ΟΠΑΠ cash out

Ακολουθώντας την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και την εφαρμογή της στο στοίχημα και ο ΟΠΑΠ μπήκε δυναμικά πλέον στο παιχνίδι του “κας άουτ” προσφέρονται το Cash out ΟΠΑΠ.

Φυσικά, το συγκεκριμένο “εργαλείο” ήταν ήδη ενεργό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εθνικού μας bookmaker (pame stoixima cash out), πλέον όμως με την εφαρμογή opapp για τα smartphone (OPAPP Cash out), υπάρχει δυνατότητα να “κασάρουμε” ένα bet που έχουμε παίξει και σε κάποιο πρακτορείο.

Πως κάνω cash out στον ΟΠΑΠ

Ο τρόπος για να κάνεις cash out στον ΟΠΑΠ είναι πάρα πολύ απλός και φυσικά χρειάζεται να έχεις στο smartphone σου την εφαρμογή “Cash out OPAPP”.

Αφού τοποθετήσεις ένα στοίχημα σε δελτίο και πάρεις πίσω την απόδειξη με τα παιγμένα σημεία και το QR, ακολουθείς τα τρία εξής απλά βήματα.

opap cash out

① → Σκανάρεις το QR του δελτίου σου σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, στα ειδικά μηχανήματα όπου υπάρχουν, ανώνυμα.
② → “Κλειδώνεις” το cash out όπου κι αν βρίσκεσαι μέσω της εφαρμογής “OPAPP Cash out”.
③ → Πληρώνεσαι τα κέρδη σου από το cash out στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, επιδεικνύοντας το αποδεικτικό συμμετοχής.

Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Εντελώς Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να κάνω cash out στον ΟΠΑΠ, χωρίς πλέον να αγχώνομαι για το αν “θα πιάσω” και το τελευταίο μου σημείο για να “κλείσω” με κέρδος το δελτίο που έπαιξα στο πρακτορείο.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ cash out

Κάνοντας τώρα μια αναφορά και στο “pame stoixima cash out”, θα δούμε ότι έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι του “cash out opap”. 

green thumbs upΒασικό προτέρημα είναι το γεγονός ότι στο cash out pame stoixima έχουμε τη δυνατότητα να “πουλήσουμε” το στοίχημά μας, χωρίς να εξαρτόμαστε 100% από κάποιο πρακτορείο. Είδαμε παραπάνω στη διαδικασία, κατά την οποία κάνω cash out σε δελτίο ΟΠΑΠ, πρέπει να σκανάρω το δελτίο σε κάποιο πρακτορείο ΟΠΑΠ αρχικά. Μέσω του pamestoixima.gr όμως κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να γίνει, αφού τα πάντα μπορώ να τα κάνω από το smartphone μου. Και να “παίξω” ένα στοίχημα και να το “κασάρω” όποτε θελήσω.

green thumbs upΕπιπλέον, όταν επιλέγεις αν κάνεις cash out στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σου παρέχεται η δυνατότητα να το πραγματοποιήσεις, ακόμα κι αν δεν έχεις smartphone. Πως; Μα φυσικά με τη νέα δυνατότητα που σου δίνει το OPAP BET cash out. Πρόκειται για τις συσκευές που υπάρχουν σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ (ΟΠΑΠ μηχανήματα cash out) κι εκεί μπορείς και να παίξεις και να “κασάρεις” ένα στοίχημα. Αντικαθιστούν στην ουσία το smartphone σου κι έτσι μπορείς να κάνεις cash out στο πρακτορείο, χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να ασχοληθείς περισσότερο με την τεχνολογία.

green thumbs upΑκόμα ένα σημείο στο οποίο πλεονεκτεί το “cash out ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” έναντι του “OPAP Cash out” είναι η γκανιότα του “κας άουτ”. Η προμήθεια δηλαδή που θα κρατήσει ο book, πριν σου πληρώσει το δελτίο που θέλεις να κλείσεις. Κι επειδή η γκανιότα του cash out είναι είναι στα ίδια επίπεδα με την γκανιότα που έχει η κάθε στοιχηματική γενικότερα, είναι πολύ μικρότερη στο pamestoixima.gr σε σχέση με το “παιχνίδι” στο πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Ο BookSpy επιλέγει για το στοιχηματισμό του το pamestoixima.gr που του δίνει τη δυνατότητα για ολικό cash out (pamestoixima cash out) στο ποντάρισμα που έκανε.

Cash Out ΟΠΑΠ όροι και προϋποθέσεις

πως κανω cash out στον οπαπΜια βασική προϋπόθεση που διαφέρει ανάμεσα στις δύο λειτουργίες cash out, του εθνικού μας book, είναι το γεγονός ότι στο pamestoixima.gr είσαι υποχρεωμένος να διατηρείς ταυτοποιημένο λογαριασμό, με όλα σου τα στοιχεία, ενώ στο ΟΠΑΠ cash out, δεν είσαι αναγκασμένος για κάτι τέτοιο. Λογικό, αφού κατά την εξαργύρωση των κερδών σου, υπάρχει η φυσική σου παρουσία στο πρακτορείο. Κάτι που δε συμβαίνει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Για περισσότερους όρους και προϋποθέσεις για τo “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ cash out” μπορείς να μπεις στο ⟹ pamestoixima.gr.

Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Εντελώς Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

OPAP app cash out – Cash out οπαπ εφαρμογη

Στην εισαγωγή κάναμε αναφορά για την εφαρμογή του OPAP και πως αυτή λειτουργεί για να κάνουμε cash out σε ένα δελτίο που παίξαμε στο πρακτορείο. Πέραν όμως της δυνατότητας αυτής (ΟΠΑΠ στοίχημα cash out), με την εφαρμογή αυτή μπορούμε να παίξουμε ένα δελτίο (πάντα όμως με την αναγκαιότητα φυσικής παρουσίας σε κάποιο πρακτορείο), σε τρία απλά βήματα.

opap cash out

① → Επιλέγουμε “Δημιουργία νέου δελτίου” και κρατάμε τα σημεία που θέλουμε να παίξουμε
② → Επιβεβαιώνουμε το δελτίο και επιλέγουμε “Αποθήκευση”
③ → Το μεταφέρουμε σε ένα τερματικό OPAPBET ή σε κάποιον πράκτορα

Τέλος, η συγκεκριμένη εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την εξέλιξη των αγώνων, εφόσον έχει live score σε όλα τα αθλήματα. Οπότε, έχει χρήση και κατά τη διαδικασία του cash out 👇

✍️ H ομάδα του bookmakers.gr έχει ετοιμάσει για σένα, έναν ➠ αναλυτικό οδηγό για το Cash Out.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

BookmakersΠλεονεκτήματα
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τετάρτη με ένα μοναδικό δώρο* χωρίς κατάθεση!
  • Για όλους τους παίκτες
  • Μόνο για σήμερα
  • Συναρπαστική δωρεάν έκπληξη*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ