Αύξηση εσόδων στον ΟΠΑΠ

Καλά ήταν τα νέα για τον ΟΠΑΠ στους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς, αφού σύμφωνα με τα νούμερα που εκδόθηκαν από την πλατφόρμα, στο α’ τρίμηνο τα κέρδη της ελληνικής πλατφόρμας αυξήθηκαν κατά 5.1% και όλα δείχνουν ότι προς αυτή την κατεύθυνση έχουν βοηθήσει τα VLT’s και η άνοδος στο στοιχηματικό κομμάτι και όλα αυτά σε ένα χρονικό σημείο όπου τα μεγάλα τζακπότ ήταν απών από παιχνίδια σαν το Τζόκερ και το ΛΟΤΤΟ. Τα κέρδη λοιπόν ανέβηκαν στα €377,3εκ. έναντι €358,9εκ από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017. Δείτε εδώ περισσότερα νέα για τον ΟΠΑΠ και όχι μόνο…

Αναφορικά με το μικτό κέρδος, αυξήθηκε κατά 4.9%, κοινώς έφτασαν τα 147,9 εκατομμύρια αντί των 141 εκατ. του περσινού τριμήνου, ενώ τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων, αυξήθηκαν κατά 11,1%. Πάμε και στα καθαρά κέρδη, τα οποία ανέβηκαν στα 40 εκατομμύρια κέρδη αντί των 33 εκατομμυρίων που ήταν πέρσι στο αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο. Νούμερα τα οποία έφεραν τεραστια χαμόγελα στους ιθύνοντες της πλατφόρμας. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα κέρδη προέκυψαν παρά τις όποιες δαπάνες για την νέα online πλατφόρμα και την εγκατάσταση των VLT’s ανά την Ελλάδα.

Με δηλώσεις του ο Διευθύνων Συμβουλος του ΟΠΑΠ, κύριος Ντέμιαν Κόουπ, τόνισε: «Στο πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση τόσο σε επίπεδο εσόδων όσο και κερδοφορίας, καθώς η πλατφόρμα ξεκίνησε να κεφαλαιοποιεί τις επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2017. Τα παιχνίδια αθλητικού στοιχηματισμού και τα παιγνιομηχανήματα (VLTs) σημείωσαν θετικές επιδόσεις, ενώ το νέο πλαίσιο συνεργασίας με τους πράκτορές μας συνέβαλε στην επίτευξη απτών θετικών αποτελεσμάτων.».

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ