Ολυμπιακός-Μπάγερν με MatchCombo & Fantasy στο Stoiximan.gr!

Όποιος παίκτης κι αν είσαι, στο Stoiximan.gr κάνεις το παιχνίδι σου με πάνω από 350 στοιχήματα & νέες δυνατότητες στο Ολυμπιακός-Μπάγερν!

Επιστροφή στα αστέρια και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απόψε (22:00) για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται την Μπάγερν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν ένα βαθμό μετά από δύο αγώνες και θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο μεγάλο τους αντίπαλο, σε μία αναμέτρηση για την οποία το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει πάνω από 350 στοιχήματα & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Την ίδια ώρα, το Stoiximan.gr προσφέρει τη δυνατότητα του MatchCombo για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και σε όλους τους αγώνες του Champions League. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα!

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan

Για παράδειγμα, στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, μπορείς να συνδυάσεις σε ένα στοίχημα και μία απόδοση:

-Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες
-Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο
-Κόρνερ / Over 9.5

Fantasy τουρνουά σε κάθε αγωνιστική του Champions League!

Μήπως όμως είσαι ο παίκτης που θέλει να καταστρώσει τα πλάνα του, να ετοιμάσει την ομάδα του και να τη δει να σαρώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα;

Το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει και Fantasy τουρνουά αποκλειστικά για την 3η αγωνιστική του ομίλου του Ολυμπιακού, δηλαδή για την αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αλλά και αυτή στο Λονδίνο, όπου η Τότεναμ φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα. Το συγκεκριμένο τουρνουά, όπως και το συνολικό για την 3η αγωνιστική του Champions League, μπορείς να το βρεις στην κεντρική σελίδα του Stoiximan.gr, πηγαίνοντας στην ενότητα “FANTASY”.


Stoiximan www.stoiximan.gr ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ