαιρετική περίπτωση πλάγιου παίχτη ο οποίος μπορεί να επιτεθεί στο καλάθι, να επιβληθεί με την ταχύτητα ή το μέγεθος του, να σουτάρει και να επηρεάσει το παιχνίδι με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Χρειάζεται βελτίωση στο κομμάτι της απόφασης και της αποτελεσματικότητας του στην εκτέλεση. Έχει τη βάση να αποτελέσει δυνητικά έναν καλό υποστηρικτικό 3&D παίχτη στο ΝΒΑ.

Malaki Branham (1.96-SG/SF-2003, Οχάιο Στέιτ)

Άλλος ένας εξαιρετικός shooting wing. Ο freshman του Οχάιο Στέιτ έκλεψε την παράσταση φέτος με την ωριμότητα και τον πληθωρικό χαρακτήρα των εκτελέσεων του. Μπορεί να σουτάρει, να βάλει τη μπάλα στο παρκέ και να περάσει προς τα μέσα ή να παράγει παίζοντας μακριά από αυτήν. Οι ενδιάμεσες εκτελέσεις του (midrange shots) είναι το βασικό του όπλο και το στοιχείο που αξίζει να παρακολουθήσετε στο παιχνίδι του. Έχει 3&D χαρακτηριστικά που μπορούν να μεταφραστούν σωστά στο επόμενο επίπεδο.

Nikola Jovic (2.11-F-2003, Μέγκα Μότσαρτ)

Συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τους νεαρούς Σέρβους μπασκετμπολίστες να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους συνομήλικους τους. Έχει υψηλό μπασκετικό IQ, είναι τεχνικά άρτιος, διαβάζει σωστά, είναι πληθωρικός. Ο Jovic έχει μια ζηλευτή ικανότητα στην πάσα για παίχτη αυτού του μεγέθους. Μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει έναν εναλλακτικό δημιουργό αγωνιζόμενος ως πόιντ-φόργουορντ. Παράλληλα μπορεί να βάλει δύσκολα στις άμυνες αξιοποιώντας κάθε κατάσταση mismatch, σε οποιοδήποτε σημείο του παρκέ. Ο Jovic θα πρέπει να δυναμώσει και να δουλέψει κι άλλο την εκτέλεση του από την περιφέρεια (είναι ήδη σε καλό επίπεδο) για να μακροημερεύσει στην Αμερική.

Στο 2.65 να είναι Under 20.5 η θέση του Jovic

Jeremy Sochan (2.06-F-2003, Μπέιλορ)

Το σύγχρονο μπάσκετ χαμηλώνει, γίνεται πιο γρήγορο και απαιτεί αθλητικότητα. Παίχτες όπως ο Αμερικανό-Πολωνός φόργουορντ του Μπέιλορ «γυαλίζουν» στους scouts του ΝΒΑ σήμερα καθώς στο προφίλ τους αναγνωρίζουν πιθανά, πολύτιμα υποστηρικτικά εργαλεία και μελλοντικούς χρήσιμους starters. O Sochan είναι αρκετά ακατέργαστος επιθετικά (οφείλει να βελτιώσει το περιφερειακό του σουτ οπωσδήποτε για να βρει τη θέση του στη μεγάλη λίγκα) όμως μπορεί να αμυνθεί παντού στο παρκέ και να παράγει deflections όντας παράλληλα ικανός ριμπάουντερ.

Στο 1.60 φαβορί για το Νο1 ο Paolo Banchero

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ