Ανοδος στον ηλεκτρονικό τζόγο και στα ταμεία

Ο ηλεκτρονικός τζόγος παίρνει όλο και περισσότερο κοινό όσο περνάει ο καιρός, καθώς οι παίκτες πλέον βολεύονται με το να παίζουν τα αγαπημένα παιχνίδια τους από το σπίτι! Αυτό φυσικά, μαζί με την ενδυνάμωση της εποπτείας μέσω της ΕΕΕΠ, έχουν φέρει ακόμα περισσότερα έσοδα στα δημόσια ταμεία, αφού ο παράνομος τζόγος έχει δεχθεί ισχυρά πλήγματα, ενώ πλέον έχουν μειωθεί και τα κρούσματα φοροδιαφυγής από τη μεριά των ιστοσελίδων.

Όλα αυτά έχουν φέρει μια συνολική άνθηση στον τομέα των παιχνιδιών, αλλά και στα έσοδα που υπάρχουν στα ταμεία του δημοσίου. Παράλληλα, με την εξαγγελλία των νέων αδειοδοτήσεων, αλλά και με την εντατικοποίηση των ελέγχων από την μεριά της ΕΕΕΠ, τα πράγματα δείχνουν να έχουν μπει σε μια σειρά. Αρκεί να αναφέρουμε ότι 2.700 ιστότοποι βρίσκονται στην black list της επιτροπής, την ωρα που οι 24 αδειοδοτημένοι πάροχοι, πήραν το οκ για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα από το διαδίκτυο και τα κέρδη στα τελευταία 2 έτη είναι τρομερά ανεβασμένα.

Πάμε να το δούμε και πιο αναλυτικά, με αριθμούς το όλο θέμα. Αξίζει λοιπόν να αναφέρουμε ότι στο σύνολο του 2017 αναφέρθηκαν από τις πλατφόρμες μικτά κέρδη ύψους 282 εκατ. ευρώ, όταν το 2016 τα μικτά κέρδη που δήλωσαν ανήλθαν στα 215 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, ήδη στο πρώτο εξάμηνο του 2018 τα μικτά κέρδη των online παρόχων έφθασαν στα 183 εκατ. ευρώ, σημαντικά αυξημένα έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ