POLL: Ποιος πιστεύεις πως θα κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ;

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά στον φετινό νικητή του Europa League. Φτάσαμε πλέον στα ημιτελικά και η Ίντερ με τις εμφανίσεις της έχει καταφέρει να «γυρίσει» σε φαβορί ❗ Η συντακτική ομάδα του Bookmakers.gr δίνει τον λόγο σε εσάς, αναφορικά με το ποια ομάδα πιστεύετε πως θα φτάσει μέχρι το τέλος. Οι τέσσερις ευρωπαϊκοί σύλλογοι που συνεχίζουν στον θεσμό είναι οι ακόλουθοι:

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 🇮🇹 Ίντερ,

🇪🇸 Σεβίλλη, 🇺🇦 Σαχτάρ Ντόνετσκ

Εσύ ποια ομάδα πιστεύεις πως θα το «σηκώσει»; Ψήφισε ✍ ΕΔΩ

Νικητής Γιουρόπα Λιγκ Αποδόσεις* (τα φοβορί & η ευκαιρία)

Όπως αναφερθήκαμε και στην εισαγωγή μας, η Ίντερ του Κόντε είναι πλέον το φαβορί❗ Μάλιστα σε Stoiximan Interwetten βρήκαμε την ιταλική ομάδα στην 🏆 κορυφαία τιμή της αγοράς (2.65), ενώ στο 2.80-3.00 κυμαίνεται πλέον η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Από εκεί και πέρα, τρίτο φαβορί δίνεται η Σεβίλλη, με την τιμή της να κυμαίνεται από 4.00 έως 4.50, ενώ χαρακτήρα fun bet αποκτά το ποντάρισμα στην Σαχτάρ (11.00) (➨Novibet).

Η στοιχηματική ευκαιρία 

Η στοιχηματική ευκαιρία εξακολουθεί να εντοπίζεται στην περίπτωση της Σεβίλλης, η οποία έκανε… πλάκα κόντρα στην Ρόμα και στη συνέχεια απέκλεισε την Γουλβς με 1-0. Στο 6.00 με 6.50 δινόταν πριν τον προημιτελικό απέναντι στην αγγλική ομάδα και πλέον υποχώρησε στο 4.50 (➨Novibet), για μια διοργάνωση που αν μη τι άλλο έχει αποδείξει πως της «πάει» τόσο πολύ (5 φορές τροπαιούχος). 

Δείτε παρακάτω 👇 αναλυτικά τις αποδόσεις και την γκανιότα όλων στοιχηματικών

Οι στοιχηματικές με την χαμηλότερη γκανιότα

Βάσει του παραπάνω πίνακα βλέπουμε πως η στοιχηματική με την χαμηλότερη γκανιότα στο στοίχημα νικητής Γιουρόπα Λιγκ είναι η  Novibet με 5.80%, ενώ ακολουθεί η Betshop  (7.18%). Στο Νο3 βρίσκεται η Stoiximan, με γκανιότα στο 7.46%.

ΘέσηBookmakerΜ.Ο. Γκανιότας
🏆Novibet5.80%
🥈Betshop7.18%
🥉Stoiximan7.46%

*Οι αποδόσεις ίσχυαν την Παρασκευή 14/8 και ώρα 10:30

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ