Κοντά στη νομιμοποίηση ο τζόγος σε ΝΒΑ και ΗΠΑ

Τεράστιες όσο και σημαντικές αλλαγές βιώνει τις τελευταίες ημέρες η στοιχηματική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Το κυριότερο ωστόσο είναι ότι αυτές οι αλλαγές μοιάζουν να είναι για το καλύτερο αναφορικά με τη βιομηχανία του τζόγου στη χώρα. Και αυτό γιατί με απόφαση των αρμόδιων δικαστηρίων, πλέον το «παιχνίδι» θα είναι απόλυτα νόμιμο σε όλη τη χώρα – εφόσον η κάθε πολιτεία το επιτρέψει- και όχι μόνο στην Νεβάδα. Κάτι το οποίο ίσχυε από το 1992 και μετά.

Μετά και από την απόφαση του δικαστηρίου, οι αρχές κάθε Πολιτείας ξεχωριστά, κρατάνε στα χέρια τους την τύχη τους αναφορικά με το αν θα επιτρέψουν να γίνει νόμιμος ο τζόγος, ειδικά στα αθλητικά γεγονότα. Ηδη αρκετές Πολιτείες είναι πρόθυμες να «αγκαλιάσουν» αυτή την αλλαγή, με πρώτες και καλύτερες εκείνες της Νέας Υόρκης, της Πενσυλβάνια, του Ντέλαγουερ και του Ντάλας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζουν οι δηλώσεις του προέδρου των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από το ενδεχόμενο αυτό. Όπως τόνισε άλλωστε, «Θα διπλασιάσει την αξία των επαγγελματικών σπορ σε ένα δευτερόλεπτο, αλλά και το ενδιαφέρον του κοινού, αφού θα αυξήσει την τηλεθέαση», συμπληρώνοντας ωστόσο ότι θα έπρεπε να είναι συνολική η προσπάθεια και όχι τμηματική, για να υπάρχει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ