Ιστορίες… στοιχηματικής μουντιαλικής τρέλας!

Κάθε Μουντιάλ έχει τις δικές του… στοιχηματικές ιστορίες να μας διηγηθεί και το φετινό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Το Bookmakers.gr σας παρουσιάζει 4 ιστορίες μουντιαλικής στοιχηματικής τρέλας, άλλες με χαρμόσυνο τέλος και άλλες με «κουβά», ο οποίος… πόνεσε έντονα τον παίκτη που είχε ποντάρει… Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

O τρελο-Γερμανός που τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Πάμε πρώτα στα… ωραία για να σας γλυκάνουμε! Το μεγαλύτερο στοίχημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το «έβγαλε» ένας Γερμανός ο οποίος το προηγούμενο βράδυ προφανώς και είχε δει όνειρο…

Αρκεί να σας πούμε ότι ο Τζέρεμι, ένας Γερμανός εργαζόμενος πόνταρε 80 ευρώ σε 12 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να κερδίσει το τεράστιο ποσό των 260 χιλιάδων ευρώ! Οσο για τα παιχνίδια που προέβλεψε ο τυχερός παίκτης; Iράν-Ισπανία 2, Δανία-Αυστραλία Χ, Γαλλία-Περού 1, Αργεντινή-Κροατία 2, Νιγηρία-Ισλανδία 1, Βραζιλία-Κόστα Ρίκα 1, Σερβία-Ελβετία 2, Νότια Κορέα-Μεξικό 2, Γερμανία-Σουηδία 1, Βέλγιο-Τυνησία 1, Αγγλία-Παναμάς 1, Πολωνία-Κολομβία 2.

Οι… απίστευτοι «κουβάδες»

Όμως πέραν του τεράστιου αυτού κερδισμένου δελτίου, υπήρξαν και εκείνα τα δελτία τα οποία όταν τα βλέπεις σου προκαλούν λύπη και μόνο με τον τρόπο που χάθηκαν. Ο… κουβάς δεν είχε πάτο για αυτούς τους άμοιρους παίκτες…

Πρώτη περίπτωση, εκείνη ενός Βρετανού, ο οποίος έχασε τεράστιο δελτίο εξαιτίας του Τόνι Κρόος! Ότι είχε έμπνευση, την είχε. Σκεφτείτε ότι πόνταρε πέντε λίρες σε τρία παιχνίδια του Μουντιάλ.

Το Μεξικό να επικρατήσει με 2-1 της Νοτίου Κορέας, τον Λουκάκου να σκοράρει δύο φορές στο ματς του Βελγίου με την Τυνησία και τον Τόνι Κροος να σκοράρει έξω από την περιοχή στο ματς της Γερμανίας με τη Σουηδία. Τα πρώτα δύο επαληθεύτηκαν, με το τρίτο να αποτελεί την απόλυτη ατυχία! Ο Κρόος σκόραρε μεν, αλλά ελάχιστα μέσα από την περιοχή, με αποτέλεσμα να χάσει την δυνατότητα να βάλει στην τσέπη 5.250 ευρω.

Υπάρχουν και χειρότερα όμως, καθώς ένας άλλος παίκτης έχασε δελτίο που θα του απέφερε 55 χιλιάδες ευρω.

Πως;

Εχασε την πρόκριση της Γερμανίας στο 1.04, την ώρα που είχε μαντέψει σωστά τους πρωταθλητές Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, ΝΒΑ και αρκετά ακόμα τρομερά στοιχήματα… Πόνταρε 156 ευρώ και τελικά ο αποκλεισμός της Γερμανίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν τον άφησε να χαρεί μια τεράστια νίκη!

To χαμένο στοίχημα του Φερνάντο Σάντος

Και κλείνουμε με την ιστορία του Φερνάντο Σάντος, πρώην τεχνικού των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, της Εθνικής Ελλάδας και νυν της εθνικής Πορτογαλίας! Ο τελευταίος έχασε στοίχημα που είχε βάλει με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας. Το στοίχημα μεταξύ των δύο ανδρών έλεγε ότι οι δημοσιογράφοι θα ρωτήσουν τον έμπειρο κόουτς για την εξάρτηση της Πορτογαλίας από τον Κριστιάνο. Ο Σάντος έλεγε ότι δύσκολα θα γίνει ξανά αυτή η ερώτηση, ο υπεύθυνος επικοινωνίας τόνιζε ότι θα γίνει ξανά και τελικά κερδισμένος βγήκε ο τελευταίος, με τον έμπειρο κόουτς να πηγαίνει… στον κουβά!

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ