Μάχη για την 6η θέση στην Super League

Προτελευταία αγωνιστική στην Super League Ελλάδας και αρκετά εισιτήρια για τα play-offs αναζητούν «κάτοχο». Για πρώτη φορά ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσα από play-offs, κάτι που εκτινάσσει το ενδιαφέρον στα ύψη. H Interwetten, ένας από τους επίσημους χορηγούς της Super League, προσφέρει πλέον στις αγορές και μακροχρόνια στοιχήματα που αφορά την είσοδο των ομάδων στα play-offs για τον τίτλο.

Ο Άρης πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός, με το 1,03 να το… επιβεβαιώνει. Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ (στο 1,50) με τη νίκη επί του Ατρομήτου μπήκε γερά στο κόλπο και αν πάρει αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, θα αυξήσει τις πιθανότητες του. Τρίτο φαβορί για το έκτο εισιτήριο δίνεται ο Αστέρας Τρίπολης (2,40), ο οποίος όμως θα πρέπει να φανεί ανταγωνιστικός στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μάθε για τα προγράμματα Επιβράβευσης της Interwetten

Ο Ατρόμητος στο 8,50 «πληρώνει» ουσιαστικά την δυστοκία του στο σκοράρισμα, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν τα fun bet για Λαμία, ΑΕΛ και Βόλο. Η πιο… τυχερή από αυτές είναι η ΑΕΛ (στο 16,00!), η οποία δεν αντιμετωπίζει κάποιον από τους μεγάλους, όμως και πάλι με το 2/2 νικών θα περιμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον για τα μακροχρόνια στοιχήματα superleague θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προσφερόμενες αποδόσεις

Μακροχρόνιο από την Interwetten για τα play-offs

Τώρα, όσον αφορά στα προγνωστικά για μακροχρόνια στοιχήματα της Interwetten, ίσως να έχει αξία αυτό το 2,40 των Αρκάδων, οι οποίοι υπολείπονται δυο βαθμών του ΟΦΗ και βρίσκονται σε ιδιαίτερα θετική αγωνιστική κατάσταση.


Interwetten www.interwetten.gr ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ