Ποντάρουμε στα Βραβεία Εmmy 2018

Στις 17 Σεπτεμβρίου, οι τηλεοπτικοί σταρ θα μαζευτούν στο «Microsoft Theater» του Λος Άντζελες, για τα 70α Primetime Emmy Awards. Μιας εκδήλωσης, ανάλογης σημασίας με τα Oscar, που αφορά ωστόσο την «μικρή» οθόνη.

Οι υποψηφιότητες σε τίτλους και ονόματα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Άλλο τόσο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ειδικά στοιχήματα των ιστοσελίδων, αφού προκύπτουν ευκαιρίες. Ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με το αντικείμενο.

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποια από αυτά που εντοπίσαμε σε Bwin και Sportingbet.

Bραβείο καλύτερης δραματικής σειράς

Οι αποδόσεις

Μετά από ένα χρόνο διακοπής, το «Game of Thrones» επέστρεψε. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής της κατηγορίας «Καλύτερη δραματική σειρά» για το 2016, θα κονταροχτυπηθεί με τον περσινό κερδισμένο «The Handmaid’s Tale». Στο 4.00 προσφέρεται η νίκη της καθηλωτικής σειράς του HBO, ενώ φαβορί δίνεται εκείνη της Hulu, στο 1.25. Την ίδια ώρα το… κλασικό «The Americans» πληρώνει στο 15.00, ενώ 26.00 δίνει το «Westworld».

Η πρόβλεψη μας

Πρόκειται για μία μάχη ανάμεσα στο «The Handmaid’s Tale» και στο “Game Of Thrones”. Οι υπόλοιπες σειρές μπορεί να έχουν κάποια δυναμική, ωστόσο στην φετινή μάχη φαίνεται πως δεν έχουν τύχη. To Game Of Thrones είχε κατακτήσει τον τίτλο και τις δύο προηγούμενες φορές που ήταν υποψήφιο και στην απόδοση που προσφέρεται αξίζει και με το παραπάνω. Αξίζει μία “πιστολιά” και στο “The Americans”, που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές όλα αυτά τα χρόνια και υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν πως έχει αδικηθεί από την Ακαδημία.

Καλύτερη Κωμική σειρά

Οι αποδόσεις

Αντίθετη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία «Καλύτερη κωμική σειρά». Μετά από τρεις σερί νίκες, το «Veep» είναι φέτος εκτός διαγωνισμού. Κάτι που σημαίνει πως θα δούμε διαφορετικό νικητή για πρώτη φορά μετά το 2015. Εδώ πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Το επί 16 συνεχόμενα χρόνια υποψήφιο «Ατλάντα» του FX έχει τον πρώτο λόγο στο 1.60, με το «The Marvelous Mrs. Maisel», να ακολουθεί στο 2.20. Απόλυτο αουτσάιντερ από την άλλη, φέρεται να είναι το «Glow» του Netflix, που προσφέρεται στο 51.00.

Η προβλεψή μας

Οι αποδόσεις και η λογική δείχνουν πως το “Ατλάντα” έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Μετράει τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος (16) και κυρίως οι κριτικές που έλαβε την περσινή σεζόν ήταν παραπάνω από εξαιρετικές. Το ποντάρισμα μας θα πάει εκεί. Αν ψάχναμε για κάποια μεγαλύτερη απόδοση, τότε το Glow είναι η πρώτη μας επιλογή. Ολόκληρο Netflix βρίσκεται από πίσω και το προωθεί σαν να μην υπάρχει αύριο!

Ζώνης Υψηλής Τηλεθέασης – Καλύτερη μίνι σειρά

Οι αποδόσεις

Από εκεί και πέρα, πιο ξεκάθαρα δείχνουν να είναι τα πράγματα στην κατηγορία «Outstanding Limited Series». Είναι όμως; Το «The Assassination of Gianni Versace» δείχνει να είναι το απόλυτο φαβορί και δίνει… ψίχουλα στο 1.08, ενώ το «Godless» ακολουθεί στο 8.00 και φαντάζει ικανό να ανατρέψει τα δεδομένα. Εξάλλου, η σειρά του Netflix, έχει επιστρατεύσει «δυνατά» ονόματα, όπως ο Τζεφ Ντάνιελς και η Μισέλ Ντόκερι. Την ίδια ώρα, το «Patrick Melrose», του αγαπημένου των Emmy Awards, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, παίζει στο 21.00.

Η πρόβλεψή μας

Ή δεν θα ποντάρουμε κάτι ή ποντάρουμε στο 21.00 του Patrick Melrose. Ο Κάμπερατς είναι στα καλύτερα του, η Ακαδημία του έχει ιδιαίτερη αγάπη και οι κριτικές ήταν εξαιρετικές. Πονηρή επιλογή, καλή η απόδοση, χρειάζεται κάτι παραπάνω;

Μια σαμπάνια ίσως!!

Καλύτερος Α’ ανδρικός ρόλος

Οι αποδόσεις

Στην κατηγορία «Καλύτερος Α’ ανδρικός ρόλος (Δραματική σειρά)», το «This Is Us» κατεβάζει δύο υποψηφιότητες. Εκείνη του Sterling K. Brown και εκείνη του Milo Ventimiglia. Μάλιστα, ο πρώτος προβάλει ως το φαβορί, με το 1.72 στο οποίο προσφέρεται, ενώ ο δεύτερος εννιαπλασιάζει το ποντάρισμα. Σφήνα ανάμεσα τους, βρίσκεται ο Matthew Rhys του «The Americans» με το ενδεχόμενο νίκης του να πληρώνει 2.20. Να σημειωθεί πως διπλή υποψηφιότητα έχει και το «Westworld» στη συγκεκριμένη κατηγορία, με τον Jeffrey Wright στο 21.00 και τον Ed Harris στο 26.00 να δίνονται ως αουτσάιντερ.

Η πρόβλεψη μας

Από τις πιο δύσκολες κατηγορίες για πρόβλεψη. Ο Brown είναι το φαβορί, όμως o Mathew Rhys του “The Americans” έρχεται με φόρα και δείχνει έτοιμος να σαρώσει. Ίσως ένα μικρό ποντάρισμα να πάει και στο 9 του Ventimigla, που ήταν εκπληκτικός πέρυσι.

Καλύτερος Α’ γυναικείος ρόλος

Οι αποδόσεις

Όσον αφορά στον «Καλύτερο Α’ γυναικείο ρόλο» στις δραματικές σειρές, οι πλατφόρμες θεωρούν την περσινή νικήτρια Elisabeth Moss ως το «δυνατό» όνομα για τη συμμετοχή της στο «The Handmaid’s Tale» και την προσφέρουν στο 1.33. Την ακολουθεί στο 5.00 η Claire Foy του «The Crown». Πιο υποτιμημένη είναι η Keri Russell, που βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μεταξύ των υποψηφιοτήτων για το ρόλο της στο The Americans. 7.50 πληρώνει το ενδεχόμενο να νικήσει, ενώ απόλυτο αουτσάιντερ δίνεται η Tatiana Maslany του «Orphan Black», που πληρώνει 34.00.

Η πρόβλεψη μας

Πρόκειται για την κατηγορία που είναι πιο πιθανό να γίνει το μεγάλο μπαμ. Οι 2 φορές νικήτρια Elizabeth Moss δίνεται ως φαβορί, όμως υπάρχουν 3 υποψηφιότητες με πολλές πιθανότητες να τις κλέψουν την πρωτιά. Οπότε το 1.33 παραείναι χαμηλό. Που ποντάρουμε όμως;

Η Claire Foy έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για την ερμηνεία της στο ‘The Crown” και φέτος είναι η τελευταία της ευκαιρία για να πάρει τον τίτλο αφού… “παραδίδει το στέμμα’ και αποχωρεί από την σειρά.

Η Keri Russel είναι υποψηφία για 4η σερί χρονιά. Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως έπρεπε να το έχει κατακτήσει πέρυσι και από την στιγμή που το “Τhe Amεricans” θεωρείται γενικά πως θα σαρώσει, γιατί να μην είναι και αυτή μία από τις κατηγορίες που θα κερδίσουν κάποια πρωτιά.

Με λιγότερες πιθανότητες, αλλά πολύ υψηλή απόδοση, η Τatiana Maslany αξίζει ένα ποντάρισμα. Εξάλλου έχει κερδίσει ήδη μία φορά στο παρελθόν και θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά της Ακαδημίας.

Ποντάρουμε στο 7.5 ης Keri Russel.

Καλύτερος B’ ανδρικός ρόλος

Οι αποδόσεις

Στον «Καλύτερο Β’ ανδρικό ρόλο» στις δραματικές σειρές μάλλον τα… κουκιά είναι μετρημένα. Ο David Harbour έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για τη συμμετοχή του στο «Stranger Things» και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. Το αντιλαμβάνονται οι book, που τον δίνουν στο 1.33. Ανταγωνισμός πάντως, υπάρχει και εδώ με τον Peter Dinklage του «Game of Thrones» και τον Joseph Fiennes του «The Handmaid’s Tale» να πληρώνουν στο 4.50.

Η πρόβλεψη μας

Η πιο NO BET κατηγορία των φετινών Emmy. O David Harbour είναι μεν το ακλόνητο φαβορί, με τον Tyrion του GOT να είναι αυτός που ίσως του κλέψει την πρωτιά. Καμία αξία στο 4.50 για να κυνηγήσουμε την έκπληξη.

Γενικά δεν θέλουμε να μπλέξουμε με… Stranger Things!! Δεν κοντράρουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιδάκια από το Hawkins!!

Καλύτερος B’ γυναικείος ρόλος

Οι αποδόσεις

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Το «The Handmaid’s Tale» έχει τρεις υποψηφιότητες. Την τρομερή θεία Lydia και νικήτρια του βραβείου για το 2017, Ann Dowd, η οποία μάλιστα είναι και φαβορί, αφού προσφέρεται στο 2.20. Την ακολουθεί από την ίδια σειρά η Yvonne Strahovski στο 2.70, ενώ η Alexis Bledel πληρώνει 26.00. Δεν θα πρέπει να υποτιμάμε πάντως την Thandie Newton, που για τη συμμετοχή της στο «Westworld» επιστρέφει το 5.50 του πονταρίσματος.

Η πρόβλεψη μας

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το 5.5 της Thandie Newton. Ο ρόλος και η ερμηνεία της στο Westworld προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε κοινό και κριτικούς. Το 5.50 είναι μεγάλο για τα δεδομένα και φυσικά θα ποντάρουμε.

Καλύτερος ανδρικός ρόλος σε κωμική σειρά

Οι αποδόσεις

Πάμε στις κωμικές σειρές και στον «Καλύτερο Α’ ανδρικό ρόλο». Ο Donald Glover του «Atlanta» ήταν ο περσινός νικητής και συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι και φέτος. Για αυτό και πληρώνει 1.33. Πίσω του έρχεται ο Bill Hader που έχει ενθουσιάσει με την παρουσία του στο «Barry». Ενδεχόμενη νίκη του, δίνεται στο 3.00. Ακολουθεί ως τρίτο φαβορί, ο αγαπημένος των βραβείων Ted Danson, ο οποίος το είχε κατακτήσει το 1993. Τώρα για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «The Good Place» δίνει 21.00.

Η πρόβλεψη μας

“It’s a job” και ο Barry την έχει κάνει πολύ καλά φέτος. Η σειρά έχει δυναμική, ο Bill Hader σαρώνει και δεν είναι τυχαίο πως οι μπουν τον προσφέρουν στο 3.00. Ο Glover το κέρδισε πέρυσι και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που προσφέρεται τόσο χαμηλά. Το σετ θα έπρεπε να είναι πολύ πιο ισορροπημένο.

Καλύτερος γυναικείος ρόλος σε κωμική σειρά

Οι αποδόσεις

Στο αντίστοιχο βραβείο για τις γυναίκες η Rachel Brosnahan είναι αυτή που παίζει δυνατά. Είναι ένας από τους λόγους που το κοινό καθηλώθηκε στο «The Marvelous Mrs. Maisel» και προσφέρεται -μάλλον δίκαια- στο 1.12. Την ακολουθεί η Tracee Ellis Ross που επιστρέφει το επταπλάσιο του πονταρίσματος για το ρόλο της στο «Black-ish». Πάντα υπολογίσιμη δε, είναι η επτά φορές νικήτρια, Allison Janney, που για τη συμμετοχή της στο «Mom» πληρώνει 12.00.

Η πρόβλεψη μας

Από τις πιο ξεκάθαρες κατηγορίες. Η Rachel Broshahan είναι σούπερ φαβορί και όλα δείχνουν πως θα δικαιώσει τις προβλέψεις. Αξία βέβαια δεν υπάρχει στο 1.12, όμως δεν υπάρχει και κάποιο αουτσάιντερ που να κάνει την διαφορά.

Στοιχηματικές πλατφόρμες για ποντάρισμα στα Emmy

Sportingbet
8.9
Readers: (103 Rates)
7.2
Sportingbet Κριτική ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9
Readers: (23 Rates)
7.7
Vistabet Κριτική ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2
Readers: (90 Rates)
7.5
Bwin Κριτική ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ