Πως να ανοίξεις Betfair από Ελλάδα & στρατηγικές

Η Betfair αποτελεί το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στοιχημάτων παγκοσμίως και το ερώτημα πως να ανοίξω λογαριασμό betfair από Ελλάδα, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένο.  Όταν μιλάμε για betfair ανταλλακτήριο εξάλλου, μιλάμε  για υψηλές αποδόσεις, μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων, ρευστότητα, αξιοπιστία και βέβαια οι στρατηγικές betfair που θα αναλύσουμε στο κείμενό μας.

Δυστυχώς απάντηση για την επιστροφή της betfair στην Ελλάδα το 2021 δεν υπάρχει ακόμα. Υπάρχουν όμως στρατηγικές κέρδους που αξίζει να γνωρίζετε και σε ένα βαθμό είναι εφαρμόσιμες και στις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο αποτελεσματικές.

Betfair Ανταλλακτήριο Στοιχημάτων (Στρατηγικές Ποδοσφαίρου)

Το trading των αποδόσεων στο ανταλλακτήριο της betfair δεν θα γινόταν να μην χρησιμοποιηθεί στο αθλητικό στοίχημα, ως μέσω για «σίγουρο» κέρδος. Οι στρατηγικές ποδοσφαίρου betfair που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλές και εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις πιο δημοφιλείς. Προσοχή όμως, οι στρατηγικές της betfair απαιτούν επαγγελματικό τρόπο παιχνιδιού και πιστή εφαρμογή ώστε το σίγουρο κέρδος να έρθει μακροχρόνια. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές για το ποδόσφαιρο. Παρακάτω θα δείτε τις κορυφαίες εξ’ αυτών, όπως τις επιμελήθηκε η συντακτική ομάδα του Bookmakers.gr.

Στρατηγική Betfair #1 – Κατά της ισοπαλίας/Υπέρ της ισοπαλίας με σκορ

Η συγκεκριμένη στρατηγική στη Betfair έχει γίνει τόσο δημοφιλής που ακόμα και σήμερα καταφέρνει να επηρεάσει τις κινήσεις των αποδόσεων σε έναν μεγάλο αριθμό Online στοιχηματικών εταιριών. Η δημοτικότητά της είναι αποτέλεσμα της αποτελεσματικότητας και της απλότητας. Πάμε να δούμε όμως πως λειτουργεί η  στρατηγική που με δύο στοιχήματα στον αγώνα μπορεί να σας δώσει κέρδος μέσω της ανταλλαγής.

Το πρώτο βήμα αφού συνδεθείς με τον betfair λογαριασμό σου  είναι να τοποθετήσεις το αρχικό σου ποντάρισμα κατά (lay) της ισοπαλίας, κάτι που απαιτεί μια από τις δύο ομάδες να κερδίσει για να είναι νικηφόρο το στοίχημά σου. Εάν μια ομάδα είναι μπροστά με δύο ή τρία γκολ διαφορά, τότε δεν έχετε μεγάλο λόγο ανησυχίας. Ωστόσο, τι θα συμβεί αν μια ομάδα έχει μόνο ένα γκολ προβάδισμα με λιγότερα από 15 λεπτά πριν από τον τελικό σφύριγμα;

Βέβαια το ποντάρισμα υπέρ (back) της ισοπαλίας. Όχι, δεν λέμε  πως πρέπει να ποντάρετε στην ισοπαλία για να καλύψετε πιθανές απώλειες.

Η καλύτερη επιλογή σας είναι να υποστηρίξετε την ισοπαλία με σκορ  (συνήθως προσφέρεται περίπου 6,50, σε ορισμένες περιπτώσεις πάνω από 10,00, ανάλογα με τη δυναμική του αντιπάλου). Εάν θέλετε να περιορίσετε τον κίνδυνο ακόμα περισσότερο, μπορείτε να ποντάρετε και σε  άλλα σκορ ισοπαλίας ωστόσο, αυτό σίγουρα θα μειώσει τα κέρδη σας μακροπρόθεσμα.

Το ποντάρισμα κατά της ισοπαλίας και υπέρ του ακριβές σκορ σε ισοπαλία πρέπει να γίνεται από την αρχή του αγώνα. Βρείτε αγώνες που δεν πιστεύετε πως έχουν μεγάλες πιθανότητες για 0-0. Ποντάρετε κατά της ισοπαλίας και υπέρ του σκορ 1-1, το οποίο στατιστικά επαληθεύετε περισσότερο από το 0-0.

Στρατηγική Betfair #2 – Goal/Goal, Over 2,5 και ισοπαλίες με σκορ

Αυτή είναι μια στρατηγική ανταλλαγής στοιχημάτων στην οποία  εκμεταλλεύεστε τα πολλαπλά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα, προσπαθώντας να φτάσει σε κέρδος   50% του αρχικού σας στοιχήματος. Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε σε αγώνες όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και καλύτερα ακόμα να μπει και τρίτο γκολ, το οποίο θα επιβεβαιώσει και τις δύο βασικές επιλογές, Goal/Goal (Both teams to score) και Over. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε αγώνες όπου οι αποδόσεις betfair θα είναι πάνω από το 1.80 και στα δύο σημεία.

Ας δούμε τώρα πως  δημιουργείται αυτή η στρατηγική Betfair 

Ποντάρετε υπέρ της επιλογής Both Teams to Score με το 42% του στοιχήματός σας (αν το συνολικό σας ποσό είναι 100 € θα ποντάρετε 42 €, εάν το ποσό σας είναι 50 € θα ποντάρετε 21,5 € κ.λπ.) και το Over 2.5 με άλλο 42%. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το 8% του πονταρίσματός σας για να καλύψετε το ακριβές  σκορ 0-0 (οι αποδόσεις betfair πρέπει να είναι πάνω από 11.00) και άλλο 8% του πονταρίσματός σας στο ακριβές σκορ 1-1.

Ας δούμε συνοπτικά πως διαμορφώνεται η κατάσταση τώρα:

  • Χάνετε ολόκληρο το ποντάρισμα σας μόνο σε περίπτωση νίκης 1-0, 2-0 οποιασδήποτε ομάδας. 
  • Χάνετε το 25% του πονταρίσματος σε περίπτωση που οποιαδήποτε ομάδα νικήσει με 3-0 ή 4-0.
  • Κερδίζετε τουλάχιστον 48.9% σερ περίπτωση που σκοράρουν και οι δύο ομάδες (ακόμη υψηλότερο ποσοστό εάν οι αρχικές αποδόσεις του Goal/Goal και του Over 2.5 είναι πάνω από  1,80).
  • Παίρνετε χρήματα ακόμη και αν υπάρχει ισοπαλία (κέρδος περίπου 25%).

Δείτε αναλυτικά στον πίνακα πώς λειτουργεί η στρατηγική ανταλλαγής στοιχημάτων βάσει των σκορ.

ΣκορBTTS (42%)OVER 2,5(42%)0-0 ΑΣ (8%)1-1 ΑΣ(8%)W/L
0-0LLWLW25%
1-0,  0-1LLLLL100%
1-1WLLWW50%
2-0, 0-2LLLLL100%
2-1WWLLW50%
2-2WWLLW50%
3-0LWLLL25%
3-1WWLLW50%
3-2WWLLW50%
3-3WWLLW50%
4-0LWLLL25%
4-1WWLLW50%
4-2WWLLW50%
4-3WWLLW50%
4-4WWLLW50%

Όπως μπορείτε να δείτε, σε 10 από τα 15 διαφορετικά σκορ κερδίζετε περίπου το 50% του πονταρίσματός σας. Σε μία περίπτωση (ισοπαλία 0-0) κερδίζετε περίπου 25%, στις άλλες δύο χάνετε το 25% του πονταρίσματός σας και μόνο σε δύο χάνετε ολόκληρο το ποντάρισμα.

Στρατηγική Betfair #3 – Scalping

Αυτή η στρατηγική αναπτύχθηκε αρχικά ως μία από τις καλύτερες στρατηγικές της Betfair στις ιπποδρομίες, αλλά έχει εφαρμοστεί και σε άλλα αθλήματα τα τελευταία 5 χρόνια. Ο συλλογισμός πίσω από αυτήν τη στρατηγική είναι απλός. Σίγουρα θα  έχετε παρατηρήσει πως οι περισσότερες αλλαγές αποδόσεων πραγματοποιούνται λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, ειδικά εάν αυτό το γεγονός είναι σημαντικό.

Το scalping μπορεί να περιγραφεί ως «ξύσιμο», καθώς τα περιθώρια κέρδους σας τείνουν να είναι σχεδόν σίγουρα αλλά πολύ μικρά. Για παράδειγμα, εάν ποντάρετε σε  μια εντός έδρας νίκη σε απόδοση 2,40 και πουλήσετε το ίδιο στοίχημα με απόδοση 2,30, θα έχετε εξασφαλίσει κέρδος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα εάν είχατε τοποθετήσει 200 ​​€ σε απόδοση 2,40 και το πουλήσατε στις αποδόσεις 2,30 μερικά λεπτά αργότερα, θα έχετε καθαρίσει κέρδος 20 € σε χρόνο μηδέν.

Πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί. Αυτό το είδος της στρατηγικής απαιτεί αυτοέλεγχο και πειθαρχία ως πως τον τρόπο διαχείρισης του κεφαλαίου σας, αφού πρέπει να γίνεται μόνο σε  επιλεγμένους αγώνες. Σε διαφορετική περίπτωση τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν δυσάρεστα.

Στρατηγική Betfair #4 – Υπέρ του Over 2.5 / Υπέρ τριών σκορ

Αυτή είναι μια από τις πιο απλές και πιο δημοφιλής στρατηγικές: Απλώς πρέπει να βρείτε αγώνες όπου υπάρχει σαφές φαβορί για τη νίκη ( αποδόσεις πριν από την έναρξη του αγώνα  περίπου 1,40 με 1,70) και οι αποδόσεις του Over  2,5 γκολ θα πρέπει να είναι μεγαλύτερες από 1.80. Σίγουρα  δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτές τις αποδόσεις  Betfair.

Τι πρέπει να κάνετε; 

Παίξτε  υπέρ του Over 2.5. Αυτό είναι το βασικό σας στοίχημα. Για να είστε πιο ασφαλείς θα πρέπει να ποντάρετε και σε κάποια από τα ακριβή σκορ του Under 2.5 (που είναι έξι συνολικά – 1-0, 2-0, 1-1, 0-0, 0- 1, 0-2). Αυτή η στρατηγική σας προτείνει να επιλέξετε τα πρώτα τρία σωστά σκορ και συγκεκριμένα αυτά που το φαβορί θα σκοράρει, δηλαδή 1-0, 2-0, 1-1.  Το ποντάρισμα στα τέσσερα σημεία πρέπει να γίνει με τρόπο που το ταμπλό θα πρασινίσει σε όλες τις περιπτώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε αν η ομάδα που επιλέξατε δεν σκοράρει. Αν το φαβορί σκοράρει έστω μία φορά, έχεις εξασφαλίσει κέρδος, αφού είτε το παιχνίδι θα έρθει over, είτε under, αλλά με σκορ το οποίο έχεις ποντάρει (1-0, 2-0, 1-1).

Στρατηγική Betfair #5 – Under 2.5 / Πρώτο γκολ

Αυτή είναι μια ελαφρώς πιο περίπλοκη στρατηγική της Betfair. Το πρώτο σας στοίχημα θα πρέπει  να είναι υπέρ της επίτευξης γκολ στο διάστημα 0-10 λεπτών  (ή 0-15) και το δεύτερο στοίχημα, υπέρ του Under 2.5 γκολ με δεκαπλάσιο ποσό από αυτό που παίξατε στο πρώτο σας στοίχημα (δηλ. 10 € στο πρώτο γκολ, 100 € στο Under 2,5 γκολ). Ακόμα και η απόδοση για πρώτο γκολ στο 10λεπτό είναι  μικρότερη, μπορείς να διαμορφώσεις το δεύτερο σου ποντάρισμα ανάλογα.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε δύο τρόπους νίκης. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε ομάδα σκοράρει στα πρώτα λεπτά θα έχετε κέρδος καθώς η επιλογή για γκολ στο πρώτο 10λεπτο προσφέρεται συνήθως σε αποδόσεις πάνω από 10.00. Εάν καμία ομάδα δεν σκοράρει στα πρώτα 10 (ή 15) λεπτά, χάνετε το πρώτο σας στοίχημα, αλλά θα είστε πιο κοντά στο Under. Οι αποδόσεις του Under θα έχουν υποχωρήσει αρκετά ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορέσετε να έχετε βγάλει κέρδος.

Συμβουλή: Μην παίξεις αυτή τη στρατηγική στα τυφλά! Δοκίμασέ την πρώτα. Δες τις διοργανώσεις που εξυπηρετούν την στρατηγική και κάνε αρκετά εικονικά πονταρίσματα, ώστε να καταλάβεις το περιθώριο κέρδους βάσει των αποδόσεων.

Betfair Greece (Στρατηγικές στο Τένις)

Κατά του  Σέρβερ

Πριν ακολουθήσετε αυτήν τη στρατηγική, είναι σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι για το 🎾τένις, και ειδικά για τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες και των παικτών. Η συγκεκριμένη στρατηγική χρησιμοποιείται συχνότερα σε αγώνες με αντιπάλους που βρίσκονται περίπου στα ίδια επίπεδα δυναμικής και ειδικότερα  στους αγώνες γυναικείου τένις. Σε αυτήν την περίπτωση, οι bookmakers τείνουν να δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στον παίκτη που σερβίρει, καθώς αυτός (ή αυτή) έχει στατιστικά υψηλότερες πιθανότητες να κερδίσει το συγκεκριμένο game.

Ευτυχώς για εμάς, τα στατιστικά στοιχεία λένε μια διαφορετική ιστορία. Στα γυναικεία παιχνίδια με την προϋπόθεση που αναφέραμε, το ποσοστό νικών του σέρβερ είναι κοντά στο 50% . Αυτό σημαίνει πως αν ποντάρετε κόντρα στον σέρβερ (η υπέρ του παίκτη που υποδέχεται το σερβίς) χρειάζεστε απλά να επιβεβαιωθεί η στατιστική για να έχετε κέρδος.

Under στα games του 2ου σετ

Πρόκειται για μια στρατηγική που βασίζεται σε μια τεράστια έρευνα στατιστικών στοιχείων σε πολλά τουρνουά τένις, σχετικά με αγώνες όπου υπάρχει ένα ισχυρό φαβορί πριν από το παιχνίδι. Διαλέξτε παιχνίδια που είχαν περισσότερα από 10,5 παιχνίδια στο πρώτο σετ (6-4, 7-5 ή τάι μπρέικ) και καλύτερα ακόμα να το έχει κερδίσει το φαβορί.

👉 Συνήθως το αουτσάιντερ δίνει το 100% στο πρώτο σετ, αλλά αν τελικά ηττηθεί, έχοντας μάλιστα παλέψει χάνει την αυτοπεποίθησή του.  Τις περισσότερες φορές το φαβορί  έχει ένα πολύ πιο χαλαρό 2ο σετ.  Η στρατηγική θα μπορούσε επίσης να διαμορφωθεί εάν το φαβορί έχει χάσει το πρώτο σετ, αλλά είναι πιο επικίνδυνο.

Ανταλλακτήριο Στοιχημάτων Betfair (Στρατηγικές στις Ιπποδρομίες)

Κάλυψε 6 από τα 10 άλογα

Θα πρέπει να θυμάστε ότι μια τυπική ιπποδρομία περιλαμβάνει περισσότερα από οκτώ άλογα, οπότε οι αποδόσεις  betfair που προσφέρονται από τους bookmaker είναι διάσπαρτες μεταξύ διαφορετικών φαβορί. Είναι πολύ επικίνδυνο να επιλέξετε μόνο έναν νικητή σε κάθε αγώνα, αφού θεωρητικά έχει μόνο πιθανότητες 10% νίκης σε μια κούραση 10 αλόγων.  Επομένως η καλύτερη στρατηγική να καλύψετε περισσότερα φαβορί αυξάνει τις πιθανότητες νίκης σας.

Συνήθως σε μια κούρσα 10 αλόγων υπάρχουν περίπου 5-6 άλογα που προσφέρονται κάτω από 11,00 αποδόσεις (10/1 τύπου UK). Σύμφωνα με μια τεράστια 3ετή  έρευνα μεταξύ όλων των ιπποδρομιών που προσφέρονται στη Betfair, εάν καλύπτετε όλα αυτά με το αντίστοιχο ποσό, έχετε ένα τεράστιο ποσοστό νίκης 94,34%. Το συνολικό κέρδος που κερδίζετε κυμαίνεται από 6% έως 8% του συνολικού ποσού σας σε κάθε κούρσα.

Ας δούμε και ένα παράδειγμα για το πως θα έπρεπε να σπάσετε τα πονταρίσματά σας στην παρακάτω κούρσα.

ΑλογοΑποδόσειςΠοσό(€)
Stella4.0026.75
Girion4.9021.83
Stolkeber5.6019.10
Aristomenes9.0011.90
Archibald10.0010.70
Cherisha11.009.72
Τhunder25.00
Celtic Power50.00
Solar101.00
Paris Throw151.00
Total100.00

Εάν «σπάσετε» σωστά το συνολικό ποσό των 100€  στα έξι άλογα με τις χαμηλότερες αποδόσεις, θα έχετε κέρδος 7% σε περίπτωση που κάποιο από τα 6 πρώτα άλογα κερδίσει την κούρσα.

Πως να παίξω στην Betfair από Ελλάδα

Δυστυχώς το θεσμικό  πλαίσιο για τα τυχερά παιχνίδια άφησε εκτός τα ανταλλακτήρια στοιχήματος με αποτέλεσμα η Betfair να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα. Οι επιλογές ωστόσο που υπάρχουν πλέον στη χώρα μας , έστω και αν δεν πρόκειται για ανταλλακτήριο είναι πολλές και ποιοτικές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές ⬇️

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Κορυφαίες  Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ