Ανοίγει ο δρόμος για νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια

Αν μη τι άλλο, το τρέχων Παγκόσμιο Κύπελλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα το Μουντιάλ των εκπλήξεων. Το ένα φαβορί μετά το άλλο δείχνουν να λυγίζουν από την πίεση, με την μοναδική από τις μεγάλες δυνάμεις που αντέχει ακόμα, να είναι η Γαλλία. Και αυτή όμως, έχει κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει αποδώσει καλά αγωνιστικά. Να πούμε για τις Αργεντινή, Βραζιλία, Κολομβία; Η μία χειρότερη από την άλλη, την ώρα που η Αγγλία χρειάστηκε το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να μπορέσει να επιβληθεί της Τυνησίας.

H Iσπανία ήταν το λιγότερο απογοητευτική στο ματς με το Ιράν και ας κέρδισε με 1-0, ενώ το κλίμα στην εθνική ομάδα της Γερμανίας είναι κάκιστο και όχι άδικα, αν αναλογιστούμε το πόσο εύκολα έχασε από το Μεξικό και την εν γένει εικόνα της εντός του 2018.

Και τώρα τι; Πλέον ανοίγει ο δρόμος για ομάδες που χαρακτηρίζονται μεν ισχυρές, αλλά όχι ως παραδοσιακές δυνάμεις του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου, να κατακτήσουν το ιερό δισκοπότηρο του λαοφιλέστερου αθλήματος… Στην Winmasters η πιθανότητα να κερδίσει νέα ομάδα το Παγκόσμιο Κύπελλο αποδίδει στο 3.60, όμως ποιες είναι αυτές που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι οι νέες Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες…;

Οι παράγοντες… Σάντος και Κριστιάνο!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν περιμένουμε να μας… βγάλει τα μάτια με την μπαλάρα που (δεν) θα παίξει. Κυνισμός, ουσία και εξαιρετική άμυνα (εκτός του πρώτου ματς με την Ισπανία, το οποίο άνοιξε περισσότερο από το αναμενόμενο), όλα αυτά σε συνδυασμό με έναν Κριστιάνο Ρονάλντο μαινόμενο, ο οποίος έχει σκοράρει ήδη 4 φορές σε δύο ματς και οδηγεί εκ του ασφαλούς την Πορτογαλία προς την επόμενη φάση. Η καλύτερη πορεία της είναι μέχρι τα ημιτελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, όμως ίσως να είναι η χρονιά του Κριστιάνο, ο οποίος τα έχει πάρει όλα στην καριέρα του και ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι το μόνο που λείπει από τη συλλογή του. Στην Winmasters η κατάκτηση του τίτλου από τους Πορτογάλους δίνεται στο 17.00.

Η καλύτερη μεσαία γραμμή

Μετά από την μεγάλη νίκη επί της Αργεντινής, η Κροατία έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών παικτών του στοιχήματος και όχι άδικα. Ότι διαφαινόταν αχνά μετά από την επικράτηση με 2-0 κόντρα στη Νιγηρία, έγινε περισσότερο ξεκάθαρο μετά από την τρομερή νίκη επί της «Αλμπισελέστε». Μεσοεπιθετικά είναι… θάνατος η ομάδα του Ντάλιτς. Μόντριτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς στη μεσαία γραμμή και Μάντζουκιτς, Ρέμπιτς, Πιάτσα μπροστά. Πως είπατε…; Που αλλού θα βρείτε τέτοιο ρόστερ. Πώς να μην καλοκοιτάξει λοιπόν κάποιος το 15.00 της Κροατίας;

Το μοναδικό σταθερά ικανοποιητικό φαβορί…

Το Βέλγιο δεν λογίζεται ως μία από τις μεγάλες δυνάμεις, η αλήθεια είναι όμως ότι αποτελεί μία από τις ομάδες που από την αρχή του τουρνουά λογιζόντουσαν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Με Λουκάκου, Αζάρ και μια πλειάδα αστέρων σε άμυνα, κέντρο και επίθεση, ειδικά μετά την εύκολη επικράτηση με 3-0 κόντρα στον Παναμά (σε ένα διάστημα όπου όλες οι άλλες μεγάλες δυνάμεις ζοριζόντουσαν έντονα), έδειξε ότι μπορεί να αποκτήσει ακόμα καλύτερο ρυθμό και μομέντουμ, φτάνοντας ως το τέλος. Η κατάκτηση του Βελγίου βρίσκεται στο 9.00 στην Sportingbet.

Η δική μας θέση

Κακά τα ψέματα, αν υπάρχει μία ομάδα η οποία έχει το ειδικό βάρος για να φτάσει ως το τέρμα και έχει τον τρόπο για να «πετάξει» εκτός συνέχειας όποια ομάδα και να πέσει στο διάβα της, αυτή είναι η Πορτογαλία. Η ομάδα του Σάντος σε πολλές περιπτώσεις δεν… γεμίζει το μάτι, αλλά μήπως το ίδιο δεν γινόταν και στο Euro 2016; Να που το κατέκτησε όμως και όπως πηγαίνουν τα πράγματα στους ομίλους, η κατάσταση δείχνει να είναι ευνοϊκή για τους Πορτογάλους, οι οποίοι είναι… μανούλα στα νοκ άουτ ματς…  Συν ότι ο Κριστιάνο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει το μεγάλο τρόπαιο στο… σπίτι του, περνώντας ετσι στο πάνθεον των κορυφαίων όλων των εποχών… 17άρι είναι άλλωστε αυτό, δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες για το Μουντιάλ

Vivobet
8.7
Readers: (9 Rates)
7.4
Vivobet Κριτική Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9
Readers: (103 Rates)
7.2
Sportingbet Κριτική ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2
Readers: (90 Rates)
7.5
Bwin Κριτική ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ