Ο Ζλάταν γίνεται το… πρόσωπο της Bethard

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η BetHard επιβεβαίωσε αυτό που ακουγόταν εδώ και λίγο καιρό, ότι ο τεράστιος σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα αποτελέσει το πρόσωπο της πλατφόρμας και τον άμεσο πρεσβευτή της. Η Σουηδική πλατφόρμα πλέον θα περάσει τα σύνορα της χώρας της, μιας και κατάφερε να πάρει άδεια για να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στη Δανία. Μετά από αυτή την εξέλιξη και την πολύ καλή πορεία που έχει απολαύσει ο πάροχος εντός του 2018, ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε και ακόμα ένα καλό ντιλ για να έχει καλή ώθηση.

Και αυτή ήρθε μέσα από τη συνεργασία με τον εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως και φυσικά τον κορυφαίο (ακόμα εν ενεργεία) Σουηδό παίκτη, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η συμφωνία ακολούθησε μετά από την επιτυχημένη προωθητική ενέργεια για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην οποία συμμετείχε ο σούπερ σταρ. Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της πλατφόρμας, κύριος Λίντοου, τόνισε ότι ο σούπερ σταρ θα παίξει ζωτικό ρόλο στην μεγέθυνση του brand, τόσο εντός της Σουηδίας, όσο και στη Δανία.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να καθιερωθεί και παράλληλα να μεγαλώσει την εμβέλειά της σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες και έχοντας έναν τόσο αναγνωρίσιμο πρεσβευτή όπως είναι ο Ιμπραΐμοβιτς, είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει αρκετό έδαφος.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ