Τα φαβορί για υποβιβασμό από τη Superleague

Τα φαβορί για υποβιβασμό από τη SuperleagueΤο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ όσον αφορά τη κορυφή έχει σχεδόν κριθεί ως προς τον πρωταθλητή, με τον ΠΑΟΚ να είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πλέον η κατάσταση στην «ουρά», όπου αρκετές ομάδες κινδυνεύουν. Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει ουσιαστικά «χαιρετήσει» την κατηγορία, όμως οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν αρκετά ανοιχτές. Παραδοσιακά έντονο στο στοιχηματικό ενδιαφέρον με κάθε είδους μακροχρόνιο bet και τη Novibet να προσφέρει αγορά με το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί από τη Superleague.

Χαρακτηριστικό είναι το 1.01 που πληρώνει ο Απόλλωνας Σμύρνης για την ομάδα της Ριζούπολης, με δεύτερο φαβορί για πτώση να είναι ο Λεβαδειακός στο 1.60. Οι Βιοιωτοί έχουν μαζέψει μόλις 16 βαθμούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχουν δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το επερχόμενο ματς στην Ξάνθη είναι το πολύ κρίσιμο για τον Λεβαδειακό, όπως και το επόμενο κόντρα στη Λαμία.

Από κοντά είναι και ο ΟΦΗ, ο οποίος «αυτοκτόνησε» την περασμένη Δευτέρα χάνοντας εντός έδρας από τη Λαμία. Με 17 βαθμούς, οι Κρητικοί έχουν λιγοστές ελπίδες σωτηρίας και θα πρέπει να αναζητήσουν μεγάλες νίκες τούδε και στο εξής. Το 1.70 της Novibet για υποβιβασμό κρίνεται αξιόλογο και μπορεί να παιχτεί. Επόμενη ομάδα κατά σειρά απόδοσης είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα (2.15), με το σύνολο του Πετράκη να έχει δείξει θετικά στοιχεία τελευταία και να έχει μαζέψει αρκετούς βαθμούς (θυμίζουμε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού).

Η μαχητική Λαμία πληρώνει 3 φορές το ποντάρισμα αν πέσει κατηγορία, απόδοση που παρά τους 24 βαθμούς που έχει μαζέψει το σύνολο του Χάβου αξίζει να ρισκάρουμε. Κύριος λόγος το δύσκολο πρόγραμμα, καθώς στα εναπομείναντα ματς αντιμετωπίζει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, η Λάρισα προσφέρεται στο 4.00 για υποβιβασμό, ο Αστέρας Τρίπολης στο 5.00 και ο Πανιώνιος στο 8.00. Στις επιλογές της Novibet υπάρχουν επίσης και οι Παναιτωλικός (15.00), Ξάνθη (50.00) και Παναθηναϊκός (100.00) που ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει τη μαθηματική τους «σωτηρία».


Novibet www.novibet.gr ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ