Αποκλειστική συνεργασία της Bwin με Κολωνία

Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση της Bwin και της μητρικής της πλατφόρμας, της GVC Holdings, δεν σταματάει να βρίσκει τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες με στόχο την διαρκή εξέλιξη και την μεγαλύτερη δυνατή έκθεση σε νέο κοινό. Πριν από λίγες ημέρες, η διοίκηση του στοιχηματικού Κολοσσού ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ιστορική Κολωνία, η οποία αγωνίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και της Ευρώπης, την Μπουντεσλίγκα.

Η αποκλειστική συνεργασία θα φέρει στην Bwin τηλεοπτική έκθεση μέσα από τρία διαφορετικά τηλεοπτικά δίκτυα και φυσικά θα έχει δικαιώματα στις αντίστοιχες μεταδόσεις της ομάδας. Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα της συνεργασίας, θα υπάρχει επιπλέον έκθεση στο σάιτ της ομάδας, στην εφαρμογή, αλλά και στα ψηφιακά κανάλια της δεύτερης ομάδας. Επίσης, αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες και ορισμένες προσφορές που θα φορούν αποκλειστικά και μόνο τον κόσμο της ομάδας, με προωθητικές ενέργειες που θα δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να ζήσουν μια εμπειρία η οποία δεν… αγοράζεται με χρήματα και θα τους μείνει αξέχαστη.

Η συνεργασία απέφερε χαμόγελα και στις δύο πλευρές, με τον υπεύθυνο της Κολωνίας, κύριο Στέφαν Χάιλμαν, να τονίζει ότι η Κολωνία είναι μια διαφορετική ομάδα, χρειάστηκε διαφορετική προσέγγιση και αυτή την προσέφερε η Bwin, σκεπτόμενη έντονα το κοινό της ομάδας.


Παίξε Νόμιμα | 21+ | UKGC Bwin
Η Bwin είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως και από τους κορυφαίους Bookmakers σε ότι αφορά το στοίχημα ποδόσφαιρο και το Live betting. Στη Bwin θα βρείτε ένα σημαντικό αριθμό από στοιχηματικές αγορές, πολλές προσφορές* για διάφορα αθλήματα και ασφαλές παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεσαι.(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
www.bwin.gr | 21+ | UKGC
Βαθμολογία Χρηστών: 75/100 (89 Votes)

Σχόλια