Πάνω από 800 αγορές στα ημιτελικά του Μουντιάλ!

Σε ένα Μουντιάλ που είτε νωρίς (Γερμανία), είτε πιο αργά (Αργεντινή, Ισπανία, Βραζιλία) τα περισσότερα από τα «καυτά» φαβορί πήγαν σπίτι τους, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την εξέλιξη οποιουδήποτε αγώνα. Πόσο δε μάλλον, όταν πρόκειται για ημιτελικούς.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα σίγουρο: ότι με τους φιναλίστ να προκύπτουν από τα ζευγάρια Γαλλίας – Βελγίου και Κροατίας – Αγγλίας, ο τελικός της 15ης Ιουλίου δεν θα έχει προηγούμενο στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γαλλία και Βέλγιο υπόσχονται γκολ και θέαμα το βράδυ της Τρίτης (10/7, 21:00) στην Αγία Πετρούπολη, διαθέτοντας εκπληκτική ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά και ατέλειες στην ανασταλτική τους λειτουργία. Πλήρεις οι «τρικολόρ», με την επιστροφή του Ματουιντί από τιμωρία, χωρίς τον σημαντικό δεξιό μπακ Μενιέρ οι -αήττητοι επί 24 αγώνες- «κόκκινοι διάβολοι».

Την Τετάρτη (11/7, 21:00) στη Μόσχα, συγκρούονται η εμπειρία και η κλάση της Κροατίας, με τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα της Αγγλίας. Πριν από 20 χρόνια είχε φτάσει ξανά η «χρβάτσκα» προ των πυλών του τελικού και είχε ηττηθεί, τότε, από τη διοργανώτρια Γαλλία. Οι Άγγλοι πήραν το «δικό τους» Μουντιάλ το 1966 και μόνο μία φορά ακόμα έφτασαν ως τα ημιτελικά, το 1990, όπου ηττήθηκαν στα πέναλτι από τη Δ. Γερμανία. Στη «ρώσικη ρουλέτα» είχε κριθεί (και χαθεί, για εκείνους) και ο τελευταίος τους ημιτελικός, στο Euro του 1996.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι για τους Κροάτες ο Βρσάλικο και αν τελικά δεν παίξει, πιθανότατα θα περάσει σε ρόλο δεξιού μπακ ο στόπερ Βίντα – ίσως από εκείνη την πλευρά επιχειρήσει να στοχεύσει η (πλήρης) ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τους ταχύτατους Ντέλε Άλι και Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ούτε 200, ούτε 300 αλλά περίπου 800 (!) αγορές προσφέρονται από τη Vivobet, τη νέα, αμιγώς ελληνική και 100% αξιόπιστη στοιχηματική πλατφόρμα. Εκτός από τα «κλασικά» στοιχήματα, στη Vivobet ο παίκτης μπορεί να βρει όλη την γκάμα των Ασιατικών Χάντικαπ, πληθώρα συνδυαστικών και head to head στοιχημάτων, όλα όσα αφορούν τα στατιστικά στοιχεία των αγώνων, καθώς επίσης και πρωτότυπες αγορές, όπως για παράδειγμα τι απόφαση θα παρθεί σε περίπτωση χρήσης του VAR ή ποιο γεγονός θα συμβεί πρώτο ανά ποδοσφαιριστή!

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ