H bwin υποστηρίζει τη δημιουργία της νέας Στέγης της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Λίγο πριν τη θεμελίωση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ”

H bwin υποστηρίζει τη δημιουργία της νέας Στέγης της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Η bwin, μέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης bwincares, στέκεται και το 2020 πιστός αρωγός στο έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

Η Εταιρεία παρουσίασε τη μακέτα της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Αριάδνη”, η οποία είναι υπό ανέγερση, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Στη Στέγη θα φιλοξενηθούν 9 ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, στους οποίους θα προσφέρεται εξειδικευμένη καθημερινή φροντίδα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, ενθάρρυνση για αυτονομία και συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα έχουν το δικό τους σπίτι και τη δική τους οικογένεια, για μια καθημερινότητα γεμάτη θαλπωρή και αγάπη. Η διαδικασία βρίσκεται στη φάση έγκρισης των αρχιτεκτονικών σχεδίων και στην έκδοση άδειας οικοδόμησης

Με την υποστήριξη της bwin η μακέτα θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο σπίτι για 9 συνανθρώπους μας. Η bwin είναι ένας από τους μεγάλους δωρητές που στηρίζουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια, η οποία όμως χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να ολοκληρωθεί!

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, Δάφνη Οικονόμου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τη bwin που στέκεται ξανά πολύτιμος συνοδοιπόρος στο πλευρό μας για να χτίσουμε μαζί τη Στέγη Αριάδνη».

Με τη σειρά της, εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου συμπλήρωσε: «Γνωρίζοντας εδώ και χρόνια το αθόρυβο και παράλληλα ουσιαστικό έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι, που 9 άτομα με εγκεφαλική παράλυση και κινητικά πρόβλημα θα ζήσουν πολύ σύντομα στο νέο τους σπιτικό. Η δημιουργία της νέας Στέγης Αριάδνη έρχεται να προστεθεί στην πολυεπίπεδη στήριξη μας στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας».

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε το 1972 για να καλύψει ένα κενό και να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανάγκη σε ό,τι αφορά στην πρόνοια για τους ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στον τόπο μας. Στόχος της ήταν πάντα η ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων για την προαγωγή των συμφερόντων των ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ