Η Apple μπλόκαρε εφαρμογές που δεν είχαν σχέση με τζόγο

Τα… εξ αμάξης άκουσε τις τελευταίες ημέρες η Apple για το γεγονός ότι απέκλεισε τις λάθος εφαρμογές αναφορικά με τα τυχερά παιχνίδια στη Νορβηγία. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη νομοθεσία στη χώρα, οι συσκευές ios, όπως και εκείνες με android απαγορεύεται να προσφέρουν συγκεκριμένες εφαρμογές τζόγου, με στόχο να υποστηριχθεί η προσπάθεια μείωσης του προβληματικού παιχνιδιού στη χώρα. Μάθετε εδώ τα πάντα γύρω από την ελληνική και ξένη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Η Apple προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, μόνο που το έκανε για τις εντελώς λανθασμένες εφαρμογές, με αποτέλεσμα να δεχθεί μυριάδες παραπόνων από πλατφόρμες των οποίων τα applications ουδεμία σχέση με τζόγο έχουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια σύγχυση και ένας μίνι πανικός την ίδια στιγμή εντός της κολοσσιαίας πλατφόρμας.

Συγκεκριμένος developer, ο οποίος δημιουργεί εφαρμογές και για την γνωστή κονσόλα XBOX, κατηγόρησε την Apple ότι του δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά του, καθώς η εφαρμογή του βρισκόταν σε σημείο όπου είχε αρχίσει να προσελκύει τα βλέμματα των χρηστών, ενώ άλλος γνωστός developer τόνισε ότι η εφαρμογή βρέθηκε να είναι θύμα των διασταυρωμένων  πυρών μεταξύ της βιομηχανίας του τζόγου και της ρυθμιστικής αρχής της χώρας.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ