Ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Τότεναμ και William Hill

Η Τότεναμ, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, δεν σταματάει να κοιτάζει ψηλά και αυτό φυσικά προϋποθέτει και σωστές συνεργασίες. Τα «σπιρούνια» λοιπόν ανακοίνωσαν ότι ανανεώνουν τη συνεργασία τους με την τεράστια στοιχηματική πλατφόρμα William Hill, μία εκ των κορυφαίων όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και παγκοσμίως. Δείτε εδώ ακόμα περισσότερα νέα αναφορικά με την ελληνική, αλλά και την παγκόσμια στοιχηματική βιομηχανία.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2016 και φυσικά θα συνεχιστεί για αρκετά ακόμα χρόνια, με την πλατφόρμα να διαφημίζεται στις διαφημιστικές πινακίδες κατά μήκος του γηπέδου στα εντός έδρας ματς των Λονδρέζων, αλλά και μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα της ομάδας. Επιπλέον, οι οπαδοί θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους μέσα από την εφαρμογή για φορητές συσκευές και δια μέσου του Wifi του νεότευκτου γηπέδου, το οποίο θα παραδοθεί προς χρήση με την έναρξη της σεζόν 2018-19.

Υπάρχουν ωστόσο και άλλα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν, όπως για παράδειγμα το ότι η William Hill θα συνεχίσει να παρέχει τη στήριξή της στο πρόγραμμα “ Tottenham Hotspur Elevator Programme”, το οποίο βοηθάει τη νεολαία να βρει εργασία. Για τη συγκεκριμένη εκστρατεία μάλιστα, η William Hill προσέφερε εξαψήφιο νούμερο με στόχο να στηρίξει την προσπάθεια…

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ