Κι άλλες αλλαγές από την Paysafe

Οι νομοθετικές αλλαγές για τους παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ευρώπη οδηγούν σε ένα ντόμινο εξελίξεων για όλες τις μεθόδους πληρωμής και δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη και η δημοφιλής paysafecard. Το πρώτο που θα πρέπει να παρατηρηθεί, είναι ότι θα υπάρχει αυξημένο επιπρόσθετο κόστος, το οποίο προκύπτει μέσα από τους αυστηρότερους ρυθμιστικούς όρους.

Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες της Paysafe

Πλέον οι ανενεργοί λογαριασμοί θα χρεώνονται. Φυσικά θα συνεχίσει να είναι δωρεάν η δημιουργία και τήρησή τους, αρκεί να υπάρχει μια σχετική κινητικότητα. Eφόσον αυτή δεν υπάρχει, η πλατφόρμα θα επιβάλλει τέλος ύψους 5 EUR ανά μήνα, εφόσον ο πελάτης δεν χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του my paysafecard για ένα χρονικό διάστημα 12 μηνών με σκοπό την εκτέλεση συναλλαγών πληρωμών. Εφόσον όντως για 12 μήνες δεν υπάρχει κινητικότητα στον λογαριασμό, την πρώτη μέρα του κάθε επιπλέον μήνα θα παρακρατείται το αναφερόμενο ποσό.

Όλα αυτά βέβαια εφόσον ο εκάστοτε πελάτης συμφωνεί με τις παραπάνω αλλαγές, καθώς υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κλείσετε τον λογαριασμό σας my paysafecard, εφόσον δεν συμφωνείτε με τις ανωτέρω τροποποιήσεις. Αν επιτρέψετε να συνεχιστεί η παρουσία του λογαριασμού σας, τότε αυτό σημαίνει αυτόματα ότι συμφωνείτε με τις παραπάνω αλλαγές, οπότε θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί αναφορικά με το αν κινείτε ή όχι τον λογαριασμό σας!

Oι 3 καλυτερες στοιχηματικές με Paysafe

Σχόλια