Εξομολόγηση ποδοσφαιριστή: «Είμαι παθιασμένος τζογαδόρος»!

Εξομολόγηση ποδοσφαιριστή «Είμαι παθιασμένος τζογαδόρος»!Στην δημόσια παραδοχή πως είναι εθισμένος στο τζόγο, προχώρησε ο αμυντικός της Νοτς Κάουντι, Μάθιου Τοτλ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην League 2 είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από περίπου ένα χρόνο. Τότε είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «Talksport.com» πως πως αντιμετώπιζε κατάθλιψη και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

Τώρα, ο Τοτλ έρχεται και πάλι να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με ένα θέμα που… καίει. Τον τζόγο στο ποδόσφαιρο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στα social media έθιξε ένα πρόβλημα που η αλήθεια είναι πως «ταλαιπωρεί» πολλούς συναδέλφους του.

Τόνισε δε την ανάγκη, άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, να το πάρουν πάνω τους και να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα του ο Τοτλ αναφέρει: «Το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν το να είμαι ανοιχτός και ειλικρινής σχετικά με την ψυχική μου υγεία. Με κάνει να νιώθω πιο υπερήφανος από ποτέ.

Το ότι βγήκα από τις πιο σκοτεινές μου μέρες και κατάφερα να βοηθήσω άλλους ανθρώπους. Για αυτό νιώθω την ανάγκη να είμαι ανοιχτός και ειλικρινής για πρώτη φορά, σχετικά με ένα άλλο πρόβλημα που είναι μέρος της ζωής μου από όταν ήμουν 16 ετών.

Είμαι παθιασμένος τζογαδόρος για όσο μπορώ να θυμηθώ και αυτό έχει προκαλέσει κάποιες από τις χειρότερες αναμνήσεις μου.

Πολλές φορές έχω προσπάθησα να διακόψω και ήταν όλες ανεπιτυχείς. Έφτασα κοντά να χάσω τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, όταν προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Είναι αρρώστια. Πρέπει να πάρεις απόφαση να βοηθήσεις τον εαυτό σου, αλλιώς δεν θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις.

Είμαι ένα μήνα καθαρός από τον στοιχηματισμό. Και είμαι περήφανος για αυτό. Καταλαβαίνω ότι είμαι περίπλοκος χαρακτήρας, αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Για την βαθιά δύναμη, η οποία με κάνει να μην τα παρατάω ποτέ.

Το πρόβλημα αυτό είναι συχνό στο ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να γίνει. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω ξανά, για να γίνει η αρχή».

Σχόλια