Mega Moolah

mega_moolah_microgamingΣτο Mega Moolah οι παίκτες ουσιαστικά… μεταφέρονται στην άγρια ζούγκλα. Τα εξαιρετικά ηχητικά εφέ και τα άρτια σχεδιασμένα σύμβολα δημιουργούν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και δίνουν την αίσθηση πως βρίσκεστε σε ένα δάσος μαζί με ζώα της ζούγκλας! Συγκεκριμένα, στο κορυφαίο φρουτάκι της Microgaming έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ελέφαντες, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, ακόμα και… τράγους! Όσον αφορά στο gameplay του, είναι πανεύκολο. Το Mega Moolah έχει αρκετά εύκολο τρόπο παιξίματος κι αυτό αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενός από τους πιο διάσημους κουλοχέρηδες του πλανήτη.

To Gameplay του Mega Moolah

Το Mega Moolah διαθέτει 5 τροχούς και 25 γραμμές πληρωμής. Υπάρχει το σύμβολο Wild που είναι το λιοντάρι και έχει τις ιδιότητες μπαλαντέρ. Δηλαδή μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα σύμβολα, εκτός -φυσικά- από το Scatter, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό κερδοφόρους συνδυασμούς. Σύμβολο Scatter είναι οι μαϊμούδες, οι οποίες προσφέρουν 15 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή Χ3, εφόσον τις βρείτε από 3 έως 5 φορές! Μάλιστα, εάν “πετύχετε” νέες μαϊμούδες στη διάρκεια των Free Spins, τότε αυτομάτως κερδίζετε επιπλέον δωρεάν περιστροφές, κάτι που σημαίνει πως θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη, δίχως να ποντάρετε τα δικά σας χρήματα!

Βέβαια, τα μεγάλα κέρδη στο συγκεκριμένο slot έρχονται από το προοδευτικό τζάκποτ. Το ποσό στο jackpot όσο περνά η ώρα αυξάνεται συνεχώς, μέχρι κάποιος παίκτης να το κερδίσει και η διαδικασία να ξεκινήσει από την αρχή. Οι κατηγορίες είναι τρεις: Το Mega τζάκποτ που έχει ελάχιστο ποσό πληρωμής 1.000.000€, το Major τζάκποτ που πληρώνει τουλάχιστον 10.000€, το Minor τζάκποτ, το οποίο έχει ως ελάχιστο ποσό τα 1.000€ και τέλος το Mini progressive που ξεκινά από τα 10€. Αυτά είναι μόνο η αρχή, καθώς όσο δεν έρχονται νίκες, τόσο αυξάνονται τα ποσά!

mega-moolah-casino-

Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι οι αριθμοί που διαβάσατε παραπάνω και τα τεράστια τζάκποτ του παιχνιδιού, αποτελούν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διάσημου κουλοχέρη της Microgaming. Παράλληλα, το payout ξεπερνά το 97% και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που το Mega Moolah κερδίζει συνεχώς περισσότερους φανατικούς φίλους. Στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός πως το ποντάρισμα ξεκινά από μόλις 0.01 ευρώ.

Γιατί το Bookmakers προτείνει το Mega Moolah

Ο κυριότερος λόγος που οι παίκτες ποντάρουν φανατικά στο Mega Moolah είναι τα προοδευτικά τζάκποτ. Εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο slot έχει κάνει -κυριολεκτικά- πλούσιους ορισμένους από τους παίκτες που το εμπιστεύτηκαν και έχουν καταγραφεί νίκες με περισσότερα από 6.000.000 ευρώ! Για τους παίκτες που αναζητούν τη διασκέδαση σε συνδυασμό με μεγάλα κέρδη, το Mega Moolah είναι το ιδανικό slot. Εξαιρετικά γραφικά, φοβερή ατμόσφαιρα από την άγρια ζούγκλα και ευκαιρία για πολλά χρήματα. Αν προσθέσετε και το εύκολο gameplay που ενδείκνυται ακόμα και για παίκτες δίχως μεγάλη εμπειρία στα φρουτάκια, μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από το Mega Moolah;

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ