Παρέμβαση για τον παράνομο στοιχηματισμό

Για ακόμα μία φορά στην Βουλή έρχεται στο επίκεντρο ο παράνομος τζόγος, με πιο πρόσφατο… κρούσμα να είναι εκείνο της παρέμβασης του του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Ο τελευταίος αναφέρθηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονταν στον παράνομο στοιχηματισμό και στην χειραγώγηση αναμετρήσεων των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Ο κύριος Νικολόπουλος τόνισε ότι το φαινόμενο του παράνομου στοιχηματισμού κοστίζει 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ στο ελληνικό κράτος. Βέβαια φρόντισε παράλληλα να συγχαρεί τις προσπάθειες της εισαγγελικής αρχής, χάρη στην οποία έχουν εντοπιστεί 1000 και πλέον παράνομοι ιστότοποι. Πιο συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε: «Πρέπει να είναι κανείς αφελής για να πιστεύει ότι τα παιχνίδια στήνονται πλέον για αγωνιστικούς λόγους. Τα παιχνίδια χειραγωγούνται για στοιχηματικούς λόγους και μέσα από τα κέρδη σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται ξέπλυμα βρόμικου χρήματος που προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες.

Οι δικαστικές αρχές αναζητούν την πορεία του χρήματος (follow the money), όμως η ΕΠΟ δεν αντιδρά σε όλα αυτά -όπως προκύπτει και από την αναφορά της FIFA- για να αντιμετωπίσει την επιδημία των στημένων αγώνων. Έχει να κάνει με το ότι δεν μπορεί ή με το ότι δεν θέλει;». Μενει να δούμε αν η παρέμβαση του κύριου Νικολόπουλου επιταχύνει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες για εξάλειψη του παράνομου στοιχηματισμού.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ