Στοχεύει… τα τυχερά παιχνίδια ο ΟΤΕ

Σε νέους τομείς στρέφει το βλέμμα του ο ΟΤΕ, ο οποίος θέλει να επεκτείνει τα… επιχειρηματικά του πλοκάμια, με τη μεγάλη αποκάλυψη να είναι ότι σκοπεύει να κινηθεί στην αγορά των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Κάτι το οποίο αποφασίστηκε με απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης της πλατφόρμας, με τον επικεφαλή του ομίλου, Μιχάλη Τσαμάζ, να τονίζει ότι είναι το επόμενο βήμα εξέλιξης της πλατφόρμας, η οποία έχει τεράστιο πελατολόγιο και μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Είναι γεγονός ότι η ολοένα και αυξανόμενη τάση του διαδικτυακού στοιχηματισμού, έχει κάνει τις πλατφόρμες τηλεπικοινωνιών να θέλουν να μπουν στο… κόλπο για τα καλά. Δεν πρόκειται για κάτι το οποίο συμβαίνει τυχαία, καθώς πλέον έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι από τους καταναλωτές έχουν στραφεί προς τις ιντερνετικές υπηρεσίες.

Όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του «έχουμε μεγάλο πελατολόγιο, πολλές υπηρεσίες μετακινούνται από τον παραδοσιακό τρόπο που ξέραμε στα κινητά τηλέφωνα και στα tablets. Η αγορά των παιγνίων είναι μια αγορά που μας ενδιαφέρει να την εξετάσουμε και να την αξιοποιήσουμε. Το πώς θα προχωρήσουμε θα το δούμε στην πορεία». Φυσικά ο ΟΤΕ θα συνεχίσει να επενδύει μεγάλα ποσά στην εξελιξη του δικτύου του, αφού πλέον απέχει ένα βήμα από την ολοκλήρωση του έργου επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών, το οποίο θα αναβαθμίσει ραγδαία την ταχύτητα και την ποιότητα του ίντερνετ σε όλη την επικράτεια, την ώρα που αναβαθμίζονται και οι υπηρεσίες της καλωδιακής τηλεόρασης!

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ