Eρ. Αστέρας-Ολυμπιακός με MatchCombo & Fantasy στο Stoiximan.gr!

Όποιος παίκτης κι αν είσαι, στο Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός κάνεις το παιχνίδι σου στο Stoiximan.gr με πάνω από 350 στοιχήματα και νέες δυνατότητες.

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League βρίσκει τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (01/10, 22:00). Οι ερυθρόλευκοι μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Τότεναμ, θέλουν να πάρουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία αναμέτρηση για την οποία το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει πάνω από 350 στοιχήματα & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Την ίδια ώρα, το Stoiximan.gr προσφέρει τη δυνατότητα του MatchCombo* για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση! Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα! Για παράδειγμα, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, μπορείς να συνδυάσεις σε ένα στοίχημα:
-Νίκη Ολυμπιακού
-Να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Βαλμπουενά
-Κόρνερ / Over 7.5

Παράλληλα, το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει και Fantasy τουρνουά αποκλειστικά για την 2η αγωνιστική του ομίλου του Ολυμπιακού, δηλαδή για την αναμέτρηση στο Βελιγράδι αλλά και αυτή στο Λονδίνο, όπου η Τότεναμ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Το συγκεκριμένο τουρνουά μπορείς να το βρεις στην κεντρική σελίδα του Stoiximan.gr, πηγαίνοντας στην ενότητα “FANTASY”.

Champions Fantasy League: Τελευταία ευκαιρία για να φτιάξεις την ομάδα σου!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 19:55 είναι ανοιχτές οι συμμετοχές για το μεγάλο Fantasy τουρνουά για τους ομίλους του Champions League, όπου τα συνολικά εγγυημένα χρηματικά έπαθλα φτάνουν την αξία των 100.000€**.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
**Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.


Stoiximan www.stoiximan.gr ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ