Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της bwin στις ακριτικές Πρέσπες, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους

Οι Γιατροί του Κόσμου, με την καθοριστική στήριξη της bwin, βρέθηκαν το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου 2020 στις ακριτικές Πρέσπες, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους των δεκάδων ορεινών χωριών που βρίσκονται τριγύρω.

Η πολυάριθμη ανθρωπιστική αποστολή των Γιατρών του Κόσμου περιλάμβανε τις ειδικότητες του Παθολόγου, του Γυναικολόγου, του Πνευμονολόγου, του Γεροντολόγου, του Ψυχίατρου, του Γενικού Ιατρού καθώς και δύο νοσηλεύτριες. Η ομάδα των γιατρών πραγματοποίησε πάνω από 100 συνεδρίες, μέσα σε τρεις ημέρες στο Ιατρείο του Δήμου Λαιμού, εξετάζοντας τους κατοίκους των Άγιος Γερμανός, Καλλιθέα, Ψαράδες, Πισοδέρι, Βροντερό, Λαιμός και φυσικά του Αγίου Αχιλλείου του δεύτερου κατοικημένου νησιού σε λίμνη της Ελλάδος, μετά το νησί των Ιωαννίνων.

Η πρόσφατα βραβευμένη πρωτοβουλία στα «Corporate Affairs Excellence Awards 2020» των Γιατρών του Κόσμου και της bwin αυτή τη φορά στο «τριεθνές», αποτελεί τον έκτο σταθμό του προγράμματος παροχής ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας, μετά τα: Καστελλόριζο, Φούρνους Κορσεών, Ψαρά, Άγιο Ευστράτιο και Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Η Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου, Ευγενία Θάνου δήλωσε αναφορικά με την αποστολή: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η bwin συνεχίζει σταθερά να υποστηρίζει το έργο των Γιατρών του Κόσμου, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στις ακριτικές περιοχές της χώρας. Γιατροί του Κόσμου και bwin μαζί – όπου υπάρχουν άνθρωποι.»

Με τη σειρά του ο εκπρόσωπος της bwin, Κωνσταντίνος Εφραιμίδης συμπλήρωσε: «Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε για ακόμη μία χρονιά το ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών του Κόσμου, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας. Σταθμός μας, ήταν οι μαγευτικές αλλά και ακριτικές Πρέσπες.»

Τέλος, ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ευχαρίστησε τη bwin και τους Γιατρούς του Κόσμου για την επίσκεψη τους στον Δήμο και τόνισε την σημαντικότητα τέτοιου είδους πρωτοβουλιών.

Η bwin, υποστηρίζει το έργο των Γιατρών του Κόσμου, ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ