Bitcoin… μέσω Skrill!

skriilΗ Skrill αποδεικνύει διαρκώς ότι έχει τον τρόπο να κρατάει σε εγρήγορση τα μέλη της με τις προσθήκες της να είναι κάθε φορά όλο και περισσότερο καινοτόμες… Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι διοικούντες της Paysafe, η οποία είναι η μητρική πλατφόρμα, η οποία έχει αγοράσει τις Skrill και Neteller, ανακοίνωσε ότι πλέον τα μέλη του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Skrill, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν και να πουλήσουν εικονικά νομίσματα, όπως το Bitcoin, το Bitcoin Cash, το Litecoin και το Ethereum.

Οι παραπάνω επιλογές θα είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Καναδά, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Αυστραλίας, όχι όμως και σε εκείνα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, παρότι οι δύο τελευταίες αγορές είναι από τις πιο… καυτές στο κομμάτι των cryptocurrencies. Αυτό συμβαίνει λόγω της αυστηρής νομοθεσίας που υπάρχει σε αυτές τις δύο χώρες αναφορικά με τα εικονικά νομίσματα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Λορέντζο Πελεγκρίνο, ο οποίος είναι ο CEO της Skrill και της Neteller, τα εικονικά νομίσματα θα είναι σύντομα διαθέσιμα και μέσα από την πλατφόρμα της Neteller, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν και σε εκείνη της Paysafe.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ